ההפרש של השכר גדול, יותר מההפרש במשכנתא...אם רוצים מוצאים גם בפריפריה.
יודעת על כאלה שעובדות בהייטק בפריפריה.
בד״כ אין חברה חרדית בעבודה
ההפרש של השכר גדול, יותר מההפרש במשכנתא...אם רוצים מוצאים גם בפריפריה.
יודעת על כאלה שעובדות בהייטק בפריפריה.
נו.. נו....ההפרש של השכר גדול, יותר מההפרש במשכנתא...
בד״כ אין חברה חרדית בעבודה
אני כותבת את זה בתור אחת שמכירה היטב את השוק,נו.. נו....
זה כבר נשמע תירוצים.
אבל כמו שרוזנבלט כתב , במצוקת הדיור הבעיה הקשה היא פחות של ההייטקיסטים...
לא בדקתי את זה לעומק אבל נראה לי שבין תל אביב לחיפה ההבדל הוא לא כ"כ גדול, גם בחיפה יש חברות בינלאומיות עם משכורות מפנקים, לעומת זאת בין חיפה לב"ב ההבדל הוא פחות משמעותי.אני כותבת את זה בתור אחת שמכירה היטב את השוק,
אין השוואה בין המשכורות במרכז לשום מקום אחר בארץ,
ההפרש הוא באזור ה 10 אלף שח לחודש!!- לפני מיסים.. אחרי מס נשאר מיזה שליש...
אבל לא לכל ההיטיקסטיות יש הון עצמי מספיק בשביל המרכז,
וגם אני לא חושבת שהמרכז שוה את המחירים שלו,
אז מהכרות יש הבדל בין תל אביב לחיפה גם בחברות בינ״ל,לא בדקתי את זה לעומק אבל נראה לי שבין תל אביב לחיפה ההבדל הוא לא כ"כ גדול, גם בחיפה יש חברות בינלאומיות עם משכורות מפנקים, לעומת זאת בין חיפה לב"ב ההבדל הוא פחות משמעותי.
ולכן מי שלדוגמה הולך לגור במזרח עכו הוא יצטרך ליסוע לחיפה באותו זמן אם לא פחות ממי שנוסע מבני ברק ובטח מבית שמש לתל אביב.
וכיום בהייטק גם מקובל לעבוד היבירידי, שזה אומר לעבוד מהבית, והפעם פעמיים שצריך להגיע למשרד לתל אביב אז נוסעים ברכבת, ובשונה מאוטובוס הרבה יותר קל ולעבוד בדרך.
ובעכו יש הטבת מס של כ20000 ש"ח בשנה.
קרוב מאוד לירושלים, ורכבת ישירה לתל אביב.בית שמש
שעתיים כל צד... בהצלחהקרוב מאוד לירושלים, ורכבת ישירה לתל אביב.
25 דק' לירושלים ו50 דק' לת"א ברכבת. אפשר להתפלל ולאכול (ולעבוד) בנחת ברכבת.שעתיים כל צד... בהצלחה
בלי פקקים שזה בלתי אפשרי כי אי אפשר לצאת ולהגיע לא בשעות העומס...25 דק' לירושלים ו50 דק' לת"א ברכבת. אפשר להתפלל ולאכול (ולעבוד) בנחת ברכבת.
מה תכלס' עושים זוגות מאורסים?
להתחתן
ולהזמין כבר מעכשיו תור, בתור הארוך (מאוד) במשרד הפנים, לרישום הנישואין אחרי החתונה
(אפשר גם בלי תור, אבל אז זה בלי שינוי שם המשפחה בתז)
ועד ההגרלה הבאה הם כבר יהיו נשואים באושר ועושר,
ואחר כך כבר תהיה ממשלה חדשה
שתחלק לכל זו"צ
דירה בחינם ,
הכוללת אופציה אוטומטית לתוספת חדר נוסף כל 10 שנים
על זה נאמרכשם שקבלת שכר על הפרישה וכו'
בכל רגע ורגע שאדם חוסם את פיו וכו'
לגופו של עניין:
נכון, אני עובד עם חלק מהם, לא מתפרנס מהם, אבל עובד.
כי אין מה לעשות. בציבור החרדי אתה לא קובע מי יהיו הנציגים שלך אלא גדולי ישראל, וכשהם החליטו שהאנשים הללו ימשיכו בתפקידיהם למרות הכל, אנחנו צריכים ליישר קו איתם.
אני יכול לומר לך שבאותה תקופה אחד מהם איים עליי מאוד באמצעות עו"ד צבי אגמון (יש לי את המכתב עדיין) אם אני לא אפסיק את החיטוט בעניין חריש. אבל אעפי"כ אני שותק, כי זה עלול לגרום לחילול השם ונזקים אדירים.
לדוגמא, אנחנו עומדים לפני בחירות, ככה זה נראה (למרות שאני אישית סבור כי ישנו סיכוי סביר שלא תהיינה בחירות ותהיה ממשלה חילופית ימנית בשבועיים הקרובים) הוצאת הדברים יכולה להרתיע אנשים חרדים מלהצביע ואת זה בוודאי שאנחנו לא רוצים.
כי אנחנו יכולים להתלונן על שלא עושים די, אנחנו יכולים להתמרמר ובצדק שיכלו לעשות יותר, אנחנו יכולים אפילו (בינתיים) לכתוב על כך בפרוג.
דבר אחד אנחנו לא יכולים:
לא להצביע, או להצביע למפלגה שאינה נאמנת להשם ולתורתו.
אז המשכיל בעת ההיא ידום.
למעשה בגלל טעם זה ודומיו, הציבור החרדי הפך לגן עדן למעשי שחיתות ולאנשים מושחתים.אבל אעפי"כ אני שותק, כי זה עלול לגרום לחילול השם ונזקים אדירים.
אתה טועהשעתיים כל צד... בהצלחה
לא כולל עוד אוטבוס למקום העבודה.... בדכ האוטבוס לא מגיע עד המשרד... צריך עוד אחדאתה טועה
זמני נסיעה באוטובוסים
ירושלים 30 - 90 דק' תלוי בשעות ובמיקום
ב"ב 50 - 120 דק' תלוי בשעות ובמיקום שעתיים זה מתחנה ראשונה עד לתחנה אחרונה
מניסיון אישי
יש לי חבר שעובד במשרה טובה בת"אלא בדקתי את זה לעומק אבל נראה לי שבין תל אביב לחיפה ההבדל הוא לא כ"כ גדול, גם בחיפה יש חברות בינלאומיות עם משכורות מפנקים, לעומת זאת בין חיפה לב"ב ההבדל הוא פחות משמעותי.
ולכן מי שלדוגמה הולך לגור במזרח עכו הוא יצטרך ליסוע לחיפה באותו זמן אם לא פחות ממי שנוסע מבני ברק ובטח מבית שמש לתל אביב.
וכיום בהייטק גם מקובל לעבוד היבירידי, שזה אומר לעבוד מהבית, והפעם פעמיים שצריך להגיע למשרד לתל אביב אז נוסעים ברכבת, ובשונה מאוטובוס הרבה יותר קל ולעבוד בדרך.
ובעכו יש הטבת מס של כ20000 ש"ח בשנה.
אלו שהגישו ביחד נפלו אלו שהלכו לבד הצליחוהיו כמה עמותות שהגישו הצעות, האם כולם לקחו את אותו עו"ד?
במקרים כאלולא כולל עוד אוטבוס למקום העבודה.... בדכ האוטבוס לא מגיע עד המשרד... צריך עוד אחד
יוצאים ב 6:45 ב7 מתחילים לעבוד אחרי קפהבמקרים כאלו
מב"ב לת"א המצב לא יותר טוב
מה לא ברור, הם נפלו בגלל שהגישו ביחד.אלו שהגישו ביחד נפלו אלו שהלכו לבד הצליחו
מעניין למה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: