דיון האשכול הכי מתובל בפורום

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אני חושבת שעדין לא כתבו....
אגוז מוסקט.
לקציצות עוף / בשר (אצלי זה בד''כ מעורבב)
ולמוקרמים (במיוחד מוקרם עם סלמון)

צריך לשים ממנו במשורה. הטעם שלו מאד חזק ודומיננטי
וצריך לקנות אותו שלם ולגרר, כשהוא מגיע טחון, הוא מגיע עם רבע מהטעם.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אני חושבת שעדין לא כתבו....
אגוז מוסקט.
לקציצות עוף / בשר (אצלי זה בד''כ מעורבב)
ולמוקרמים (במיוחד מוקרם עם סלמון)

צריך לשים ממנו במשורה. הטעם שלו מאד חזק ודומיננטי
אני שמה גם בתבשיל דלעת.
לטעמי הוא הטוב ביותר לתיבול קציצות ופרוסות בשר.
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

A B

משתמש מקצוען
טוקסנה- על מושט+ שמן וזהו!!! יוצא טעים

לא יודעת אם זה נקרא תבלין- יש לאוסם שקיות קטנות של אבקות לרטבים ויש אחד שנקרא "רוטב לצלי"
להוסיף את האבקה הזאת+ שמן+ מלח+פפריקה+שום למושט יוצא חלומי
 

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
הפייבוריט שלי בעשבי התיבול זה רוזמרין!
הריח שלו מעלף

בעיקר בסלמון - עם שמן זית, מעט מלח
מעט לימון ורוזמרין בנדיבות.

אשמח לקבל רעיונות נוספים לרוזמרין.
 

חיולה

משתמש מקצוען
כדי להבין, כשרושמים כאן רוזמרין, שמיר, טימין, בזיליקום וכד' מתכוונים לעלים טריים או לתבלין יבש?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
הפייבוריט שלי בעשבי התיבול זה רוזמרין!
הריח שלו מעלף

בעיקר בסלמון - עם שמן זית, מעט מלח
מעט לימון ורוזמרין בנדיבות.

אשמח לקבל רעיונות נוספים לרוזמרין.
פורסים תפו"א לפרוסות או למניפות.
מתבלים בשמן זית, מלח גס ורוזמרין וצולים בתנור בחום של 220 מעלות ל45 דקות.
טעים ביותר.
 

קליק!

משתמש פעיל
טיפ- אני עברתי להשתמש בגבישי שום במקום א. שום שנהיית גושית די מהר. הטעם בגבישים יותר מודגש.
 

מרים אדריכל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
עצה למי שרוצה תבלינים יותר 'נקיים'
קנו בערב פסח, התבלינים הכשרים לפסח מכילים הרבה פחות 'מוספים'
(מכירה מישהו שילדיו רגישים למאכלים שונים, וקונה בערב פסח כמות לכל השנה...)

אגב, אצלנו במשפחה לא אוכלים בפסח שום סוג של תבלין (מלבד מלח וסוכר)
וראו זה פלא- האוכל טעים יותר...
הסוד הוא שימוש בהרבה מאד ירקות, צירי מרק ובשר ובישול ארוך שמעמיק את הטעם לכל מאכל.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עצה למי שרוצה תבלינים יותר 'נקיים'
קנו בערב פסח, התבלינים הכשרים לפסח מכילים הרבה פחות 'מוספים'
(מכירה מישהו שילדיו רגישים למאכלים שונים, וקונה בערב פסח כמות לכל השנה...)

אגב, אצלנו במשפחה לא אוכלים בפסח שום סוג של תבלין (מלבד מלח וסוכר)
וראו זה פלא- האוכל טעים יותר...
הסוד הוא שימוש בהרבה מאד ירקות, צירי מרק ובשר ובישול ארוך שמעמיק את הטעם לכל מאכל.
זה נכון. ומי שמשתמש בשמן אגוזים, יודע שגם הוא מוסיף מאד לתבשילי פסח.
 

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
@קליק
קחי טיפ יותר מדליק
ץעברי להשתמש בשום טרי.
תכתשי אותו לבד.
הוא לא מתגבש בכלל והטעם פי כמה וכמה...
והריח....
וכשאין זמן? וכשהשום 'זקן'? וכשהשום סתם חסר טעם? ואפילו כשאין סבלנות?
טוב שיש אותו.

בפסח גילינו: אפשר להפיק טעם מהמם מהעגבניה, מהפלפל (לגרד את הבשר שלו בפומפיה דקה עד ה'ניילון'), מהגזר ואפילו מהקישוא.
 

מרים אדריכל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אגב, פפריקה שהכנתי לבד בפסח:
פלפלים מתוקים- שושקה,
לקלות בתנור.
לטחון במעבד מזון, אחרי שמתחיל להתפורר להוסיף מעט שמן כדי לקבל 'פפריקה מרוקאית בשמן'.
היה מעדן, וצבע לנו מעט את המאכלים החיוורים..
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  101  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה