יואל ארלנגר - קקטוס
אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אני בעיקרון נגד תיבול של סטייק לפני הצלייה בכללעובד טוב גם במרקים ובצליית אנטיפסטי וכמובן בסטייק בשר.
יש בו כל כך הרבה טעמים, שכל תוספת רק הורסת אותו.
לדעתי רק מלח ופלפל שחור גרוס, ושני אלו רק בסוף הצלייה, מכיוון שהמלח מאט את ההשחמה של הסטייק, וההשחמה היא זאת שבעצם גורמת לטעם העשיר של הצליה.