בשרי בשר בתנור. אתם תאהבו את השיטה

  • פותח הנושא java
  • פורסם בתאריך

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
טוב בהקפאה?
כן. לפני הבישול השני.
כמו"כ יש לך מתכון טוב לנוזל אחרי התנור?
יש לקרר היטב את הבשר, לפרוס אותו לפרוסות ולבשל כשעה שעתיים בתוך רוטב.
אני אוהבת לטגן בצל ופטריות, להוסיף לסיר את הנוזלים מהתנור ושקית אבקת רוטב צלי,
ובזה לבשל את הפרוסות.
כמה גלוטמט, ככה טעים :)
 

עץ השדה

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
למשל המתכון הזה, נראה כמו הדרך שהייתי מכינה בעצמי.
לאסאדו מחמיאה יותר צליה על אש גבוהה.
אחד הדברים שקרצו לי במתכון שלך זה שלא צריך לסגור את הנתח קודם במחבת, אלא מייד לתנור...
היא כן כותבת לסגור קודם, מה דעתך? (כי כתבת שהכנת גם אסאדו במתכון שלך, הם סגרת קודם במחבת?)
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
היא כן כותבת לסגור קודם, מה דעתך? (כי כתבת שהכנת גם אסאדו במתכון שלך, הם סגרת קודם במחבת?)
לא סגרתי.
יש וויכוח רב שנים אם יש צורך לסגור קודם בשר או שלא.
הצליה בתנור היא די במקום סגירה.
כשאני מכינה בשר בסיר אני בד״כ כן סוגרת, אבל נראה לי זה מגיע בעיקר מהרגל.
(כשאני מכינה בסיר אני בד״כ לא מוסיפה נוזלים בכלל, כך שזה סוג של צליה גם כן.)
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
תודה!
קשה מאד לחתוך את הבשר, הוא יאבד את הצורה שלו (זה נתח ארוך מצופה בשומן)
האם לבשל עם תבלינים (עלי דפנה וכו')
מה שאני עושה זה חותכת כשקצת קפוא ועדיין אפשר לחתוך.
מאדה כמות הגונה של בצל ושום, מוסיפה את הקוביות וצורבת על אש גבוהה.
מנמיכה ומבשלת על האש הכי קטנה (כן, בלי תוספת מים) כ3 שעות
יש לבדוק כל הזמן שלא נשרף.
אבל זו סתם היתה סטיה מהמתכון שבהודעה הפותחת.
אם את רוצה לאפות אותו ככה - זה יעבוד מעולה.
מצרפת לך הודעה מראשית האשכול, נשמע שיש לך נתח דומה.
 

מיהו

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אולי את פה עכשיו @java ?
אפיתי בדיוק לפי ההוראות נתח מס' 2
עכשיו הבשר אחרי 8 שעות בתנור
בעלי טעם ואמר שזה מסטיק
יש מה לעשות?
תודה!!
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אולי את פה עכשיו @java ?
אפיתי בדיוק לפי ההוראות נתח מס' 2
עכשיו הבשר אחרי 8 שעות בתנור
בעלי טעם ואמר שזה מסטיק
יש מה לעשות?
תודה!!
נסי לפרוס ולבשל עוד שעה שעתיים.
 

חרמון

משתמש מקצוען
אז גם אני מצטרפת למצעד.
הכנתי נתח מספר 5, הוספתי אולי כוס מים בהתחלה והבשר הפריש כמויות נוזלים גדולות מאד.
לאחר הקירור והפריסה הבשר היה עדין קשה מעט,
בישלתי אותו במים שהפריש באפיה עם תבלינים נוספים על אש נמוכה שעתים +שעה על הפלטה.
יצא מושלם מושלם
ו @java האשכול בין שנתיים!! עדין פעיל הודות לעזרתך המסורה עד עכשיו.
 

Nomi10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
שאלה קטנה שאולי כבר שאלו קודם אבל קצת קשה למצוא משהו באשכול הארוך הזה..
מעוניינת להכין למחר (לחג) בשר בשיטה הזאת, אבל הוא עדיין קפוא. אצטרך לאפות אותו הלילה,
האם אפשרי לאפות גם כשהבשר לא לגמרי מופשר??
תודה רבה!
@java
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
שאלה קטנה שאולי כבר שאלו קודם אבל קצת קשה למצוא משהו באשכול הארוך הזה..
מעוניינת להכין למחר (לחג) בשר בשיטה הזאת, אבל הוא עדיין קפוא. אצטרך לאפות אותו הלילה,
האם אפשרי לאפות גם כשהבשר לא לגמרי מופשר??
תודה רבה!
@java
1. אפשר, רק תצטרכי להאריך את האפיה הראשונית לשעה.
2. התיבול לא מספיק יחדור בצורה הזו ותצטרכי להשלים את זה בבישול החוזר.
 

ללין

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
בשר מס 9-אסאדו-
גם יהיה טוב?
 

באתי לחלום

משתמש מקצוען
@java קצת נחת...
1665293878956.jpeg
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

באתי לחלום

משתמש מקצוען
@java התייעציות אחרונה לפני החג
אפיתי את הבשר (מספר 8) שמונה שעות
האם מספיק לפרוס ולשים על הפלטה לפני הסעודה בתור הבישול השני או שחובה בישול נוסף?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
@java התייעציות אחרונה לפני החג
אפיתי את הבשר (מספר 8) שמונה שעות
האם מספיק לפרוס ולשים על הפלטה לפני הסעודה בתור הבישול השני או שחובה בישול נוסף?
תבדקי חתיכה קטנה (עדיף לטעום, אם יש מתנדבים להתבשר)
ותראי אם זה רך מספיק.
 

Nomi10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אני לפני הבישול והנוזלים לא מכסים את הבשר. האם להוסיף נוזלים או שזה בסדר ככה?
תודה רבה רבה!
פעם ראשונה שאני מעיזה להכין בשר...
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אני לפני הבישול והנוזלים לא מכסים את הבשר. האם להוסיף נוזלים או שזה בסדר ככה?
תודה רבה רבה!
פעם ראשונה שאני מעיזה להכין בשר...
לפני האפיה או לפני הבישול החוזר?
באפיה הנוזלים צריכים להגיע לגובה חצי מהנתח.
בבישול החוזר הנוזלים צריכים לכסות לגמרי את הפרוסות.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה