בשרי בשר בתנור. אתם תאהבו את השיטה

  • פותח הנושא java
  • פורסם בתאריך

nechama ro

משתמש מקצוען
@java תודה רבה על המתכון, כבר הכנתי פעם ויצא מושלם.

2 שאלות:
1. יש לי סיר שמתאים לתנור ובו אני רוצה להכין את הבשר. הגיוני להרתיח על האש במקום המכת חום של ה200 מעלות? (המכסה של הסיר לא מתאים ל200 מעלות, אז חשבתי לחסוך את השלב הזה מהתנור)
2. לא ברור לי למה אני היחידה שהסתבכתי עם העטיפה בנייר כסף - לא ראיתי שום תגובה דומה... יש שיטה שמקלה על העטיפה?

שוב, תודה רבה!
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
1. יש לי סיר שמתאים לתנור ובו אני רוצה להכין את הבשר. הגיוני להרתיח על האש במקום המכת חום של ה200 מעלות? (המכסה של הסיר לא מתאים ל200 מעלות, אז חשבתי לחסוך את השלב הזה מהתנור)
כן, מאוד מתאים!
לא ראיתי שום תגובה דומה...
אני משערת שכולם סובלים בשקט...
אין לי שיטה, זה באמת דבר מעצבן.
 

nechama ro

משתמש מקצוען
אז רק להביא לרתיחה והופ לתנור? או שגם חצי שעה?
(פשוט אין לי כח שיתפשל לי... )
 

nechama ro

משתמש מקצוען
אני משערת שכולם סובלים בשקט...
אם אכן יש כאלו שעוד לא עלו על זה, אולי יעזור להם (הפעם היה הרבה פחות מעצבן):
בעלי החזיק את הסיר (בידיות) רחוק ממנו, ואני הקפתי את הסיר מכל כיווון אפשרי בנייר כסף.
 

דף חלק

משתמש מקצוען
מקפיצה עם שאלה-
יש לי בעיה בתרמוסטט של התנור, האם אפשרי לאפות בצורה זו במיני קיצ'ן? ואם כן, איך בדיוק?
אם לא- בבקשה, מתכונים טובים לבישול בסיר, תודה!
 

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
@java ידוע לך אולי איזה סוג יין הכי מתאים? יבש/ מתוק / לבן / אדום?

תודה!
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
תודה!
לבן מתוק או יבש?
יבש או חצי יבש.
אבל זה עניין של טעם. יש שמעדיפים אדום וגם אני אשתמש אם זה מה שיהיה.

בקשר ליבש/מתוק, מקובל יותר ביבש אבל אחרי כזה הרבה שעות מילא אין זכר לאלכוהול
אם מישהו שם מתוק - עדיף שלא לשים תבלינים או רטבים מתוקים אחרים, שלא יהיה מדי.
 

עדינה הלפגוט

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
יש לי חלק 6 שממש מתחשק לי לנסות לראשונה בתנור.
אבל הוא נקנה טרי כשהקונה הלא מנוסה ביקש מהקצב לפרוס לפרוסות.

תכל'ס יש לי פרוסות יחסית עבות של חלק 6 במקום גוש, התנור יתאים להן?
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
@java רוצה להכין עם בשר מס 3
מרחתי הבוקר בחרדל
נראלך יילך טוב?
יש לי רוסטר
אותו זמן אפיה? לצרוב בסיר על האש או בתנור? מה יוצר את הקרום הזה?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
@java רוצה להכין עם בשר מס 3
מרחתי הבוקר בחרדל
נראלך יילך טוב?
יש לי רוסטר
אותו זמן אפיה? לצרוב בסיר על האש או בתנור? מה יוצר את הקרום הזה?
כן. אותו זמן אפיה.
אני חושבת שמיותר לצרוב על האש.
הקרום נוצר באפקט מייארד.
זה קורה בחום גבוה למשך זמן קצר, או בחום נמוך למשך זמן רב - כמו במקרה שלנו.
הייתי מציעה לך לבשל אח״כ את הפרוסות ברוטב עשיר כי חרדל בלבד בטח לא יספיק.
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
כן. אותו זמן אפיה.
אני חושבת שמיותר לצרוב על האש.
הקרום נוצר באפקט מייארד.
זה קורה בחום גבוה למשך זמן קצר, או בחום נמוך למשך זמן רב - כמו במקרה שלנו.
הייתי מציעה לך לבשל אח״כ את הפרוסות ברוטב עשיר כי חרדל בלבד בטח לא יספיק.
אני רוצה להגיש כנתח לשולחן (יש ארוע מחר)
חשבתי ברוסטר לשים הרבה בצל זה חודר לבשר ונותן ארומה טובה
או כדאי להכניס עוד דברים למשרה של 6 שעות נניח מה אומרת?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אני רוצה להגיש כנתח לשולחן (יש ארוע מחר)
חשבתי ברוסטר לשים הרבה בצל זה חודר לבשר ונותן ארומה טובה
או כדאי להכניס עוד דברים למשרה של 6 שעות נניח מה אומרת?
אפשר לשים כל מה שאת שמה על בשר בד״כ.
יין, דבש, חומץ בלסמי, רכז רימונים, עלי דפנה, תבלינים. מה שאוהבים.
לא הכל ביחד כמובן :)
אגב, אני חושבת שיש פה כמה נשים שהכינו ברוסטר, (@ליאונרדו למשל) אולי תעשי חיפוש של המילה פה באשכול ותראי מה הן עשו.
 

ילילי

משתמש מקצוען
אפשר לשים כל מה שאת שמה על בשר בד״כ.
יין, דבש, חומץ בלסמי, רכז רימונים, עלי דפנה, תבלינים. מה שאוהבים.
לא הכל ביחד כמובן :)
אגב, אני חושבת שיש פה כמה נשים שהכינו ברוסטר, (@ליאונרדו למשל) אולי תעשי חיפוש של המילה פה באשכול ותראי מה הן עשו.
יש לי גם מספר שלוש.
יש לך אולי המלצה עם כמויות מדוייקות של רוטב מוצלח?
ת'אמת הבלסמי עשה לי חשק:) אפשר להשיג בהכשר טוב?
 

DvoraVidman

משתמש סופר מקצוען
יש לי גם מספר שלוש.
יש לך אולי המלצה עם כמויות מדוייקות של רוטב מוצלח?
ת'אמת הבלסמי עשה לי חשק:) אפשר להשיג בהכשר טוב?
בדיוק הכנתי בשבוע שעבר ויצא פצצה


חצי כוס ריבת משמש
חצי כוס שמן זית
6-7 שיני שום
מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית פלפל צ'ומה


לרסק יחד את מרכיבי הרוטב ולמרוח היטב היטב את הנתח.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
יש לך אולי המלצה עם כמויות מדוייקות של רוטב מוצלח?
אני שמה חרדל, דבש ובלסמי בכמויות זהות, ומל״פ
אישית אוהבת את של יד מרדכי, זה בעלז.
קניתי בעבר גם חת״ס עגול.
אין לי מושג איזה עוד הכשרים יש לזה.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה