הבעיה שזה לא יהיה בגובה אחיד עם כל הדירה (כי יש את התקרה של השכן, אז חייבים להוציא רלסים מעל. בקיצור, זה גם לאחר בדיקה...)רלסים לא בהכרח מייקר אולי 2000-3000 חבל על המריבות....
הבעיה שזה לא יהיה בגובה אחיד עם כל הדירה (כי יש את התקרה של השכן, אז חייבים להוציא רלסים מעל. בקיצור, זה גם לאחר בדיקה...)רלסים לא בהכרח מייקר אולי 2000-3000 חבל על המריבות....
בעצם זה אומר שבנק ישראל יעלה שוב את הריבית?"סטגפלציה" בשטח! (מיתון בשילוב ירידת ערך הכסף-דהיינו עליות מחירים)
הדבר המאיים ביותר על נדל"ן יותר מאינפלציה
ניחוחות של סטגפלציה - ביזנעס
ביום רביעי הקרוב תפורסם החלטת ריבית קריטית של הפד בה גם נקבל סט טרי של תחזיות לצמיחה, אינפלציה וריבית מצד חברי הפד כאשר נתוני השבוע האחרון, ובמיוחד יום שישי הכניסו את המערכת הפיננסית שוב לדריכות גבוהה במיוחד עקב המשמעויות של הנתונים שפורסמו. נתחיל, איך לא, מנתוני האינפלציה שיצאו ביום שישי והיו...bizzness.net
אפשר להוציא רלסים לצדדים וזה לא בהכרח יקר יותר מעמודיםהבעיה שזה לא יהיה בגובה אחיד עם כל הדירה (כי יש את התקרה של השכן, אז חייבים להוציא רלסים מעל.
אני שמעתי מכמה אנשים שמבינים,בעצם זה אומר שבנק ישראל יעלה שוב את הריבית?
תודה על ההמלצה. תמיד כדאי להתרחק ממריבות. בכלל לא מובן למה קיים בית דין בעולם. איזה אנשים מעיזים לריב? אנוכיים שכמותם. השכן רק רצה להרחיב את דירתו. תתגמשו קצת. אז יעלה לכם 200-300 אל"ש. מזה אתם עושים עסק?אפשר להוציא רלסים לצדדים וזה לא בהכרח יקר יותר מעמודים
וכך התקרה של השכן רק עוזרת לכם שיש לכם יציקה
מה שבטוח שכדאי להתרחק ממריבות כמו אש בפרט שאילו הנתונים שלכם כרגע
לא מעונינת להיכנס לנישהתודה על ההמלצה. תמיד כדאי להתרחק ממריבות. בכלל לא מובן למה קיים בית דין בעולם. איזה אנשים מעיזים לריב? אנוכיים שכמותם. השכן רק רצה להרחיב את דירתו. תתגמשו קצת. אז יעלה לכם 200-300 אל"ש. מזה אתם עושים עסק?
כי לכם זה הסתדר...רק אנחנו בנינו כך מעל השכנים
היא כתבה מפורש שהם ניסו עם מהנדסיםלעניינינו, בצורה שבה השכן בנה אין אפשרות להוציא רלסים לצדדים. אנחנו אחרי כל הבירורים עם קבלנים ומהנדסים, ומליון אופציות, הצעות וחלופות (כן, כולל המחשבה מה לעשות כדי לא לריב)
עצובגם המשכנתא תעלה הרבה כסף וגם יהיה לנו פחות כסף לשלם משכנתא.
זה בעצם סטגפלציה?גם הריבית תעלה
וגם המשכורות ירדו,
שילוב מסוכן ביותר,
ובמיוחד בנוגע לנדל"ן
גם המשכנתא תעלה הרבה כסף וגם יהיה לנו פחות כסף לשלם משכנתא.
בכלכלה, סְטַגְפְלַצְיָה (מאנגלית: stagflation) היא מצב בו שיעור האינפלציה גבוה, הצמיחה הכלכלית מאטה ושיעור האבטלה נשאר גבוה. הסטגפלציה מעלה דילמה בפני קובעי המדיניות הכלכלית, מאחר שפעולות שנועדו לרסן את האינפלציה עלולות להחמיר את המיתון הכלכלי ולהפך. (ויקפדיה)זה בעצם סטגפלציה?
את מדברת על רלסיםלא מעונינת להיכנס לנישה
רק אנחנו בנינו כך מעל השכנים
אז מכירים קצת את הנתונים
אבל צטטת נתון לא נכון
לא 200-300 אלף אלא 2000-3000 שח במקרה קיצוני
העיקר שיהיה לכם בהצלחה
ואל תשכחי שעל בניה ללא היתרים אי אפשר לקבל משכנתא לצורך בניה אלא לצורך שיפוצים, והריביות הרבה יותר יקרות.את מדברת על רלסים
אני מדברת על היעדר אופציה, אחרי שהשכן חסם אותה.
רלסים זה תוספת של כמה אלפים, לשיטתך. גם לא מדויק. המרפסת סוכה, בגודל המירבי שרשום בתוכנית, עלולה להחשיך לשכן אחר את הדירה - שכן שגם הרחיב וכו', אבל למה לא להתחשב בו? חשבנו להוציא מרפסת סוכה, כשחלק ממנה יתקפל ויפתח רק לסוכות. ביררנו. זו תוספת של 40.000 ש"ח!!!)
היעדר בניה, קרי - 3 חדרים (גדולה, ענקית) ללא אופציה - מפחיתה דרמטית את ערך הדירה במאות אלפים. אפשר, טכנית, להוציא יסודות חדשים, אבל להרים אותם כמה קומות ללא השתתפות השכנים - זו גם הוצאה של עשרות עד מאות אלפי ש"ח.
תאמיני לי שגם על 10.000 ש"ח לא היינו עושים את הטירוף הזה. כל אנשי מקצוע שהבאנו גם עולי כסף, וזה לא מהחשבון של ההוא...
מה הכוונה לקנות מכונס נכסים?השוק בטירוף
משכנתאות הולכות לעלות בקצב מסחרר
הערכה שלי ההשקעות הכי בטוחות היום זה בכונס נכסים
כןמה הכוונה לקנות מכונס נכסים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: