מחיר למשתכן הגרלות מחיר למשתכן

עיין

משתמש רשום
זה דיי הגיוני
ההטבה לבני המקום לא מובנת בכלל!!!!!!
נראה לי שזה רק בציבור החרדי שרוצים כולם את בית שמש או במקומות עם ביקוש גבוה
אבל סתם ככה מאוד מובן שמי שכבר גר יש לו זכות קדימה על מי שלא גר במקום שהשני יכול ללכת לעוד מקומות משא"כ הראשון יצטרך לצאת מעירו

זה מה שאני

משתמש פעיל
נראה לי שזה רק בציבור החרדי שרוצים כולם את בית שמש או במקומות עם ביקוש גבוה
אבל סתם ככה מאוד מובן שמי שכבר גר יש לו זכות קדימה על מי שלא גר במקום שהשני יכול ללכת לעוד מקומות משא"כ הראשון יצטרך לצאת מעירו
מצד שני יש אנשים שבעיר שלהם לא היה או כמעט לא היה הגרלות והם מקופחים

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
שתי שאלות
א) האם הם יכולים לשנות בלי להודיע לציבור
ב) האם הם יכולים לשנות ולא לשנות את זה באתר כמצו"ב
שאלות טובות.
למעשה, המציאות היא שהם משנים ללא הרף את הכללים של ההגרלות (ביטולי סדרות א' ב' ג', מחיר מופחת, מחיר מטרה, הוספת מקדמי הצמדה, הגבלות הנחה של 600K, הקצאות למילואימניקים, נכים וכו'), אז אולי שינו עוד משהו.
חיפשתי ברשת ולא מצאתי שום זכר לזה, אבל המלים "לא רלוונטי" מהדהדות במוחי כבר מאתמול ונראות לי בהחלט כסוג של אמירה, ולא רק כמידע שלא הספיק להתעדכן (כי אם כן, זה כן רלוונטי, רק שלא עודכן...), ומכאן נובעים החששות שלי לגבי השינויים.
שוב, יתכן שהכל דמיונות, ומחר תצוץ רשימת המתנה לבני מקום, אבל "לבי אומר לי" שיש כאן שינוי בענין.

נערך לאחרונה ב:

עיין

משתמש רשום
שאלות טובות.
למעשה, המציאות היא שהם משנים ללא הרף את הכללים של ההגרלות (ביטולי סדרות א' ב' ג', מחיר מופחת, מחיר מטרה, הוספת מקדמי הצמדה, הגבלות הנחה של 600K, הקצאות למילואיניקים, נכים וכו'), אז אולי שינו עוד משהו.
חיפשתי ברשת ולא מצאתי שום זכר לזה, אבל המלים "לא רלוונטי" המהדהדות במוחי כבר מאתמול נראות לי בהחלט כסוג של אמירה, ולא רק כמידע שלא הספיק להתעדכן (כי אם כן, זה כן רלוונטי, רק שלא עודכן...), ומכאן נובעים החששות שלי לגבי השינויים.
שוב, יתכן שהכל דמיונות, ומחר תצוץ רשימת המתנה לבני מקום, אבל "לבי אומר לי" שיש כאן שינוי בענין.
האם בכל השינויים דלעיל לא עדכנו את הציבור/באתר?
וגם האם יש לך מידע האם מה שלא עודכן התור הכללי האם זה תקדים או שכבר היו דברים מעולם?

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
האם בכל השינויים דלעיל לא עדכנו את הציבור/באתר?
וגם האם יש לך מידע האם מה שלא עודכן התור הכללי האם זה תקדים או שכבר היו דברים מעולם?
לגבי השינויים האחרים היו עדכונים, כי הם היו דרמטיים יותר. כאן מדובר במשהו פרוצדורלי קטן יותר לכאורה.
לגבי עדכון התור, זה תמיד לוקח קצת זמן עד שהמערכת מסננת את כל הזוכים ושולפת אותם מרשימות ההמתנה שלהם. כמו כן לגבי המבטלים.

עיין

משתמש רשום
כמו כן לגבי המבטלים.
זה ודאי שלא שהרי לפני שמפרסמים אף אחד לא מבטל
לגבי השינויים האחרים היו עדכונים, כי הם היו דרמטיים יותר. כאן מדובר במשהו פרוצדורלי קטן יותר לכאורה.
לגבי עדכון התור, זה תמיד לוקח קצת זמן עד שהמערכת מסננת את כל הזוכים ושולפת אותם מרשימות ההמתנה. כמו כן לגבי המבטלים.
לא יכול להיות שצריך לסנן אחרי פרסום הזוכים שהרי כל מי שזכה באיזה שהוא מקום לא נכנס אוטמטי להגרלות הנוספות וא"כ כבר הוציאו אותו לפני פרסום התוצאות כבר בשעת ההגרלה

עיין

משתמש רשום
על דינא דבר מצרא שמעת?
ג.נ. אני ירושלמי, שזה 0 הטבה לבני מקום.
למה 0 הטבה אם כבר אין הגרלה שמה כי הסיכויים הם כמעט כלוטו אבל למה אין הטבה לירושלמי אני יש לי מיקום תור כבן מקום בירושלים בפער אדיר של עשרות אלפי מספרים לטובתי בבן מקום כמצו"ב

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2024-11-20 161954.png
    צילום מסך 2024-11-20 161954.png
    KB 11.4 · צפיות: 1

מדבר נדל"ן

משתמש חדש
שאלות טובות.
למעשה, המציאות היא שהם משנים ללא הרף את הכללים של ההגרלות (ביטולי סדרות א' ב' ג', מחיר מופחת, מחיר מטרה, הוספת מקדמי הצמדה, הגבלות הנחה של 600K, הקצאות למילואימניקים, נכים וכו'), אז אולי שינו עוד משהו.
חיפשתי ברשת ולא מצאתי שום זכר לזה, אבל המלים "לא רלוונטי" מהדהדות במוחי כבר מאתמול ונראות לי בהחלט כסוג של אמירה, ולא רק כמידע שלא הספיק להתעדכן (כי אם כן, זה כן רלוונטי, רק שלא עודכן...), ומכאן נובעים החששות שלי לגבי השינויים.
א- כנראה לא יהיה אחוזי ביטול גבוהים לבני המקום בבית שמש כך שזה אולי באמת 'לא רלוונטי'
ב- אם בן מקום נרשם, אך ללא תעודת זכאות בתוקף המערכת שומטת אותו אוטומטית מהזכייה, כך גם מי שזכה במקום אחר קודם, הוא בעצם 'ביזבז' מקום לבני מקומו?

1 העם

משתמש פעיל
למה 0 הטבה אם כבר אין הגרלה שמה כי הסיכויים הם כמעט כלוטו אבל למה אין הטבה לירושלמי אני יש לי מיקום תור כבן מקום בירושלים בפער אדיר של עשרות אלפי מספרים לטובתי בבן מקום כמצו"ב
כלומר שיש לך 2 כרטיסים בלוטו במקום 1....
ההגרלות בירושלים זה כמעט תמיד (או תמיד בלי כמעט) השקעה 'טפשה', גם לבני מקום.

קאלישית

משתמש פעיל
מה ההיגיון בבני מקום רק לאנשים מאותו עיר צריך לעזור לקנות דירות?
אולי שיהיה הטבה למי שנמצא כמה שנים בתוך ההגרלות ולא זוכה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה