בנוסף למניות חול?יש מסלול חדש באינפיניטי השתלמות הלכה אני לא יודע איזה מדד הוא צריך לברר מולם.
בנוסף למניות חול?יש מסלול חדש באינפיניטי השתלמות הלכה אני לא יודע איזה מדד הוא צריך לברר מולם.
האם לקרן השתלמות הקרן המחקה מדד s&p500 אינה מומלצת?
@השקעות R הוןמומלץ, לטווח ארוך בלבד!
אין המלצות בפורום.@השקעות R הון
מה דעתך האם זה נכון ?
מה מומלץ לטווח בלתי ידוע ?מומלץ, לטווח ארוך בלבד!
מה זה המסלול הזההיי,
האם ישנו מסלול מנייתי כשר נוסף, בקרנות השתלמות, חוץ מ-s&p500, עם אחוזי תשואה דומים?
כמה שנים זה תווך ארוך?מומלץ, לטווח ארוך בלבד!
הלכה.איך נקרא המסלול מחקה מדד עולמי של אינפיניטי?
אני לא מוצא אותו..
טווח ארוך הוא מעל 25 -20 שנה אבל גם לטווח בינוני 10-15 שנה רוב כמעט מוחלט יהיה רווחכמה שנים זה תווך ארוך?
כדאי לך לקרוא נתוני עברמה מומלץ לטווח בלתי ידוע ?
זאת אומרת יתכן שאצטרך עוד מעט את הכסף
תודה רבה
מסלול מניות בחו"ל – נכסי המסלול יהיו חשופים למניות שנסחרות בחו"ל, בשיעור חשיפה שלא יפחת מ-75% ולא יעלה על 120% מנכסי המסלול. חשיפה לנכסים כאמור תושג באמצעות השקעה במישרין, בנגזרים, בתעודות סל, בקרנות נאמנות או בקרנות השקעה. יתרת הנכסים תושקע בכפוף להוראות הדין, ובכפוף לשיקול דעתה של ועדת ההשקעות.הלכה.
לא.מסלול מניות בחו"ל – נכסי המסלול יהיו חשופים למניות שנסחרות בחו"ל, בשיעור חשיפה שלא יפחת מ-75% ולא יעלה על 120% מנכסי המסלול. חשיפה לנכסים כאמור תושג באמצעות השקעה במישרין, בנגזרים, בתעודות סל, בקרנות נאמנות או בקרנות השקעה. יתרת הנכסים תושקע בכפוף להוראות הדין, ובכפוף לשיקול דעתה של ועדת ההשקעות.
זה המסלול המדובר?
כשאני פותח את הפרטים על מסלול הלכה זה מה שנותן לי..לא.
זה היה נכון בעבר, וכיום הוא כבר לא מחקה את המדד העולמי.
למסלול שמחקה את המדד העולמי קוראים "הלכה".
כי זה מסלול חדש שלהם והאתר לא התעדכן עדיין.כשאני פותח את הפרטים על מסלול הלכה זה מה שנותן לי..
לא מצליח לאתר את המסלול המדובר
הלכהסליחה על הבורות, אבל אם בעוקבים/מחקים S&P500 התשואה בערך כפולה ממסלול הלכה, מה היתרון של מסלול הלכה?
מסלול S&P 500 ממש לא מתאים לכל אחד!!סליחה על הבורות, אבל אם בעוקבים/מחקים S&P500 התשואה בערך כפולה ממסלול הלכה, מה היתרון של מסלול הלכה?
אני מדבר כששני המסלולים עם הכשרהלכה
תודה רבה.מסלול S&P 500 ממש לא מתאים לכל אחד!!
ולמי שבור בנושא הוא ודאי לא מתאים.
מסלול עוקב S&P 500 נחשב לבעל סיכון גבוה, כדי להשקיע בו חובה להבין את הסיכונים, ואז לראות אם זה מתאים לכם או שלא.
אפשר קישור/הפניה איפה אני יכול להבין את זה ביתר פירוט?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: