כלל ראשון בשימוש בתבלינים - ככל שהתבלין טרי יותר טעמו וניחוחו מודגשים יותר וממילא צריך לשים ממנו כמות קטנה יותר. גם התבלינים שנשמרים במקפיא מאבדים את טריותם!
לכן ממליצה תמיד לקנות כמות קטנה ולעיתים קרובות.
הכי טוב בכלל זה לקנות תבלינים שלמים ולטחון לבד בבית במטחנת תבלינים או מכתש ועלי וכך אפשר כן לקנות כמות גדולה יותר של תבלינים.
גם טעים יותר וגם בריא (לעיתים לתבלינים הטחונים הקנונים עלולים להיות מוספים חומרים שונים עמו עמילנים וכד׳ למניעת התגיישות)
לכן ממליצה תמיד לקנות כמות קטנה ולעיתים קרובות.
הכי טוב בכלל זה לקנות תבלינים שלמים ולטחון לבד בבית במטחנת תבלינים או מכתש ועלי וכך אפשר כן לקנות כמות גדולה יותר של תבלינים.
גם טעים יותר וגם בריא (לעיתים לתבלינים הטחונים הקנונים עלולים להיות מוספים חומרים שונים עמו עמילנים וכד׳ למניעת התגיישות)