כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבע ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

איפה כדאי לקנות דירה בתקופה הזאת

מצב
הנושא נעול.

כמו הרוח

משתמש מקצוען

אחת מהקרנות הפעילות ביותר בהייטק הישראלי מקצצת השקעות בסטארט-אפים

אחרי ענקית ההשקעות היפנית סופטבנק, גם טייגר גלובל - אחת הקרנות השנויות ביותר במחלוקת בהייטק הישראלי - מקצצת בחצי את גודל סיבובי ההשקעות שהיא מובילה • הקרן תשקיע יותר בסטארט־אפים צעירים, אך ההחזר עשוי לקחת זמן רב והסיכון גבוה יותר
אסף גלעד

11:44 גלובס

ברכון

משתמש מקצוען
ח"ו שמחה לאיד
ואגב זה ומחירי הדירות יכולים לפגוע בעבודה שלי...... (
חוץ מזה שביתי וכלותיי עבודות בהיי טק)
ועדיין יש ריאליות מה לעשות
מתנצלת אם מישהי רואה כאו שמחה לאיד
סה"כ הבאתי דוגמא, שחלק כבר מתחילים לראות
(יש כאלו שגם את זה עדיין לא רואות)
מסכימה איתך,

אני חושבת אכן תהיה ירידה בביקוש ובמשכורות,

אבל זה יחזור אחורה לשכר של לפני שנתיים,

לא חושבת שנראה מתכנתות שמרויחות פחות מ20K ....

כמו הרוח

משתמש מקצוען
מסכימה איתך,

אני חושבת אכן תהיה ירידה בביקוש ובמשכורות,

אבל זה יחזור אחורה לשכר של לפני שנתיים,

לא חושבת שנראה מתכנתות שמרויחות פחות מ20K ....
זה גם תלוי מאוד איפה......
את צודקת לגבי מקומות יציבים כמו בנקים וכו
בסטארטפים וכל היוניקורן (שאליהם התכוונתי החגיגות היו בעיקר שם) יהיו פיטורין וכו
מה שיכול להשפיע על כל השוק
וודאי על מתכנתות חדשות בשוק
אבל אני לא אוהבת בד"כ להיות האיש הרע.....
בוא נמשיך לדמיין.....
וננשתדל לתזכר על המציאות האמיתית
בכל מקרה זה לא הנושא זה היה בשביל להקיש לשוק הידור
חוץ מזה שלדעתי וכפי שאני רואה אצלינו בחברה עיקר עליית המחירים הייתה מהייטק שכל בחור/בחורה הרגישו שהם על גג העולם עם אופציות ומשכורות מטורפות והרשו לעצמם לקנות ולקנות ולקנות. (לא אומרת שאין כאלו שבאמת התעשרו מאופציות וכו)

זמר

משתמש מקצוען
כאילו אנשים מרגישים אנחנו עובדים קשה מרוויחים רבע ממכם אז זה חייב להיות בועה
הבועה לא נמצאת אצלכם זה נמצא בפלחי התעסוקה האחרים
ההגיון שלי אומר שאין אפשרות טכנית שקבוצה רחבה באוכלוסיה תרוויח בפער משמעותי מאחרים
כי יכולות הקניה שלהם שוחקות את יכולת הקניה של שאר הציבור
ולכן את רואה את נהגי האוטובוס מטפלות וכל מיני מקצועות שהעובדים בהם על סף פיצוץ
ברור שזה מצריך התערבות אבל זה לא קשור למשבר הנוכחי
כמו שמה שבנק ישראל עושה משפיע על שוק הדיור
למרות שזה ברור שלא הפריע לו המצוקה האזרחית שהייתה בשוק הדיור ורק הפחד על האשראי של הבנקים גרם לו להתערב

Yeshivish

משתמש פעיל
אני לא יכול לפתוח עוד אשכול כי זה לא ייגמר (תופתע לשמוע כמה השהות כאן ממכרת, הרבה יותר מאשר העבודה שממתינה לי היום - לכתוב כתב הגנה משעמם על חמישה עמודים שאפילו העוזר של השופט לא ממש יקרא) אז לכן אני מגביל את עצמי שלא להציץ לפורומים אחרים. זה התחום שאני יכול לתרום את עצמי וזה מה אני עושה.
כל הכבוד!!

Yeshivish

משתמש פעיל
ח"ו שמחה לאיד
ואגב זה ומחירי הדירות יכולים לפגוע בעבודה שלי...... (
חוץ מזה שביתי וכלותיי עבודות בהיי טק)
ועדיין יש ריאליות מה לעשות
מתנצלת אם מישהי רואה כאו שמחה לאיד
סה"כ הבאתי דוגמא, שחלק כבר מתחילים לראות
(יש כאלו שגם את זה עדיין לא רואות)

הבולד המעפן הזה לא נעים לקריאה
יש מצב להפחית מינון, אולי??

.

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
איפה יש לך במרכז פחות ממיליון (שהרי אחרת לא הואילו חכמים כלום)?

אם מורידים את יו"ש (שזה סיפור בפני עצמו) אנחנו נותרים עם לוד ורמלה בלבד. אפשר אפילו להוריד את רמלה.

עכשיו, בתוך לוד אין היצע גדול במחירים הללו, אנחנו מדברים על כמה רחובות ספציפיים שיש סיבות טובות למחיר הזה. לא כולם ישמחו לגור באותו בניין עם כמה בני דודים.

כך שהרעיון קצת פחות רלוונטי.

יש לי רעיון יותר טוב אם כבר מישהו מוכן להרים את הכפפה:

יש רחובות שלמים, שאני מכרתי שם אין ספור דירות לחרדים לפני שנים רבות, הרחובות הללו, אחימאיר גרינבוים שפירא אילת ועוד, הכי קרובים לאחיסמך החרדית או לחב"ד החרדית (פנקס והמלך ועוד), כך שיש לך את כל התשתיות והמוסדות, לדעתי כשליש מהדירות ברחובות הללו הם "שלנו", כל מה שצריך זה לארגן שכולם יבואו לגור יחדיו - וברוכים הבאים לעיר התורה לוד.

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
אני מפנה אותך למשל ליישוב בשם טלמון, מאחורי מודיעין עילית, מקום נפלא ודתי, המחירים שם 1.15 לדירת 4 חדרים. למה שלא נלך לשם? למה?

אבל זה לא רק אנחנו מפונקים ורוצים הכל בכלום כסף. קח למשל את אבני חפץ, עשר דקות מנתניה, שיא מרכז הארץ, 600K לדירת 3 חדרים, ולא קונים.

אז נמשיך להתלונן, ולקנא באחינו הסרוגים, שקונים את הארץ בדמים תרתי משמע.

זעירא דחברייא

משתמש פעיל
אני מפנה אותך למשל ליישוב בשם טלמון, מאחורי מודיעין עילית, מקום נפלא ודתי, המחירים שם 1.15 לדירת 4 חדרים. למה שלא נלך לשם? למה?

אבל זה לא רק אנחנו מפונקים ורוצים הכל בכלום כסף. קח למשל את אבני חפץ, עשר דקות מנתניה, שיא מרכז הארץ, 600K לדירת 3 חדרים, ולא קונים.

אז נמשיך להתלונן, ולקנא באחינו הסרוגים, שקונים את הארץ בדמים תרתי משמע.
אולי זה התשובה בגלל שצריך לקנות את הארץ ''בדמים'' ,החרדים לא רוצים,אבל יש מקומות לא מסוכנים

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  24  פעמים

לוח מודעות

למעלה