בית שמשניק
משתמש סופר מקצוען
רבץ השקעות - 278 יח"דמי הזוכים ברכסים??
שובל מתחמי מגורים - 180 יח"ד
אבני דרך - 166 יח"ד
אפקס מגורים - 49 יח"ד
רבץ השקעות - 278 יח"דמי הזוכים ברכסים??
מצטער, אבל אני לא מספיק מבין בעניני תוכניות/אישורים/היתרים. (כל אחד והידע שלו...)@בית שמשניק אני זכיתי בהגרלה מספר 2183, לאחר בירורים רבים, הבנתי שזה גוש 11359 חלקה 2293 \ 2302 [זה שני בניינים] ובבדיקה באתר של עירית חיפה כשאני בוחר בתוכניות מאושרות אני מקבל רשימה של ח.פ., יש לך מושג מה זה אומר? האם זה אומר שיש כבר אישורים?
צפה בקובץ המצורף 1535761צפה בקובץ המצורף 1535763
באתר של דירה בהנחה מופיע על הגרלה זו טרם הוגשה בקשה להיתר.מי יוכל לעזור בעניין?
קצת תמוה לי ההבדליםקריית גת - 470K (צפון) 650K (מערב)
אתה מדבר על בני מקום או על חיצונים?עדכון מצב הרשמה: היום התווספו עוד כ5,000 נרשמים. המגמות נותרו ללא שינוי. כאשר 3 המקומות עם סיכויי הזכיה הגבוהים ביותר נותרו קרית גת (24.82%), אלעד (12.9%) ובני עי"ש (12.69), כאשר במקום הרביעי הרחק מאחור צועדת קרית עקרון (עם 7.29%).
לגבי בני מקום, בקרית גת הסיכויים עומדים על 100% (כמו גם בבני עי"ש), ובאלעד 53.83%. לירושלמים שביניכם (בעלי הון עצמי גבוה מאד) שחולמים לזכות בבית הכרם, הסיכויים נמוכים מאד ועומדים כעת על 1.35% בלבד (או במלים אחרות 1 מתוך 75).
כל המספרים הנ"ל עומדים לרדת מאד עד לסיום ההרשמה. אבל המגמה כנראה תישאר כמו עכשיו.
חיצוניםאתה מדבר על בני מקום או על חיצונים?
600Kאו 500K ?נראה לי שבהודעה שלך על ההגבלות רשמת 500ביחס לעכשיו. יש מחיר שוק נוכחי (שאגב מפורסם בטבלה ללא מע"מ), שממנו בודקים ששווי הדירה הסופי לא יהיה בהנחה של למעלה מ600K (בכפוף לתנאי נוסף, שהתמחור לא יהיה גבוה יותר מהמחיר למ"ר המפורסם ללא הנחה).
בערי המרכז זה 500K ובפריפריה 600K. קריית גת נחשבת פריפריה לענין זה.600Kאו 500K ?נראה לי שבהודעה שלך על ההגבלות רשמת 500
בצפון (לציבור הכללי) השומה הנוכחית גבוהה בכמעט 200K מבמערב (חרדי), וגבוהה משמעותית ממחיר השוק האמיתי. בשני המקומות יש מגבלה של 600K מהשומה הנ"ל. ההנחה שאני חישבתי היא ממחיר השוק האמיתי. לכן ההנחה במערב גבוהה יותר מבצפון.קצת תמוה לי ההבדלים
הרי אמרתם שהמחירים הם פחות או יותר אותו סכום למטר (בצפון ובמערב)
והמחיר היקר יותר של כרמי גת- בגלל המגבלה של 600K
(והעובדה שכרמי גת יקרים יותר משכונות אחרות)
אז איך כאן יש שינוי לטובת רווח במערב?
אמור להיות בדיוק הפוך
בצפון 600K (כי זה מוגבל)
ובמערב, מתקרב ל 600K
(אני פשוט רוצה להבין, יכול להיות שלא הבנתי נכון את העקרון)
אשמח מאוד לתשובה אם זה אפשרי
נכון לעכשיו יש כ104K הרשמות בסה"כ. מכיון שאין אפשרות להירשם ליותר מ3 ערים, זה אומר שיש מינימום של 34.5K נרשמים. (יתכן שאפי' יותר, אם אכן חלק נרשמו ל2 ערים בלבד).@בית שמשניק
כמה אנשים נרשמו בסה"כ להגרלות השונות?
ואיך אפשר לחשבן את זה? [אתה הרי לא יודע כמה אנשים נרשמו ל3 הגרלות וכמה לפחות].
איך קורה דבר כזה?וגבוהה משמעותית ממחיר השוק האמיתי.
לא ברור. השמאי תקע שם מחיר בלי קשר - 21.2K למ"ר. זה מחיר של בית שמש לא של קרית גת.איך קורה דבר כזה?
(בדקו בתקופה שהמחירים זינקו מאוד?)
תוכל בבקשה לתת לנו (כאילו שאתה חייב לנו משהו...) את זה גם באחוזים ? כי אינו דומה 'ירושלים' עם רווח של 900 אך על תשלום של 3 מיליון לעומת 'קריית גת-מערב' שיש "רק" 650 אך על דירה ששילמת רק כמיליון.אילת - 600K
אלעד - 650K
אשקלון - 600K
בית דגן - 1.1 מיליון
בני עי"ש - 400K
ירושלים - 900K
מודיעין - 900K
מעלות - 500K
פתח תקווה - 900K
צפת - 650K
קריית גת - 470K (צפון) 650K (מערב)
קריית מלאכי - 600K
קריית עקרון - 900K
קריית שמונה - 400K
רחובות - 550K (קרית ההגנה) 800K (קרית משה)
רכסים - 500K
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: