אתה יודע על אשדוד או בכללי?לפי מה שידוע לי כבר שבוע פלוס שיש טסטים
בהחלט!!נשמע מענין מאוד!
מידיעה?
המורה שלי תמיד יודע מי הולך להיות ראשון ומי שני
יש לו פטנט שרוב המורים לא יודעים
כמובן שרשמית זה אוטומטי ואין אפשרות למורה לדעת
אתה יודע על אשדוד או בכללי?לפי מה שידוע לי כבר שבוע פלוס שיש טסטים
בהחלט!!נשמע מענין מאוד!
מידיעה?
אשדודאתה יודע על אשדוד או בכללי?
לאנו כבר עברת מורה?
בעיקרון אמור להיות די ברוריש לכם שיטה איך לנסוע במעגל תנועה בעל שני נתיבים?
לצערינו, עוברים בטסט לפי חזותך החיצונית.
היה לי טסט שבו המורה אמר לי קודם - אין לך סיכוי, לפחות תהנה מעצם הנהיגה. לאחר ממוצא אחר, הוא אמר לו - יש לך סיכוי טוב אצלו ודווקא אצלו. אם אצלו לא תעבור, כנראה שאין לך תקנה. וכך היה...
נשמע די דמגוגילצערינו, עוברים בטסט לפי חזותך החיצונית.
היה לי טסט שבו המורה אמר לי קודם - אין לך סיכוי, לפחות תהנה מעצם הנהיגה. לאחר ממוצא אחר, הוא אמר לו - יש לך סיכוי טוב אצלו ודווקא אצלו. אם אצלו לא תעבור, כנראה שאין לך תקנה. וכך היה...
אתה באמת חושב שזה עובד ככה?, אם כן אולי נעבור לעזה שם לפחות אפשר להפעיל פרוטקציותחכם מכולם אמרנו, לא?!
סיפרתי סיפור. אתה כותב: "דמגוגי". הבנת את עצמיך? פתח מילון אבן שושן...אתה באמת חושב שזה עובד ככה?, אם כן אולי נעבור לעזה שם לפחות אפשר להפעיל פרוטקציות
חצי שנה אחרונה.על איזו תקופה את מדברת?
אם אתה מתבסס על מה שהמורה אמר לך אז לכאורה בגלל שהוא מכיר את הסגנון של הטסטרים אז הוא יודע שלא תעבור במצב נהיגה שלך..לצערינו, עוברים בטסט לפי חזותך החיצונית.
בעז"ה תעברי אבל אם לא..לא
אין לי אומץ
נכשלתי לצערי בטסט ראשון ועוד מעט טסט שני ה' יעזור
בגדול את צודקת שהבן אדם צריך להבין שהוא זה שצריך לתרגל ולהשתפשףלכל אחד ואחת יש תירוצים למה הוא לא עבר,
פעם המורה צועק מדי, קשוח, גולש, או שהטסטר נקץ ושמאלני ולקח אותי לאנלאיודע איפה,
בתכלס בדרך כלל, הבן אדם צריך להתאפס על עצמו, הוא לא המקצועי בעניין, שיתחיל להתעורר ולהבין מה מצבו.
לעבור מורה לא תמיד עוזר, וזה שוב להוריד את האחריות מעצמך.
לעבור עיר זה גם סוג של התחמקות אבל זה יותר הגיוני בנסיבות כמו ירושלים. רק לקחת בחשבון שבמקום אחר כמו מעלה אדומים ועוד, הנסיעה היא של כל הזמן רצוף, כולל מהירויות של 90 קמ"ש פלוס, וזה מצריך לימוד נוסף והרגל.
איזו החלטיות בכל תגובה שלך...אם אתה מתבסס על מה שהמורה אמר לך אז לכאורה בגלל שהוא מכיר את הסגנון של הטסטרים אז הוא יודע שלא תעבור במצב נהיגה שלך..
אז אין כל כך הוכחה ממה שהמורה אמר..
אטימות.איזה מזל שאני גר בלונדון אין כזה דבר פה שחייבים מספר מינימום של שיעורים בעיקרון אתה יכול לעשות טסט בלי שום שיעור כמובן סיכוי קלוש לעבור כך שאם לא מתאים לך מורה אתה עובר לאחר בלי לחשוב פעמיים
מה זה יעזור?אני בבית שמש אולי כדאי לחפש טסט בעיר אחרת ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: