0.5%בכמה עלה מדד תשומות הבניה היום ?
0.5%בכמה עלה מדד תשומות הבניה היום ?
על מה לעתור לבג"ץ???שני עדכונים קצרים:
1) העניין עם היתר עסקה סודר. נסעתי לשם היום, וברוך השם, המנהלים שם שעו לתחינת האב ובנו, והתפעמו מהנכונות לוותר על מיליון שקל בשביל עיקרון דתי, והביאו היתר עיסקה וחתמו על הצד היותר טוב. ברוך השם.
2) אנחנו צריכים לעתור דחוף לבג"ץ, אני מוכן לעשות את כל העבודה בהתנדבות, אבל את האגרה (1670 שח) אני לא מתכוין לשלם מכיסי, אם יש מישהו שמוכן להשתתף, שיפנה אליי במייל.
אפשר הסבר למתקשים מה זה אומר שהמדד עלה? זה בעצם מה שטענתם לא?אה, ועוד משהו שלא נעים לי לעדכן, אבל אין ברירה:
התפרסם הרגע מדד מחירי הדירות ולהפתעתי עלה ב0.9%
יש לי מלא דרכים להסביר שזה עלייה לצורך ירידה ושזה בעצם ירידה ריאלית ושאין להם את כל הנתונים וכו' וכו' אבל תכל'ס כתוב שעלה. לא נעים. ימים יגידו.
בית שמש זה מחוז ירושלים, נכון?ירידת מחירים נרשמה במחוז ירושלים בלבד 1.1%
כןבית שמש זה מחוז ירושלים, נכון?
נראה לי שתחזיות בתחום הדיור עדיף לבדוק אחרי שנה++ לא אחרי חודשאה, ועוד משהו שלא נעים לי לעדכן, אבל אין ברירה:
יש לי מלא דרכים להסביר שזה עלייה לצורך ירידה ושזה בעצם ירידה ריאלית ושאין להם את כל הנתונים וכו' וכו' אבל תכל'ס כתוב שעלה. לא נעים. ימים יגידו.
יישר כחך!!שני עדכונים קצרים:
1) העניין עם היתר עסקה סודר. נסעתי לשם היום, וברוך השם, המנהלים שם שעו לתחינת האב ובנו, והתפעמו מהנכונות לוותר על מיליון שקל בשביל עיקרון דתי, והביאו היתר עיסקה וחתמו על הצד היותר טוב. ברוך השם.
נראה לי גם מ"ע וביתרבית שמש זה מחוז ירושלים, נכון?
מ"ע היא במחוז יו"שנראה לי גם מ"ע וביתר
כדאי לשים לב שאחוז הדירות שנמכרו בהנחה ממשלתית גבוה החודש בהרבה (כך צוין ) כך שלמעשה המחיר בשוק חופשי עלה כנראה ביותר מ0.9אה, ועוד משהו שלא נעים לי לעדכן, אבל אין ברירה:
שכויעח, אבל נראה לי שגם אלו שציפו לעלייה ציפו לעלייה יותר רצינית.אה, ועוד משהו שלא נעים לי לעדכן, אבל אין ברירה:
אם זה לפי החלוקה של מיסוי מקרקעין יש לנו הכבוד להשתייך לעיר הקודש והמקדש.מ"ע היא במחוז יו"ש
רבי יעקב אשר דיבר עם מישהו שהבטיח לו שהוא ישקול בחיוב וכו'על מה לעתור לבג"ץ???
אם זה על האפליה של הזוגות המאורסים אז
אפליית הזוגות המאורסים החרדים בהגרלות המחיר למשתכן: בעקבות הפרסום ב'בחדרי' ולאחר שיחה שקיים ח"כ יעקב אשר עם שר השיכון, עודכנו הקריטריונים ובוטלה ההכרה בטקס אירוסין של דתות אחרות. אשר ביקש מאלקין לבחון שוב את החזרת הנוהל שאיפשר זכאות על בסיס רישום נישואין 3 חודשים לפני החתונה, תוך סגירת הפרצות של מזייפי תעודות הנישואין (ארי קלמן).
וזה כולל גם את ביתר וב"ש ומו"ע1) הייתה ירידה משמעותית באיזור ירושלים, זו התחלה טובה.
לדעתי 12/4, שזה העיסקה האחרונה שמופיעה ברשות המיסים3) הכי חשוב - התאריך האחרון שסוקר הוא 31/4/22
ולפני העלאות הרביתשזה כשבוע אחרי ההגרלה,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: