אפשריבמידה ואני זוכה למשל בקרית גת ואני לא רוצה את הזכיה אני יכול לוותר על זה ולהירשם להגרלה חדשה לדוגמא בית שמש....
אפשריבמידה ואני זוכה למשל בקרית גת ואני לא רוצה את הזכיה אני יכול לוותר על זה ולהירשם להגרלה חדשה לדוגמא בית שמש....
בטבלאות יש עד 80 מטר ואני רוצה לבדוק עד מאה מטר (סביבות ה90 מטר)
יש שם 80, 100, ו 120בטבלאות יש עד 80 מטר ואני רוצה לבדוק עד מאה מטר (סביבות ה90 מטר)
באתר הנ"ל לא מוצג הבדל בין החלקים של קרית גתמחיר הדירה סופי כי הוא כבר לאחר החישוב הנ"ל. לכן יש פער גבוה במחיר בין קרית גת מערב לקרית גת צפון, למרות שהמחיר למ"ר אינו מאד שונה ביניהם.
תלוי אם בחרת מקובץ לפי עיר או לא.באתר הנ"ל לא מוצג הבדל בין החלקים של קרית גת
גם שזה לא מקובץ הוא נותן מקסי 50K הבדל כשברוב אין בכלל הבדלתלוי אם בחרת מקובץ לפי עיר או לא.
אם מקובץ- הוא נותן ממוצע לעיר
יש את הקבצים ששם זה מופיע
הצמדה למדד היא רק על תשלומים שעדיין לא שולמו.וגם אם סיימתי לשלם אני צריך לשלם לקבלן כי זה צמוד למדד
40% מהמחיר שנחתם בחוזהבאחת התגובות כתבו שההצמדה למדד היא רק על 40 אחוז מהדירה
השאלה שלי האם זה 40 אחוז מהשמאות של רמ"י שהוא משתנה עם המדד כלומר לו יצויר שהדירה על פי השמאי ב2020 שווה 1,000,000 אז 400 k מתוכה הם צמודים למדד או 40 מהשווי דירה היום בשוק שיכול להגיע ליותר מ500k יותר מהשמאות אז?
אכן לא מופיע שם. אבל החילוקים קיימים, כמבואר למעיינים בחוברות המכרז.באתר הנ"ל לא מוצג הבדל בין החלקים של קרית גת
בבנינים רבי קומות יש שינויים בין קומה לקומה (כאשר הקומות הגבוהות יקרות יותר). עיין בטבלה של טל זכריה בעמ' האחרון בהערות למטה.האם במחיר למשתכן משלמים על כל הדירות אותו מחיר למטר או שכל קומה בבנין יש לו מחיר שונה
ראיתי אבל ראיתי גם באתר של שמאי שאין חילוק ולא הבנתיבבניינים רבי קומות יש שינויים בין קומה לקומה (כאשר הקומות הגבוהות יקרות יותר). עיין בטבלה של טל זכריה בעמ' האחרון בהערות למטה.
תדייק שמא זה מחיר למשתכן אנחנו כרגע במחיר מטרהראיתי אבל ראיתי גם באתר של שמאי שאין חילוק ולא הבנתי
הקומה שבה נמצאת הדירה
בשוק הדירות הפרטי ככל שדירה נמצאת בקומה גבוהה יותר, כך הערך שלה עולה. במחיר למשתכן הקומה של הדירה היא לא משתנה שנלקח בחשבון במחיר הדירה. לכן, ככל שתבחרו דירה בקומה גבוהה יותר במחיר למשתכן, ההנחה שתקבלו עליה לעומת השוק הפרטי תהיה משמעותית יותר.
נראה לך שזה משנה כלפי זה לי נראה יותר שזה תלוי בבניינים גבוהים ונמוכיםתדייק שמא זה מחיר למשתכן אנחנו כרגע במחיר מטרה
יש זוכים ברכסים וברמותובינתיים בגזרת המכרזים ליזמים, מחר בשעה 12:00 אמורים להיסגר שני מכרזי מחיר מטרה מעניינים מאד לציבור החרדי: 673 יח"ד ברכסים, ו100 יח"ד ברמות בירושלים (המכרז בקריית אתא על 1,224 יח"ד נדחה בכמה ימים). אם יוכרזו זוכים ניתן יהיה להכניס את הדירות הללו להגרלה הבאה.
העתקתי מחוברת המכרז בקרית גת:נראה לך שזה משנה כלפי זה לי נראה יותר שזה תלוי בבניינים גבוהים ונמוכים
מי הזוכים ברכסים??יש זוכים ברכסים וברמות
"בן מקום" מוגדר ככזה רק לאחר 3 שנים של מגורים באותה העירשיניתי כתובת מגורים וזה לא השתנה בפרטי הזכאות לבן מקום.
יש למשהו מושג איך מסדרים את זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: