עו"ד נתן רוזנבלט
משתמש מקצוען
אגב קרית אתא, יש שם בניין ע נ ק של קרצ'ניף שמשמש 10% למניין זקנים ו90% ליונים ושועלים. מצוה גדולה לפדות את המקום ולהשיבו לימי פאר.
מה גם שזה גימיק מעולה...שבטוח יביא הרבה מצביעיםיש לי הצעה: כשאתם מגיעים, תגיעו בבקשה בתחבורה ציבורית, כן כן זה לא עבירה שהרב אשר ייסע ברכבת או אוטובוס באופן חד פעמי. רק ככה תוכלו להרגיש את הבעייה המרכזית שאתם יכולים לפתור.
התכוונתי לכל האזור של חיפה/קרית אתא/רכסים.חוף ים בקרית אתא? משהו חדש שלא ידעתי? אם הכוונה לעיר הקרובה, אז חסר כאן את היתרון הענק של קרית אתא : 7 דקות מרכסים (ככה האברייכים יכולים לשלוח לחיידר הרב ולא צריכים לשלוח לברדיצ'בסק שיישאר לבעלבתים של קרית אתא)...
האנשים שגרים במקום כל כך נהנים שם שהם לא חשים את הבידוד שאנחנו חושבים שהם חשים.אתה צודק לגמרי שצריך ערים חרדיות לגמרי,
אבל מה שכתבת על המרכז והפריפריה לא כ"כ ברור
רבים במרכז קונים בשכונות מעורבות (גבעת זאב ק יובל ג המבתר פסגת זאב נוה יעקב בית שמש מתחרדים וכו')
רבים בפרפריה קונים בערים ושכונות חרדיות (רכסים הר יונה נתיבות אופקים פוריה מיצד מעלה עמוס וכו')
והאמת היא כמו שכתבת "הבעיה היא שאנשים מסתכלים על אוירה ציבורית ולא עושים מה שטוב להם,"
ולכן בהחלט צריך להסביר לציבור ולשנות אוירה, וזה חשוב מאוד מאוד
רבים מכירים טובה על כך שהאירו להם את העינים לדעת מה קורה "מעבר להרי החושך"
ויגרום להם להרגיש מה הם יכלו לעשות והם עדיין יכולים (אין לי ספק שהגברת מיכאלי אינה שייכת למקהלה של אנטי חרדים בחריש. אם ידברו איתה על אוטובוס לבני ברק היא לא תתנגד לדעתי, אבל הרי אסור לדבר איתה וכו')מה גם שזה גימיק מעולה...שבטוח יביא הרבה מצביעים
חיפה זה משהו שאני ממש לא מבין איך המחירים ירדו (תפסיקו להאמין לסיפורים של הזיהום אויר, זה משהו עמוק יותר). עיר במחיר של פחות מפריפריה ובלי כל החסרונות שנאמרו כאן:התכוונתי לכל האזור של חיפה/קרית אתא/רכסים.
ככה התודעה בנויה !אני זוכר שדברנו פעם משהו לגבי בני ברק, והתגובה הטבעית שלו הדהימה אותי:
"בני ברק? זה מקום רחוק"
הוא כל כך אהב כל אבן בצפת ואת הציון במירון, שכל מקום אחר נמדד לפי המרחק מצפת.
ככה צריכים לבנות את התודעה.
אז משרד השיכון-היה כדאי שישארויגרום להם להרגיש מה הם יכלו לעשות והם עדיין יכולים (אין לי ספק שהגברת מיכאלי אינה שייכת למקהלה של אנטי חרדים בחריש. אם ידברו איתה על אוטובוס לבני ברק היא לא תתנגד לדעתי, אבל הרי אסור לדבר איתה וכו')
בבני ברק נהרגו בפיגוע אחד לפני חודשיים. מאז הומצא כיפת ברזל, מתי נהרג חרדי בדרום?ויש גם בדרום ערים מרכזיות וכן יש שם קצת יותר אזעקות מבני ברק
ןבעזרת ד' לעולם לא יהיו עוד פיגועים בבני ברק ובירושלים
בבני ברק נהרגו בפיגוע אחד לפני חודשיים. מאז הומצא כיפת ברזל, מתי נהרג חרדי בדרום?
חינוך - עשרות סוגי מוסדות לבחירה
הכל נכון חוץ משני נתונים אלומחירי הדירות - 600K לדירה נורמלית
אולי כדאי לשאול את התושבים ברחוב מיכאל איך הם מרגישים כשהערבים באים אלינואבל יש הבדל בין אם אתה בא אליהם (הדר השומר למשל) או הם באים אליך
חינוך - אני מודה שאני לא בקי, אבל תארתי לעצמי שאם יש ליטאים (שני הסוגים) חסידי ויזניץ (שלושה סוגים), גור (שני הסוגים) ויש גם הרבה ספרדים, אז חייב להיות שיש הרבה סוגים של חיידרים. איפה טעיתי?הכל נכון חוץ משני נתונים אלו
שום ערבי לא מגיע לרחוב מיכאל, אלא אם כן הוזמן לעבודת שיפוצים.אולי כדאי לשאול את התושבים ברחוב מיכאל איך הם מרגישים כשהערבים באים אלינו
גילוי נאות אני לא חיפאית פשוט מכירה
אשדוד זה גם פריפריה? מאיפה זה מתחיל? מקוקה קולה?ההרוג מפגיעת רקטה באשדוד: פנחס מנחם פשווזמן הי"ד – אב לתינוק
- מערכת JDN
- ל׳ בניסן תשע״ט – 05.05.19
- פורסם: 21:11
- עודכן: 22:36
באשכול עליו טענו שהמהפך התחיל בזכות אלחרר פעיל טוויטרלפני שבועיים חל מהפך
אפשר לשער שזה דירה של שניים וחצי חדרים קומה שלישית צריכה שיפוץ יקר מאודאני למשל עשיתי לא מזמן חוזה של קניית דירה בהשלוח (חרדי לחלוטין) 65 מטר ב599K
תבין שזה עיר מצוינת שהייתה בעלית מחיריםחיפה זה משהו שאני ממש לא מבין איך המחירים ירדו (תפסיקו להאמין לסיפורים של הזיהום אויר, זה משהו עמוק יותר). עיר במחיר של פחות מפריפריה ובלי כל החסרונות שנאמרו כאן:
שום ערבי לא מגיע לרחוב מיכאל,
יש שמה שוכרים ערבים לאחרונה לפי מה ששמעתימודה שאני לא בקי
ידוע גם על אופקים ותפרחאגב, העיד בפניי לפני חודש מרא דאתרא דנתיבות שליט"א כי בכל האיזור שנמצא בתוך העירוב המהודר (לשון עדינה לרמז שזה החרדים הישיבתיים) לא נפל בעולם טיל, גם לפני כיפת ברזל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: