בשרי בשר בתנור. אתם תאהבו את השיטה

  • פותח הנושא java
  • פורסם בתאריך

שוקולד פרה

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
@java הבשר יצא פשוט מושלם ורך
קצת חסר טעם לדעתי אני רוצה לבשל את זה עכשיו
יש לך עוד רעיונות לבישול חוץ ממה שכתבת בתחילת הפורום?
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
למי שרוצה לדלג על השלב של הבישול ברוטב
פשוט עושים את הדבר הבא:
פורסים את הבשר, שמים בתוך הרוטב, בתוך סיר או תבנית עמוקה
מניחים על הפלטה
יוצאים להקפות לשעתיים
חוזרים לבשר רך שמתבשל בתוך רוטב
 

שוקולד פרה

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
אבל אני כן רוצה קצת להוסיף טעם ;)
אשפר עם תבלינים על הפלטה לחמם ?
נראה לי קצת יכול להייבש הבשר שעתיים על הפלטה
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
@java הבשר יצא פשוט מושלם ורך
קצת חסר טעם לדעתי אני רוצה לבשל את זה עכשיו
יש לך עוד רעיונות לבישול חוץ ממה שכתבת בתחילת הפורום?

היו פה מגוון רעיונות כמו ירקות שורש.
אם יש לך סבלנות חפשי פה באשכול.
 

מיהו

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
באתי להודות!!

בשר מס' 2
8 שעות בתנור
קיררתי, פרסתי
+2.5 על הפלטה

יצא מושלם!!!

@java תודה
יצא מעולה!!! רך וטעים
 

נעמה93

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
@java תודה על המתכון הכנו את הבשר יצא טוב אבל קצת תפל, מה אפשר להוסיף לדעת כשמתבשל כפרוסות? בתיבול יש טימין, דבש חרדל, תבלינים, יין.
בצל וערמונים קשור?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

P.S.

משתמש מקצוען
אשמח לעזרה קלה בתכנון
יש לי שני נתחים, מספר 5 ו-9
אממה הם עדיין קפואים ואני בונה על לבשל אותם בחג
אני מתכננת להשאיר תנור דולק עם שעון שבת
השאלה על איזה מעלות להשאיר שיתאים לשני הנתחים
וכמה זמן אפיה
(וגם האם אני יכולה לבשל אותם באותה תבנית)
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אשמח לעזרה קלה בתכנון
יש לי שני נתחים, מספר 5 ו-9
אממה הם עדיין קפואים ואני בונה על לבשל אותם בחג
אני מתכננת להשאיר תנור דולק עם שעון שבת
השאלה על איזה מעלות להשאיר שיתאים לשני הנתחים
וכמה זמן אפיה
(וגם האם אני יכולה לבשל אותם באותה תבנית)
כן, אפשר בהחלט להכין אותה תנית.
הוראות ההכנה שבפתיחה זהות לנתחים השונים.
 

נעמי באום

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
@java - מצטרפת לתודות
הכנתי מצלעות אונטריב (מס' 2)
6 שעות בטוסטר אובן
עטוף היטב בנייר כסף
מתובל במלח פלפל, יין, בתוספת הרבה בצל מטוגן, אגוזי מלך וערמונים
יצא מושלםםם! רך, עסיסי, אפוי היטב
תודה
1681332638178.png
 

איקס-עיגול

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
@java תודה על המתכון, הכנתי ויצא מושלם!
עכשיו אני רוצה להכין שוב אך אין לי ציר בשר/ירקות - מה עוד אפשר לשים?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה