כאן עניתי על זה.מי מורה כך?
זה שאני טענתי ככה זה כבר ידוע לכל@ביזנס מן
מה שכתבת עכשיו אני על כל מה שכתבת כבר כמה פעמים באשכול הזה ואפילו על הטענה שאתה חושב שהיא חדשה כאן באשכול במה ששלחו לך בפרטי
בבקשה תשתדל לקרוא את מה שכתבתי ואז לא נצטרך לדון דיונים מיותרים.
בבקשה תשתדל לקרוא את מה שכתבתי ואז לא נצטרך לדון דיונים מיותרים.
אני לא מכשיר שום פרסום שקרי או לא מדויק.בגלל שאתה מכשיר את הפרסום שאין סיכון בהשקעה הנ"ל בגלל שעסקים משקרים בפרסומות אז הבאתי לך דוגמא קיצונית על חברה עסקית ששיקרה למשקיעים והם הפסידו את כספם ואז שאלתי אותך האם בגלל שהם עסק וכולם משקרים האם זה גם בסדר מבחינתך. (אני בעצם שאלתי אותך איפה הגבול לדעתך, מה בסדר לדעתך ומה זה כבר עוול לציבור)
זה לא עוד עמותה שהחליטה לא לדייק, זה עמותה שנמצא בה כסף ותקווה של הרבה מאוד אברכים, שאין להם כסף להפסיד והם חייבים את זה, ולכן לדעתי זה דבר שאסור שיקרה.אני לא מכשיר שום פרסום שקרי או לא מדויק.
אבל אני גם לא מבין מה כל הטררם שאתה עושה מעוד פרסום לא מדויק.
לא ברור מה אתה מתכווןהתכוונתי שיכלית והגיונית לא מוכרחות פיננסית
כי כבר כתבתי שכל ההשקעה שם היא לא מתייחסת כלל לענין האינפלציה
ו240,000 לא יהו שוים ככה עןד 20 שנה
אך כולו מתעלם מזה
אסביר את עצמילא ברור מה אתה מתכוון
גם אם 240,000 יהיו שווים פחות, זה לא מפריע לבנק המרכזי כי הוא התחייב אך ורק לתת 240,000 ש''ח ופרוטה לא יותר.
זאת לא הבעיה של הבנק המרכזי, האינפלציה, זו בעיה של המשקיעים בבנק המרכזי
למי שמשקיע את בו את תרומותיו זה אולי עוזר שלבנק יש יותר הון עצמי ולכן אפסו הסיכויים לקריסה לא יותראם כך לא הבנתי מה עוזרות ההשקעות של הבנק המרכזי למי שמשקיע בו את תרומותיו. אתה רוצה לומר שהם באים להגדיל את סכום ההלוואה במקרה של אינפלציה ולצורך זה הם מספסרים במיליונים של הציבור??
אני מקוה שזה ברור כמה זה מופקע לומר זאת.
זה בערך כמו לומר שהם גנבים.
אותו רב אלמוני כנראה שמתיר לשלם ריביות לגמ"ח המרכזי מכספי צדקהמי מורה כך?
יש הרבה כתבות עם רבנים על אושר בכבודאותו רב אלמוני כנראה שמתיר לשלם ריביות לגמ"ח המרכזי מכספי צדקה
תגידי שם של רב אחד שאומר שמותר לשלם ריביות מכספי צדקהיש הרבה כתבות עם רבנים על אושר בכבוד
תגידי שם של רב אחד שאומר שמותר לשלם ריביות מכספי צדקה
אני אשיג את המספר טלפון שלו ואשאל אותו
במחילה, אתה טועה ומטעה בוודאותלמי שמשקיע את בו את תרומותיו זה אולי עוזר שלבנק יש יותר הון עצמי ולכן אפסו הסיכויים לקריסה לא יותר
למנהלי הגמ"ח זה עושה מלא מלא כסף
האינפלציה כבר כתבתי לא קשורה להלוואה כי ההלוואה לא תגדל שיהיה אינפלציה וזה בעיית התורמים ובעיה בגמ"ח הזה רק מנהלי הגמ"ח הם אנשים עם טיפה שכל ולכן דואגים שכסף ייצר כסף
וזה מלכתחילה נועד להלוואות ולרווח של חלק מן התרומה וכל תורם יודע שהגמ"ח מלווה את כספו לבנתיים וע"ד זה הוא תורם
ומלוים לצורך של אנשים בהלוואות כשאין יכולת למשכנתא בתנאי שיתנו את כל התרומה (הריבית)
ורק לזמן קצר כך שהתשואה שלהם גדלה כמו הדוג' לעיל
אני אין לי שום עסק עם הגמ"ח הזה ולא שלוחו אותי לחבקםבמחילה, אתה טועה ומטעה בוודאות
דעתי רעה על הבנק המרכזי, אבל דבריך שבאו כביכול לתמוך בבנק המרכזי, אינם אלא חיבוק דוב המאשים אותם בגניבה ועושק המוני.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: