קישור למה? הפרויקט עוד לא מוכןנו תעלה קישור
האמת אני גם לא יודע עד כמה זה מעשי להעלות אותו לרשות הציבור הרחב. כי הפניות למודלים AI עולות כסף. צריך לחשוב על זה
קישור למה? הפרויקט עוד לא מוכןנו תעלה קישור
איפה אפשר לקרוא חומר על חיבורים מעין זה?קישור למה? הפרויקט עוד לא מוכן
האמת אני גם לא יודע עד כמה זה מעשי להעלות אותו לרשות הציבור הרחב. כי הפניות למודלים AI עולות כסף. צריך לחשוב על זה
תעשה חיפוש, הדבר מוסבר בכמה וכמה אשכולות בפורום.אם כולם אומרים ש- S&P500 ונאסדק לטווח הרחוק ברור שיעלה, כי העולם מרוויח יותר. אז למה לא להשקיע ב S&P500 ובנאסדק פי 3
הוא אומר שבסימולציה לפי ביצועים בעשור האחרון זה היה גבוה ב120% מהסנפ'כנראה הכל זה הסיפור של אינבידיה, זה עשה את העליה הגדולה בחלק של השבבים.
השאלה הגדולה היא אם זה ימשיך הלאה. לא יודע אם יש למישהו מושג.
אם מדובר במגדל או אלטשולר שחםמישהו יכול לומר לי אם מותר לפי הטבלאות של ההכשרים, להניח כאן את הכסף?
לפי מה שאמרו לי בטלפון, הם משקיעים 45 אחוז s&p 500 45 אחוז נאסדק 10 אחוז שבבים.
תודה, זה דחוף לי.
המסלול הזה עשה יותר ממחקה s&p 500 באחוז מתחילת השנה. ובסימולציה לעשר האחרונות [לא היו הקרנות האלו, רק אילו היו] הs&p 500 היה עולה ב280 אחוז והשני ב400 אחוז. [כולל בתוכו את הריבית דריבית].
אני איש פשוט שמבין מאוד מעט מה אני עושה,האם זה נכון עבורי?
ולא אני לא אתבע אתכם, אני צריך כאן חכמת המונים.
לכאורה לא!!!אני איש פשוט שמבין מאוד מעט מה אני עושה,האם זה נכון עבורי?
כי?לכאורה לא!!!
תשואות עבר לא בהכרח מלמדים על מה שיקרה בעתיד.
אתה רואה את זה?אם כולם אומרים ש- S&P500 ונאסדק לטווח הרחוק ברור שיעלה, כי העולם מרוויח יותר. אז למה לא להשקיע ב S&P500 ובנאסדק פי 3
מכיר תוכנות כאלה שנעשו באופן עצמאי עוד הרבה הרבה לפני AIקישור למה? הפרויקט עוד לא מוכן
הבדלי התשואות בין המדדים, הפער משמעותי מאוד לטובת הנאסד"ק 100צפה בקובץ המצורף 1546494צפה בקובץ המצורף 1546498צפה בקובץ המצורף 1546494צפה בקובץ המצורף 1546498
מה זה משנה?סליחה על הבורות
אני בודק לאחרונה על השקעה פאסיבית
אני מחפש להשוואת בין המדדים המובלים
לא מצאתי משהו מסודר שמשווה תשואת לפי שנים מעבר לחמש שנים אחורה
אם מישהו יודע על קובץ שמשווה תשואה לפי שנה שלש שנים וכו״, קובץ מסודר או טבלה אשמח שתשלחו לי למייל 3143363 שטרודל נקודה כאם
כדי להשוואת איפוא להשקיעמה זה משנה?
אין לי כעת משהו שאוכל לעשות בקליק, ואני מדי עמוס בימים אלה בשביל להתעסק עם זה@s976 תוכל להעלות קובץ שיטס, שמחשב אחוזי הפסד (סבירות וגודל), להשקעה במדד S&P 500 ונאסדא"ק 100 ומדד עולמי, לטווח של 5 שנים, 10 שנים, ו15 שנים. בהשקעה חד פעמית או חודשית?
תודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: