למי שיש זכאות וצריך לחדש מה התהליך
תשלום מחדש?
מה צריך לעשות?
תשלום מחדש?
מה צריך לעשות?
אם הזכאות עדיין בתוקףלמי שיש זכאות וצריך לחדש מה התהליך
מצד שני זה לא חישוב נכון כי ב15K השיווק יהיה בעוד 3-4 שנים שהיזם מחשב שזה יהיה אז המחיר אבל ברור שאם הוא היה משווק את זה עכשיו שלא היה לוקח את המחיר הזה כנלפענ"ד@בית שמשניק
שאלתי את אדני ארץ בכמה הם ימכרו בדימונה בשוק החופשי והם ענו כ15k למ"ר
א"כ יוצא הנחה גבוהה יותר
בהתחשב בסיכויים הגדולים שיש למילואימניקים, תוך שתי הגרלות כל המילואימניקים שמתמודדים יזכו.מסקנה: שביחס להיקפי היחידות המונפקות להגרלה עוד ניתן לקוות לשינוי. ביחס לשריון המילואימניקים לא צפוי שינוי בזמן הקרוב.
הגזמה.בהתחשב בסיכויים הגדולים שיש למילואימניקים, תוך שתי הגרלות כל המילואימניקים שמתמודדים יזכו.
כמה מהם מתמודדים בקרית גת, אלעד, רכסים,?(כל אלה שמתמודדים על תל אביב הורידו לנו את הסיכוי ב0.5 אחוז)הגזמה.
נרשמו עד עתה לפחות 11.5K מילואימניקים (אם לא יותר) המתמודדים על 926 דירות המשוריינות להם. כך שבקצב הזה צריך יותר מ12 הגרלות כדי שכולם יזכו (ובינתיים כמובן יצטרפו חדשים...)
כרגע נתוני המילואימניקים בערים החרדיות הם:כמה מהם מתמודדים בקרית גת, אלעד, רכסים,?(כל אלה שמתמודדים על תל אביב הורידו לנו את הסיכוי ב0.5 אחוז)
@בית שמשניק
שאלתי את אדני ארץ בכמה הם ימכרו בדימונה בשוק החופשי והם ענו כ15k למ"ר
א"כ יוצא הנחה גבוהה יותר
רכסים ודימונהבית שמשניק אני בן מקום אלעד ואני לא מתכנן לגור שם גם אם אני יזכה אתה יכול להמליץ חוץ מקרית גת על עוד שתי מקומות תודה רבה
מבחינת רווחים: קרית גת מערב, רכסים, קרית גת צפון, אלעד.אפ אפשר לדרג לי היכן יש רווח יותר גדול ממחיר השוק
אלעד רכסים קריית גת
ומה מהערים החילוניות כמו תל אביב רחובות ובת ים נחשבת להגרלה המשתלמת ביותר?
כלומר, מילואימניק שנרשם לשלוש ערים, ומתמקד בערים בהם יש סיכוי זכיה גבוה, תוך כשלוש הגרלות הוא זוכה.כרגע נתוני המילואימניקים בערים החרדיות הם:
קרית גת מערב - 1,788 על 123 מקומות (קצב של כ15 הגרלות עד שכולם יזכו)
אלעד - 781 על 145 מקומות (קצב של כ5 הגרלות)
רכסים - 375 על 66 מקומות (קצב של כ6 הגרלות)
רק תיקון קטן קרית גת זה מערב וצפון ולא מזרחכלומר, מילואימניק שנרשם לשלוש ערים, ומתמקד בערים בהם יש סיכוי זכיה גבוה, תוך כשלוש הגרלות הוא זוכה.
(מסתבר שכמעט כל המילאומיניקים שנרשמו לקרית גת מערב נרשמו גם למזרח,)
זה נכון.כלומר, מילואימניק שנרשם לשלוש ערים, ומתמקד בערים בהם יש סיכוי זכיה גבוה, תוך כשלוש הגרלות הוא זוכה.
(מסתבר שכמעט כל המילאומיניקים שנרשמו לקרית גת מערב נרשמו גם למזרח,)
הסיכויים באלעד לבני מקום הרבה יותר גבוהים מאשר בדימונה - 19.69% לעומת 4.73%.רק שאלה אחרונה בגלל שבאלעד אני בן מקום כי אשתי מאלעד אבל מצד שני אני לא מתכנן לגור שם אבל יש לי סיכוי טוב לזכות מה עדיף אלעד או דימונה אשמח לעזרה תודה
שיקול שלך. הנתונים לפניך.מה תכלס מה עדיף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: