דיון האשכול הכי מתובל בפורום

ממלמלת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
המשתמש נחסם
האמת אולי כבר כתבתי את זה,
תבלין צ'ומה, להוסיף לעגבניות ושום קונפי זה אחד המשגעים, באמת.
למה עוד? ננסה, ונעדכן
(מניחה שלרטבים מבוססי עגבניות)
 

מגה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
אבקת מרק הפטריות (בכמות גדולה) נותנת חיקוי עלוב לטעם של קמצוץ אגוז מוסקט.

עכשיו תנסי לדמיין את הטעם.
מה הכמות שצריך לשים מאגוז מוסקט בכדי להרגיש את טעמו
הוספתי אותו פעם למוקרמים ולא הרגשנו שהוא שינה בטעם, לפי תגובתך אני מבינה שכנראה לא שמתי ממנו מספיק
 

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מה הכמות שצריך לשים מאגוז מוסקט בכדי להרגיש את טעמו
הוספתי אותו פעם למוקרמים ולא הרגשנו שהוא שינה בטעם, לפי תגובתך אני מבינה שכנראה לא שמתי ממנו מספיק
על רוטב שמיועד לחב' אחת של פסטה - אני שמה קמצוץ (שפיכה אחת מהחורים הקטנים של הצנצנת)
יתכן שיש הבדל בין החברות.
וכפי שהבנתי מהמנוסים הכי טוב זה אגוז מוסקט שלם שמגרדים ממנו כל פעם קצת.
 

שרי ויסוצקי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
@חני גרינשטיין קופצת פה על ההזדמנות שאת זמינה...
המלצת בשעתו על המנדולינה של ברנר, קניתי :) ואיזה יופי של ביצועים!! אז רק להודות לך ;)
אפשר פרוט?
איזה סגנון טעם?
על רוטב שמיועד לחב' אחת של פסטה - אני שמה קמצוץ (שפיכה אחת מהחורים הקטנים של הצנצנת)
יתכן שיש הבדל בין החברות.
וכפי שהבנתי מהמנוסים הכי טוב זה אגוז מוסקט שלם שמגרדים ממנו כל פעם קצת.
יש לך חברה שהיית ממליצה?
איפה קונים את זה שלם?
האמת אולי כבר כתבתי את זה,
תבלין צ'ומה,
איזה סגנון טעם יש לזה?
 

ממלמלת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
המשתמש נחסם
איזה סגנון טעם יש לזה?
וואי. אם יש דבר שאני גרועה בו זה לתאר טעמים.
פשוט שווה לנסות. זה מעדן ופותח ומרחיב את הטעמים של העגבניה...

מניחים בתבנית פולת'ות עגבניות שרי ושיני שום. מלח פלפל פפריקה וצומה. שמן קנולה (לא זית!)
לכיסוי חלקי ומעיפים לתנור על חום ביינוני נמוך עד שהעגבניות רכות רכות...
אוי, יאמי.
 

מלי ג

משתמש רשום
וואי. אם יש דבר שאני גרועה בו זה לתאר טעמים.
פשוט שווה לנסות. זה מעדן ופותח ומרחיב את הטעמים של העגבניה...

מניחים בתבנית פולת'ות עגבניות שרי ושיני שום. מלח פלפל פפריקה וצומה. שמן קנולה (לא זית!)
לכיסוי חלקי ומעיפים לתנור על חום ביינוני נמוך עד שהעגבניות רכות רכות...
אוי, יאמי.
זה מושלם!! מנסיון..
 

shifrash

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
חוואג' תימני - לשוואררמה - עושה את כל הטעם
(השבוע הכנסתי לטשלונט וכווווווווווווולם הודו שהיה משהו שונה וטעים פי כמה)
הוא סתם בריא כשלעצמו לכל צינון, דלקת או חיידק,
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה