הכוונה לפרוג?... או לפיצקאלע המטושטשת ביתד?...אחרי פרסום (צנוע) בכל המדיה החרדית
אני לא מזלזל חלילה, אבל אם אתם רוצים להגיע לאנשים זה ממש לא מספיק.
תעשה סקר בשטיבל אם מישהו בכלל שמע על זה
הכוונה לפרוג?... או לפיצקאלע המטושטשת ביתד?...אחרי פרסום (צנוע) בכל המדיה החרדית
הרבה ניסו ולא עלתה בידם.מה באמת היחס המרה בד"כ כלל בין המחיר שהיזם שם ליחידת קרקע לבין החשבון הסופי שהדירה אמורה לעלות זה נושא שמאוד מענין אותי אשמח אם מישהו יוכל להחכים אותי בענין..
היה לי איזה שהוא הצעה מקהילה לנסות לחפש להם לקהילה כ150 דירות בסדר גודל של כ1 מליון ש"ח ליחידה הם רצו לקנות מכרז מקבלן ולבנות לבד סוג של קיצור תהליכים לכן אם יש יש מישהו שיוכל להחכים אותי בנושא אודה לו מאוד..
גם שחרית וג'יידיאן אל תזלזל, אז מה אתה מציע ? כפולת אמצע בכל היומונים החרדים? מה אני הפרוייקטור של מירון, מאיפה יש לי תקציבים.הכוונה לפרוג?... או לפיצקאלע המטושטשת ביתד?...
אני לא מזלזל חלילה, אבל אם אתם רוצים להגיע לאנשים זה ממש לא מספיק.
תעשה סקר בשטיבל אם מישהו בכלל שמע על זה
כן, אותו הרב יוטקובסקי שמנהל במקביל (רק מה שאני יודע):טוב אולי יתד יממנו את הזכוכית מגדלת.
זה הרב יוטקובסקי של אנחנו וצאצאינו? כל הכבוד לו
מרגשכן, אותו הרב יוטקובסקי שמנהל במקביל (רק מה שאני יודע):
1) אנחנו וצאציאינו
2) וועד הדיור
3) נחזיק חזק
4) צוף התורה
5) והשיאנו
6) הקרן של הקמחא המפורסמת (סליחה ששכחתי)
7) הפרוייקט של התעסוקה בצפון למאות נשים חרדיות.
8) עוד רבות בנסתר
9) עוד דברים שאני לא זוכר / יודע
וכל זה תוך כדי שהוא מוסר שיעורים, כל יום כמה שיעורים. מלא אנרגיה קדושה כמו השפן של דורסל.
אם היה פרס נובל בציבור שלנו - זה שלו בלי ספק.
מורי ורבי בעסקנות ציבורית, הוא זה שלימד אותי שכסף לא הדבר הכי חשוב בחיים. אחד האנשים האצילים ביותר בעולמו של הקדוש ברוך הוא.
היה לו חבר הכי טוב, מיכה רפאל בן רייץ לרפואה שלימה (רוטשילד) ואיננו כי אשפז אותו אלוקים. אז היום יוטקובסקי עושה הכל לבדו.
טוב, נחזור לעניין הדיור, זה לא מדור הספדים .כאן. סתם לקבל השראה מאנשים ענקיים שמסתובבים כאן עם קפלוטש ואוטו ישן.
כן, אותו הרב יוטקובסקי שמנהל במקביל (רק מה שאני יודע):
1) אנחנו וצאציאינו
2) וועד הדיור
3) נחזיק חזק
4) צוף התורה
5) והשיאנו
6) הקרן של הקמחא המפורסמת (סליחה ששכחתי)
7) הפרוייקט של התעסוקה בצפון למאות נשים חרדיות.
8) עוד רבות בנסתר
9) עוד דברים שאני לא זוכר / יודע
וכל זה תוך כדי שהוא מוסר שיעורים, כל יום כמה שיעורים. מלא אנרגיה קדושה כמו השפן של דורסל.
אם היה פרס נובל בציבור שלנו - זה שלו בלי ספק.
מורי ורבי בעסקנות ציבורית, הוא זה שלימד אותי שכסף לא הדבר הכי חשוב בחיים. אחד האנשים האצילים ביותר בעולמו של הקדוש ברוך הוא.
היה לו חבר הכי טוב, מיכה רפאל בן רייץ לרפואה שלימה (רוטשילד) ואיננו כי אשפז אותו אלוקים. אז היום יוטקובסקי עושה הכל לבדו.
טוב, נחזור לעניין הדיור, זה לא מדור הספדים .כאן. סתם לקבל השראה מאנשים ענקיים שמסתובבים כאן עם קפלוטש ואוטו ישן.
מ"עבאיזה עיר?
?יש דרכים אחרות לגייס כסף
תשאל את הפרוגיים
אצלי כל בן דוד שנזכר בי רק בשביל מצ'ינג נמחק (כמובן אחרי שאני תורם לו בלית ברירה) .
אצלי כל בן דוד שנזכר בי רק בשביל מצ'ינג נמחק (כמובן אחרי שאני תורם לו בלית ברירה) .
אתה רוצה שימחקו אותי כאן?
לא כזה ברור שעדיף מ"ע.איני רואה שמשהו היה חסר בחרדיות של החינוך שלנו. מצד שני ברור שעדיף בקרית ספר, אבל אני לא יודע עד כמה צריך להתעקש על זה.
יתכן שיש איזו דירה אחת שחסיד עשיר רצה אותה בדווקא כי היא קרובה לאדמור
אבל זה לא משקף את רמת המחירים באיזור לפני עשור.
כל אחד יכול לבדוק בכמה מכרו דירות חדשות ברוממה לפני חמש שנים (תנובה פסגות וכדו')
לי זכור שאת כדורי שיווקו (לפני בניה) ב1.7 לדירות הקטנות.בכמה באמת?
קשה לי להאמין שאלו מספרים אמיתים אבל אם כן,אגב, אחד שלח לי עכשיו במייל את לוח השמחות הפנימי של גור. ספרתי שם עכשיו 66 חתונות בפחות מחודש הקרוב. זה מדהים, בפרט בהתחשב בכך שחלק עזבו לאחרונה כידוע. זה למי ששאל כמה אנשים מתחתנים בשנה.
החודש הכי עמוסקשה לי להאמין שאלו מספרים אמיתים אבל אם כן,
לא יאומן כי יסופר...
כמה חתונות יש להם בשנה???
מה באמת היחס המרה בד"כ כלל בין המחיר שהיזם שם ליחידת קרקע לבין החשבון הסופי שהדירה אמורה לעלות זה נושא שמאוד מענין אותי אשמח אם מישהו יוכל להחכים אותי בענין..
היה לי איזה שהוא הצעה מקהילה לנסות לחפש להם לקהילה כ150 דירות בסדר גודל של כ1 מליון ש"ח ליחידה הם רצו לקנות מכרז מקבלן ולבנות לבד סוג של קיצור תהליכים לכן אם יש יש מישהו שיוכל להחכים אותי בנושא אודה לו מאוד..
עמ' 100, הודעה אחרונה בעמוד.אני לא יודע עדיין איך להגיע להודעת המקור (אני מודה שאני לא מצליח לעמוד בקצב ולקרוא הכל). אדרבה, תסביר לי איך עושים את זה, כבר כמה פעמים הייתי בבעייה הזאת.
מתארגנת קבוצת בני תורה@עו"ד נתן רוזנבלט
לאחר כל הדיבורים.
אם יש לי סכום של 600.000 ש"ח ביד, מה האופן הכי נורמלי שיהיה לי דירת 4 חדרים? [לא משנה לי כ"כ איזה איזור בארץ, יותר משנה לי שיהיה שם כמות חרדים נורמלית, ותחבורה נורמלית, וכמובן כמה שפחות משכנתא].
אולי צריך לחכות לדירה בהנחה? [בקודם לא זכיתי ].
תודה מראש
הפרויקט החדש בנתיבות@עו"ד נתן רוזנבלט
לאחר כל הדיבורים.
אם יש לי סכום של 600.000 ש"ח ביד, מה האופן הכי נורמלי שיהיה לי דירת 4 חדרים? [לא משנה לי כ"כ איזה איזור בארץ, יותר משנה לי שיהיה שם כמות חרדים נורמלית, ותחבורה נורמלית, וכמובן כמה שפחות משכנתא].
אולי צריך לחכות לדירה בהנחה? [בקודם לא זכיתי ].
תודה מראש
זה מענין מה שאתה אומר לדעתך עפולה גבעת המורה תשאר ככה או לאיטה תתחרדולכן בעפולה גבעת המורה ששומרים שהמחירים לא יעלו אין לחילונים סיבה למכור, וממשיכים לחיות יפה מאוד בדו קיום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: