עלי טימין או בזיליקום בתוספת שמן זית, יין לבן, מיץ לימון ומלח על דגים כמו דניס או מוסר (ואפילו מושט) עוטפים כל דג בנייר כסף עם התערובת ואופים רבע שעה.
מעדן מעודן במיוחד!
מעדן מעודן במיוחד!
וצריך לקנות אותו שלם ולגרר, כשהוא מגיע טחון, הוא מגיע עם רבע מהטעם.אני חושבת שעדין לא כתבו....
אגוז מוסקט.
לקציצות עוף / בשר (אצלי זה בד''כ מעורבב)
ולמוקרמים (במיוחד מוקרם עם סלמון)
צריך לשים ממנו במשורה. הטעם שלו מאד חזק ודומיננטי
אני שמה גם בתבשיל דלעת.אני חושבת שעדין לא כתבו....
אגוז מוסקט.
לקציצות עוף / בשר (אצלי זה בד''כ מעורבב)
ולמוקרמים (במיוחד מוקרם עם סלמון)
צריך לשים ממנו במשורה. הטעם שלו מאד חזק ודומיננטי
אתה מגרר על פומפיה דקה או גסה או שזה כלל לא רלוונטי?וצריך לקנות אותו שלם ולגרר, כשהוא מגיע טחון, הוא מגיע עם רבע מהטעם.
בדרך כלל מגרר עם סכין קילוף, הכי זמין, ונותן טחינה די דקה.אתה מגרר על פומפיה דקה או גסה או שזה כלל לא רלוונטי?
להוסיף לתפו"א אפוייםמה אפשר לעשות עם גרגירי חרדל?
כשאני רשמתי בזיליקום התכוונתי לטרי.כדי להבין, כשרושמים כאן רוזמרין, שמיר, טימין, בזיליקום וכד' מתכוונים לעלים טריים או לתבלין יבש?
פורסים תפו"א לפרוסות או למניפות.הפייבוריט שלי בעשבי התיבול זה רוזמרין!
הריח שלו מעלף
בעיקר בסלמון - עם שמן זית, מעט מלח
מעט לימון ורוזמרין בנדיבות.
אשמח לקבל רעיונות נוספים לרוזמרין.
לבזיליקום מיובש יש במקרה שם זהה לירק עלי נהדר המכונה בזיליקום.כשאני רשמתי בזיליקום התכוונתי לטרי.
זה נכון. ומי שמשתמש בשמן אגוזים, יודע שגם הוא מוסיף מאד לתבשילי פסח.עצה למי שרוצה תבלינים יותר 'נקיים'
קנו בערב פסח, התבלינים הכשרים לפסח מכילים הרבה פחות 'מוספים'
(מכירה מישהו שילדיו רגישים למאכלים שונים, וקונה בערב פסח כמות לכל השנה...)
אגב, אצלנו במשפחה לא אוכלים בפסח שום סוג של תבלין (מלבד מלח וסוכר)
וראו זה פלא- האוכל טעים יותר...
הסוד הוא שימוש בהרבה מאד ירקות, צירי מרק ובשר ובישול ארוך שמעמיק את הטעם לכל מאכל.
וכשאין זמן? וכשהשום 'זקן'? וכשהשום סתם חסר טעם? ואפילו כשאין סבלנות?@קליק
קחי טיפ יותר מדליק
ץעברי להשתמש בשום טרי.
תכתשי אותו לבד.
הוא לא מתגבש בכלל והטעם פי כמה וכמה...
והריח....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: