התאריך הנכון 17.6אני ידוע שזה מה שכתוב אבל יש גם מקום אחר שכתבו רק עד 9.6
לכן שאלתי מה התאריך הנכון?
התאריך הנכון 17.6אני ידוע שזה מה שכתוב אבל יש גם מקום אחר שכתבו רק עד 9.6
לכן שאלתי מה התאריך הנכון?
התכוונתי האם הם יכולים להנפיק זכאות??אם יש לו זכאות אז כן
הפער בסיכויים לא דרמטי.האם עדיף להירשם למגדל העמק או רכסים?
באחוזי זכייה מגדל העמק יותר משתלם בקצת אבל @בית שמשניק המליץ בכל זאת על רכסים-האם בגלל שהיא חרדית או שהרווח גבוה יותר או שפשוט אין הבדל גדול מידי ביניהם?
שכירות של 4K ל6 שנים זה 288K. ברוב ההגרלות הרווח גדול יותר מהסכום הנ"ל, והרבה פעמים גם באופן משמעותי. בנוסף יש הטבות במשכנתא, ומקבלים כמובן דירה חדשה מהניילונים, כך שברוב המקרים משתלם יותר לזכות בהגרלה מאשר לקנות בשוק החופשי.@בית שמשניק , האם אפשר להתייעץ איתך לגבי קניית דירה בכלל לזו"צים?
אם כן, השאלה שלי לגבי זוג שיש להם כחצי מיליון הון עצמי מההורים,
האם עדיין משתלם להם לקנות דירה דרך מחיר למשתכן, או שעדיף לקנות בהקדם דירה קטנה מיד שניה [ולגור בה],
ולחסוך את תשלומי השכירות לאורך 5-7 השנים הבאות?
להנפיק זכאות (אפי תחילת התהליך מול החברה כמדומני שמספיק)עד ה17.6 ולהרשם להגרלה עד ה2 ל7 אםאני זוכר טובכן.
ניתן להנפיק זכאות!
להנפיק זכאות (אפי תחילת התהליך מול החברה כמדומני שמספיק)עד ה17.6 ולהרשם להגרלה עד ה2 ל7 אםאני זוכר טוב
תצהיר שלילדי הבית אין דירותאשמח לתשובה מהירה- לא הבנתי מה זה תצהיר בעלויות ילדים- אם אין ילדים..?
אשמח לתשובה מהירה- לא הבנתי מה זה תצהיר בעלויות ילדים- אם אין ילדים..?
תגיד לי אני נרשם לאלעד וקרית גת מה עדיף לי מקום שלישי דימונה או רכסיםאכן, התנגדתי בזמנו לקצרין עקב 2 סיבות עיקריות: 1. המרחק העצום שלה מערי המרכז החרדיות (שעתיים ו5 דק' מב"ב, שעתיים וחצי מבית שמש, שעתיים ו45 דק' מירושלים). 2. עקב היותה חור קטן (כ8K תושבים בלבד).
דימונה קרובה משמעותית מקצרין (שעה ו25 דק' מבית שמש, שעה ו55 דק' מירושלים, שעה ו55 דק' מב"ב), והיא עיר שמתפתחת יפה (כ38K תושבים). מהבחינה האחרונה אין שום השוואה בינה לבין ירוחם שהיא מועצה קטנטנה (11K תושבים).
לגבי מגדל העמק, היא בהחלט יכולה לתת פייט חזק לדימונה, הן מבחינת המרחק (שעה ו15 דק' מב"ב, שעה ו35 דק' מבית שמש, שעה ו50 דק' מירושלים) והן מבחינת גודל העיר (כ27K תושבים), ולכן בהחלט יש מקום להעדיף אותה על פני דימונה.
מה שהכריע אצלי בסופו של דבר את הכף לטובת דימונה, אלו 3 נקודות עיקריות: 1. סיכויי זכייה טובים יותר. 2. השקעה נמוכה משמעותית. 3. רווח כספי גבוה יותר.
מהיכן המידע על תוספת הדירות?@בית שמשניק מה דעתך? לאחרונה נוספו 41 דירות לזכאי התוכנית (אבל זה עדיין לא התעדכן באתר) - לפי התקנון של ההגרלה נראה כי אני זכאי להתווסף ברשימת הממתינים (אלא אם הדירות נוספו רק לבני המקום - מה שלא נראה המצב). אבל אני עדיין יכול להירשם להגרלות הנוכחיות כי טכנית עדיין לא "זכיתי". במצב הדברים נראה הכי נכון להירשם להגרלות בהן יש כבר היתרים (תל אביב, בת ים) ורווח גבוה (גם אם הסיכוי נמוך) - לא כך?צפה בקובץ המצורף 1681004
בבית שמש בד'5 באמת הוסיפו יח"ד לבאים בתור ברשימת ההמתנה. אז אולי באמת זה יקרה גם אצלכם בעז"ה.@בית שמשניק היישר מטל זכירה - ראה "כמות יח"ד שהתווספו לזכאים במתחם. "לפני מספר חודשים הועדה המקומית לתכנון ובנייה בנתניה סיימה הליך של שינוי תב"ע בשכונה במסגרתו התווספו יח"ד בשכונה והוגדלו שטחי הבנייה המיועדים למרפסות שמש." - https://www.facebook.com/share/p/pyAWSGSGiCDAWty8/ . זה גם עולה מבקשות ההיתר של הקבלנים מול עיריית נתניה ודוחותיהם למשקיעים, ותקנון ההגרלה הספציפית בה השתתפנו (שדן במקרים מיוחדים בהם מתווספים דירות לפרוייקט - בהם מגיעים לזכאים דירות נוספות)
כמובן בגלל שעוד לא "זכינו" אז לא ניתן לדעת, כמו שלא ניתן לדעת אם נזכה בהגרלה הנוכחית אולי במקום אף יותר טוב - ולכן כן כדאי להשתתף (אם לדוגמה יחליטו שאנחנו לא זכאים מסיבה כלשהי). תודה על העדכון לעניין תל אביב ובת ים, אכן התלבטות. העיר השלישית תהיה או ראשון לציון או רחובות, אבל נראה כאילו ערים אחרות בהן הרווח נמוך יותר לא שוות את הסיכון של להפסיד את ה"כמעט" זכייה הזו (שלא לדבר על כך שגם בלי התוספת, מקום 11 צריך להיות ריאלי עבור ההגרלה הזו להבנתי).
צפה בקובץ המצורף 1681050
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: