הוא משמש כממתיק, כחומר מקשר, מעדן חומציות, מגדיל נפח של חומרים (כמו חלבונים) ומשפיע מאד גם על מרקמים.כתבת ברמזים, אפשר הסבר?
וכמובן הוא חומר משמר. אולי העתיק ביותר.
הוא משמש כממתיק, כחומר מקשר, מעדן חומציות, מגדיל נפח של חומרים (כמו חלבונים) ומשפיע מאד גם על מרקמים.כתבת ברמזים, אפשר הסבר?
לדעתי העקרון החשוב ביותר בשימוש בתבלינים הוא לדעת לבחור בתבלין שמחמיא לחומר הגלם ומדגיש את טעמו.
לכן מאד לא כדאי להפריז בשלל תבלינים אלא להסתפק בשניים -ארבעה תבלינים ולא יותר. (פרט למטבח ההודי).
על אבקת מרק עוף כדאי בכלל לוותר גם אם היא בריאה. טעמה מאד שתלטני ו"מוסדי".
נסו בלי ותראו ישועות .
למה התבלבלת?יש לך לתת מדריך תבלינים?
רק בלבלתם אותי פה.
איך יודעים איזה תבלין מחמיא ומדגיש את טעם האוכל?למה התבלבלת?
יש פה שתי מסקנות:
1. לא להעמיס תבלינים.
2. לא להשתמש באבקת מרק עוף.
תסתכלי על כל ההמלצות שרשמו פה. הן מצוינות.איך יודעים איזה תבלין מחמיא ומדגיש את טעם האוכל?
יש לי מתכון בבית אבל ראיתי שאת רוצה מנסיון ואני לא ניסיתי.אשמח למתכון לממרח חרדל מגרגירי חרדל
ומבלבלותתסתכלי על כל ההמלצות שרשמו פה. הן מצוינות.
אשמח שתכתבי כאן(אפילו שלט ניסית, כי בינתיים זה עדיף לי מכלום..)יש לי מתכון בבית אבל ראיתי שאת רוצה מנסיון ואני לא ניסיתי.
ראיתי את הכותרת של האשכולפפריקה- כבר הרבה נאמר עליה אני רק אוסיף שהיא קצת מפונקת.
פפריקה לא מבשלים בחום ישיר אלא רק בחום עקיף.
ז"א שיש להוסיף אותה לנוזל כלשהו ולא לטגן אותה ישירות כי היא נשרפת בשניה והופכת מרירה מאד.
יש לי את זה בבית על גזיר עיתון.אשמח שתכתבי כאן(אפילו שלט ניסית, כי בינתיים זה עדיף לי מכלום..)
אין לי מתכון מדויק.אפשר מתכון?
אני שמה אותו גם במילויי ירקות שונים משדרג בטרוף.אני חושבת שעדין לא כתבו....
אגוז מוסקט.
לקציצות עוף / בשר (אצלי זה בד''כ מעורבב)
ולמוקרמים (במיוחד מוקרם עם סלמון)
צריך לשים ממנו במשורה. הטעם שלו מאד חזק ודומיננטי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: