הנתונים מאוד לא מדויקים,@צדיקה. מישהו העלה פה בעבר, יש פה גם את נתוני השכירות.
הנתונים מאוד לא מדויקים,@צדיקה. מישהו העלה פה בעבר, יש פה גם את נתוני השכירות.
אוקיי. סור מרע.הנתונים מאוד לא מדויקים,
סליחה על הסטיה מהפרטים המעשיים
אבל זה מנקר לי במח, ולא מצאתי איפה מסבירים את זה
על רגל אחת
איפה העוקץ של הרווח בכל ההגרלות האלו?
זאת אומרת, מי סופג את זה? הקבלנים? המדינה? שתיהם? מישהו שלישי?
אפשר גם ללנקק, פשוט אין לי מושג איפה לחפש, וכמובן אין לי כח לנבור בהררי מידע
אני חושבת שהמדינה מורידה מהרווח של עצמה
אף אחד פשוט המדינה מוכרת את הקרקע ביותר זול ומרוויחה קצת פחות
גם המדינה מסבסדת חלק מעלויות הפיתוח הסביבתי (תשתיות ועוד) ואולי גם מוזילה קצת מהמס רכישהוגם משלמת את המענקים
להביא נתונים מדויקים זה מאוד מורכב,באיזה מקום אתה רוצה לדעת?אוקיי. סור מרע.
מה עם עשה טוב?
יש לך נתונים יותר מדוייקים?
ענית לעצמך...בהגרלות האחרונות היה יותר הגרלות לחרדים ממה שהיה בעבר, ועל זה מגיע להם תודה.
למה הוא עשה את השטות הזאת של המילואימניקים באמת לא מובן
@בית שמשניק!כמקום 10 יש לך סיכוי גבוה מאד לזכות, כי אתה צריך רק כ5% ביטולים, וכמעט בטוח שזה יקרה.
ועכשיו לנתונים: בקרית עקרון סכום ההשקעה לדירת 4 חד' ממוצעת הוא כ1.4 מיליון בלבד, והרווח הצפוי הוא לפחות 900K וכנראה שאפילו יותר.
בבת ים וראשל"צ, לעומת זאת, הרווח אולי טיפה גבוה יותר, אבל סכום ההשקעה גבוה משמעותית ועומד על כ2 מיליון ש"ח. כך שעם הוצאות המימון של הריביות, זו השקעה פחות משתלמת מקרית עקרון. ולכן לא בטוח ששווה לך להמיר את קרית עקרון בערים הללו.
בת"א זה סיפור אחר, כי הרווחים שם גבוהים באופן חריג במיוחד, ולכן אין שום הפסד מלנסות שם.
גם המדינה מסבסדת חלק מעלויות הפיתוח הסביבתי (תשתיות ועוד) ואולי גם מוזילה קצת מהמס רכישה
גם הקבלנים נאלצים להרוויח פחות (ולכן כדי שיהיה להם מספיק רווחי הם מייקרים את הדירות לשוק החופשי זו אחת הטענות לכך שהמשתכן לא רק שלא מוריד את המחיר בשוק אלא אף מעלה...)
וגם-הרוכש מקבל דירה פשוטה יותר עם סטנדרט מינימום לפי החוזה המינימלי של הקבלן מול המדינה
אם אתה נכנס רק להגרלות יותר שוות@בית שמשניק!
אתה כותב "כמעט בטוח" שאני יזכה השאלה אם לא עדיף ציפור ביד מ10 על העץ?!?!?
כתבתי "כמעט בטוח", כי אי אפשר להתחייב על 100%, כי הרי יתכן מצב תיאורטי שלא יהיו 5% ביטולים. אבל למעשה הסיכויים גבוהים מאד.@בית שמשניק!
אתה כותב "כמעט בטוח" שאני יזכה השאלה אם לא עדיף ציפור ביד מ10 על העץ?!?!?
(או שזה כבר נחשב כציפור בייד ואולי אפשר לתפוס עוד ציפור אז למה לא...)
זה בדיוק החשש שניקר לי במחגם הקבלנים נאלצים להרוויח פחות (ולכן כדי שיהיה להם מספיק רווחי הם מייקרים את הדירות לשוק החופשי זו אחת הטענות לכך שהמשתכן לא רק שלא מוריד את המחיר בשוק אלא אף מעלה...)
וגם-הרוכש מקבל דירה פשוטה יותר עם סטנדרט מינימום לפי החוזה המינימלי של הקבלן מול המדינה
זה לא נכון.זה בדיוק החשש שניקר לי במח
אתה בטוח שמדובר בדירה למגורים? 52 מטר?יש בו גם דירות לציבור הרחב שנמכרו ב 50.000 למטר!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: