את הבשר בנפרד ואת הרוטב בנפרד.איך הכי כדאי להקפיא?
לאיש סיכוי עם התפוחי אדמה?
את הבשר בנפרד ואת הרוטב בנפרד.איך הכי כדאי להקפיא?
לאיש סיכוי עם התפוחי אדמה?
מניסיון אישי שלי,הצילו! הכנתי בשר לאפיה לילה שלם בתנור על 120 מעלות וברוב "גאונותי" הדלקתי בטעות את התרמוסטט של התנור התחתון ולא את העליון-הבשרי, כך שהבשר היה שעתיים+ בתנור חמים,
הבשר התקלקל?
(הוא מריח בסדר, אבל אולי התבלינים מטשטשים את הריח הנורא)
כמה זמן צריך לעשות בישול שני?עקרונית כשזה פרוס זה יותר חודר,
אבל בד״כ אחרי אפיה ארוכה ותיבול מסיבי - זה מיותר.
@javaאין לי כוח לקרוא עכשיו 26 עמודים.
אז הכנסתי לתנור עם תיבול ושמתי רוטב רק יין (בקבוק שלם אני מקווה שלא הגזמתי )
לא יהיה לי זמן לצנן ולפרוס לפני החג אני רוצה לעשות את זה בחג בבוקר. מה כדאי לעשות להכין רוטב עכשיו ואחרי זה לקחת את הנתח הפרוס ולחמם על הפלטה ביחד, או לבשל מחר את הנתח ביחד על הפלטה (יותר זמן מחימום?). ואיזה רוטב מומלץ להכין.
ועוד משהו שלא הבנתי אני אמור אחרי זה להוציא את כל הנוזלים שבישלתי איתם ולעשות רוטב חדש בנפרד? או שפשוט לחמם עם הנוזלים שבהם בישלתי וזה יהיה הרוטב?
זה עדיף, יותר טעים וטרי ככה.או לבשל מחר את הנתח ביחד על הפלטה
תלוי במצב הנוזלים. אם הם מספיק עשירים וטעימים - זה מספיק.ועוד משהו שלא הבנתי אני אמור אחרי זה להוציא את כל הנוזלים שבישלתי איתם ולעשות רוטב חדש בנפרד? או שפשוט לחמם עם הנוזלים שבהם בישלתי וזה יהיה הרוטב?
אם מטגנים לפני - לא כדאי לשים על חום גבוה אלא ישר על נמוך.לפני התנור טיגנתי אותו כדי שיהיה סגור מכל הכיוונים
חצי שעה שמתי על חום גבוה וכל השאר על חום נמוך
מעולהאסאדו ילך בשיטה הזו?
בשר 4 זה בשר יבש ולא איכותי,הכנתי בשר מספר 4 כ5 שעות בתנור
לפני התנור טיגנתי אותו כדי שיהיה סגור מכל הכיוונים
חצי שעה שמתי על חום גבוה וכל השאר על חום נמוך
אבל יצא יבש
130בשר 4 זה בשר יבש ולא איכותי,
על איזה חום אפית את זה? מה נקרא נמוך?
רוטב צילי / סויה / יין/ דבש / סילאןיש רעיון לרוטב אחר מבצל פטריות?
רוצה לגוון קצת תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: