@java תודה רבה על המתכון, כבר הכנתי פעם ויצא מושלם.
2 שאלות:
1. יש לי סיר שמתאים לתנור ובו אני רוצה להכין את הבשר. הגיוני להרתיח על האש במקום המכת חום של ה200 מעלות? (המכסה של הסיר לא מתאים ל200 מעלות, אז חשבתי לחסוך את השלב הזה מהתנור)
2. לא ברור לי למה אני היחידה שהסתבכתי עם העטיפה בנייר כסף - לא ראיתי שום תגובה דומה... יש שיטה שמקלה על העטיפה?
שוב, תודה רבה!
2 שאלות:
1. יש לי סיר שמתאים לתנור ובו אני רוצה להכין את הבשר. הגיוני להרתיח על האש במקום המכת חום של ה200 מעלות? (המכסה של הסיר לא מתאים ל200 מעלות, אז חשבתי לחסוך את השלב הזה מהתנור)
2. לא ברור לי למה אני היחידה שהסתבכתי עם העטיפה בנייר כסף - לא ראיתי שום תגובה דומה... יש שיטה שמקלה על העטיפה?
שוב, תודה רבה!