הוא לקח אותי לבית צפאפאאין מה
קחי לך כמה ימים תתאוששי
לא עשיתי שם בכלל שיעורים רק בארמון הנציב, ותלפיות וקטמוןמבאס
אבל אין מה לעשות
נופלים וקמים
עושים עוד טסט...
לגבי בית צפאפא- לא עשית שם שיעורים? לא חושבת שהעובדה שהוא לקח אותך לשם קשורה לפוליטיקה... זה נהוג
אני מבין שאת לומדת בירושלים...לא עשיתי שם בכלל שיעורים רק בארמון הנציב, ותלפיות וקטמון
אני למדתי בירושלים, נסעתי המון בתלפיות, ארנונה, וגם בית צפאפאלא עשיתי שם בכלל שיעורים רק בארמון הנציב, ותלפיות וקטמון
את יכולה לשלוח לי הודעה פרטית?נו אז לקח אותך לשם?
את לא חושבת שאת לוקחת את זה טראגי מידי ושכולם עושים לך רע?
רק מעירה את תשומת ליבך
שמתי לב מהודעות קודמות כבר
לא רוצה לפגוע בכלל
למה?את יכולה לשלוח לי הודעה פרטית?
זה ידוע שבי-ם קשה לעבור טסט,אם את טובה בלקלוט אזורים היית מציע לך לעבור למודיעין כי אמנם צריך לקלוט את הקטע של ה- חד סיטרי ודו סיטרי בכל זאת שווה!
אומרים שממוצע בירושלים עובר טסט אחד מכל 7 לא יודע כמה זה נכון אבל זה נותן רקע..זה ידוע שבי-ם קשה לעבור טסט,
ובמודיעין יותר קל.
שווה לשקול זאת.
לא להתייאש.היה לי עכשיו טסט גרוע
מה לעשות?
זה ברור שלא להתייאש ולעשות עוד טסט השאלה איך ואיפהלא להתייאש.
להכנס לאתר ולשלם את הטסט הבא..
בהצלחה!
לא להתייאש.היה לי עכשיו טסט גרוע
מה לעשות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: