אני חושב שהמחירים בקריית מלאכי יותר זולים מקריית גתכנל קריית גת
כנל קריית גת
והמרחק יותר נמוך מהמרכז (ומאשדוד)
ואמת שגם קריית גת זה עיר אטרקטיבית ליישוב המוני של מחפשי דיור
אלא שזה היום כבר עיר חסידית
לעומת קריית מלאכי שהיא ליטאית
אני חושב שהמחירים בקריית מלאכי יותר זולים מקריית גתכנל קריית גת
כנל קריית גת
ברכסים יש גם את אור חדש שזה סימנר חלש יותר (למי שצריך)באיזה אזור בחיפה מומלץ לחרדים ליטאים לקנות?
בחיפה יש סמינר מעולה לבנות, יש בו מסלולים מצויינים והשמה יפה.
ברכסים היה עד עכשיו רק תיכון ברמה מאוד גבוהה, עם מגמות שונות כך שבנות הגיעו מוכנות למסלולים (לדוגמא מסלול תכנות), ועכשיו פתחו גם סמינר, נשמע גם גם ברמה ממש יפה.
עד לפני כמה חודשים יכלתם להשיג שם דירה ב 700,000אני חושב שהמחירים בקריית מלאכי יותר זולים מקריית גת
יש בקרית מלאכי יותר חסידים מאשר בקרית גת, רק שהם מחסידות ליובאוויטש. שמשום מה אנחנו לא סופרים אותם כחסידים.אני חושב שהמחירים בקריית מלאכי יותר זולים מקריית גת
עדיין. בתנאים מסויימים.עד לפני כמה חודשים יכלתם להשיג שם דירה ב 700,000
3 חדרים רגילהעדיין. בתנאים מסויימים.
הגמרא אומרת שאלת חכם חצי תשובה, הזכרת מילה על עדה מסויימת, שאני אישית עובד איתם ומאוד אוהב אותם אבל הציבור החרדי בכלליותו לא ממש מסתדר איתם, וחבל, כי הם מאוד קרובים למסורת וכו', בוודאי ביחס לרוסים והערבים של מקומות מתחרים ורחוקים יותר.ידידי עתיר המעש וכו'
אולי באמת תסביר לנו איך זה הגיוני שעיר שנמצאת במיקום הכי מעולה שאפשר רק לדמיין
(7 דקות ממחלף שורק, בין הצפון לדרום ,ובין ירושלים לערי החוף, 10 דקות מאשדוד )
עם מחירים ברצפה יחסית לעיר במיקום כזה (פחות ממיליון לדירת 3 חדרים )
האוכלוסיה מאוד מסורתית העיר שקטה בשבת (יחסית)
קהילה ממש נחמדה (אם כי קטנה יחסית ) וישיבת חיזוק, וכן קהילה גדולה של חבד
החסרון היחיד זה האוכלוסיה שחלק גדול ממנה זה אתיופים
אלא שזה גם יתרון אין מלחמות שבת וכד'
אז איך יכול להיות שהציבור לא הולך וכובש את העיר בהמוניו
זה האופציה הכי טובה בפער גדול על כל פריפריה (מבחינה סוציו אקנומית לא של מרחק....) אחרת בפער גדול
וכן יש שם גם בניה חדשה במחירים יחסית זולים לדעתי פחות מחריש
בנושא התחבורה תמיד כשיש אוכלוסיה גדולה יש יותר אוטובוסים
חשבתי שאתה מדבר על קרית מלאכי, שם אני מונח מאוד, סליחה, קרית גת אני מכיר בעיקר בגללל חוזים שעשיתי שם אבל לא מונח בעניינים.3 חדרים רגילה
לא בקומה 4
ולא בבניין מסוכן
בחלומות הלילה
אגב ראיתי באחר ההודעות של כבודו שהוא לא ככ מונח בקריית גת ואפילו כתבת את זה מפורש
וזו בדיוק השאלה הזועקת כאן: איך ייתכן שקרית גת שקרובה יותר לדרום מאשר למרכז, נמכרת יקר יותר מאשר קרית מלאכי שהיא כמעט מרכז?!חשבתי שאתה מדבר על קרית מלאכי, שם אני מונח מאוד, סליחה, קרית גת אני מכיר בעיקר בגללל חוזים שעשיתי שם אבל לא מונח בעניינים.
היות ואני שם על בסיס יומיומי כמעט, אני יכול להציע דירות שם אם מישהו מעוניין. לא בכל מקום כדאי לקנות, צריך לברר היטיב כמה דברים קודם (בשביל זה אני והכותב שם)אגב לכל המשקיעים
רוצו לקנות במקום אתם לא תתחרטו
בוודאות
לא ממש....בכל מקרה אין שום סיבה שליטאים לא יגורו גם בקרית גת, למרות שהמצב הוא בדיוק כפי שתארת, והראייה מקרית מלאכי שהם גרים אחד בתוך השני, ואם אפשר להסתדר עם משיחיסטים בוודאי אפשר להסתדר עם הבלזעים.
מה הכוונה?ולא בבניין מסוכן
1) הקהילה היום היא כבר מבוססת עצמאית ואינה תחת הרב עמית, אולי רוחנית כן, אבל הכולל הוא במיקום מחוץ לישיבה.מניתם שלש דברים שגורמים לסטיגמה חזקה ללטיאי הקלאסי
הוא מדבר על קרית גת ואתה על מלאכי. זה בסדר. יש מושג בערים הישנות שנקרא בניין מסוכן, זה לא רלוונטי למלאכי.מה הכוונה?
הסיבה היחידה שלא זה בגלל העליונות הלבנה.......הגמרא אומרת שאלת חכם חצי תשובה, הזכרת מילה על עדה מסויימת, שאני אישית עובד איתם ומאוד אוהב אותם אבל הציבור החרדי בכלליותו לא ממש מסתדר איתם, וחבל, כי הם מאוד קרובים למסורת וכו', בוודאי ביחס לרוסים והערבים של מקומות מתחרים ורחוקים יותר.
החבדים זולגים החוצה לכיוון ויצמן ובן גוריון שזה המקומות של הליטאים. זה בסדר גמור,לא ממש....
בקריית מלאכי חבד מתרכזים רק בנחלה'
והקהילה הליטאית נמצאת אמנם לא רחוק משם אך במרחק שיוצר בידול
ועם בלזעים הליטאים לא יסתדרו יותר....
נו אז אולי תרים את הכפפה (בפרט שאתה אומר שאתה ממש מכיר את המקום) אם יורשה לי להעיז לשאולוזו בדיוק השאלה הזועקת כאן: איך ייתכן שקרית גת שקרובה יותר לדרום מאשר למרכז, נמכרת יקר יותר מאשר קרית מלאכי שהיא כמעט מרכז?!
לא ראיתי דרישה.נו אז אולי תרים את הכפפה (בפרט שאתה אומר שאתה ממש מכיר את המקום) אם יורשה לי להעיז לשאול
לפחות כמו ההמלצות על נתיבות...
אתה מתכוין שם.....המשיח כבר היה כאן.
פורסם בגלובוס לפני מספר שניםמאיפה הבאת את הטבלה המעניינת הזאת?
אגב חבד, הם הקימו שם לאחרונה סמינר לבנות, בלב העיר העתיקה, עם מאות בנות חרדיות, זה גם משהו שמשנה מציאות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: