1.לגבי הכנסה לנפש כתבתי שזה נתון שיכול להיות הגיוני [ועדיין עיון בנתונים מגלה שלא בדיוק פחות מכל הערבים מדובר בישובים מעל 50,000
2. מדובר בוילה של 250 מ"ר על מגרש!!! של 450 ויחי ההבדל הגדול מדובר לדעתי בפער של מליון שקל בהשוואה
3. אתה כתבת שמחיר יחידה כזאת הוא 1800 אני כתבתי מינימום 2500 ואכן זה מה שמצאת באזור כמעט הכי ישן בעיר
כשאדם הנושא תואר עו"ד ומתיימר להיות איש מקצוע בתחומו הנתונים צריכים לבוא אם מקורות משא"כ ניק אנונימי בפרוג שאנשים לא מייחסים לו משקל רציני.
1. לגבי ההכנסה לנפש - לא רציתי להביא את המקור ממש, כי לדעתי זה לא ראוי שפורום חרדי יפנה לעיתונים חילוניים, אבל מכיון שאתה מפקפק אני מצטט למשל מתוך כלכליסט (העתק הדבק משחר אילן, אמנם הנתונים לא מהשנה ממש אך איני חושב שיש הבדל מהותי): "השכר הנמוך ביותר נמדד אצל השכירים תושבי מודיעין עילית (5,727 שקל), ביישוב הבדואי בִּיר הַדַּאג' בנגב הצפוני (5,761 שקל) ובעמנואל שבשומרון (5,925 שקל). כך עולה מנתוני הכנסה לפי ישוב שמפרסם היום מנהל המחקר והתכנון של הביטוח הלאומי." כן כן, אנחנו נמוכים מכל הערבים ואפילו מעמנואל...
2. לא הבנתי את השאלה. קח דוגמא נוספת: האיש הזה למשל (0544519787 - אני נותן לך מספרי טלפונים של מודעות, אין לי מושג מי מאחורי זה) מוכר דירה (לא וילה ולא קוטג', אמנם מדורגים) של 292 מטר בשדי חמד ב3,5 מש"ח, לפי זה וילה פרטית על מגרש של חצי דונם עם נוף פסטורלי (לא כמו נודע ביהודה, כפר האורנים יושבת על ראש ההר) צריכה לעלות לפחות 5.5 -6 מש"ח. אם זה לא אומר שקרית ספר יקרה יותר משם יחסית, איני יודע מה כן ישכנע אותך.
3. אני כתבתי שאפשר להשיג ב1800 ואני עומד מאחורי זה. אתה הוספת עוד תנאים ולכן העלית את המחיר ל2500.
ועכשיו לעיקר: אתה רוצה להתעקש על זוטות? זכותך. אני לא! אני, ולדעתי רוב חברי הפורום מעדיפים לעסוק בעיקר.
ועוד נ.ב. קטן: דווקא בגלל שאתה יושב מאחורי ניק עלום שם ואני כאן גלוי וידוע, מצופה ממך ליותר עדינות בבואך להטיל ספק באמינות הזולת.