המסלול לא קשור לטסטר זה נקבע מראש במערכת וכלל לא קשורהוא לקח אותי לבית צפאפא
היה טסטר ערבי או שמאלני
המסלול לא קשור לטסטר זה נקבע מראש במערכת וכלל לא קשורהוא לקח אותי לבית צפאפא
היה טסטר ערבי או שמאלני
אבל הטסטר יכול לשנות את המסלולהמסלול לא קשור לטסטר זה נקבע מראש במערכת וכלל לא קשור
את בטוחה?אבל הטסטר יכול לשנות את המסלול
לא נראה לי כשהוא פותח את הטבלט מופיע לו על הפרטים מי הם הנבחנים מי ראשון מי שני ואת המסלולאבל הטסטר יכול לשנות את המסלול
המחשב קובעלפי מה נקבע מי ראשון ומי שני?
לפי מה שהבנתי זה לפי המחשבלפי מה נקבע מי ראשון ומי שני?
במחילה, קשקוש.למרות שאם יש לך מורה טוב, אתה יכול לבקש ממנו להיות ראשון ואם בא לו הוא יכול להשפיע על זה
המורה שלי אמרה לי שזה לא תלוי בה.במחילה, קשקוש.
ברור שיש חריגים, אבל לא שאפשר קבוע לשנות, ולכן בד''כ המורה לא מסכים, בכל אופן הטסטר עצמו לא יודע כלום, הוא מקריא מתוך הטאבלט את השם שנקבע לו, ועם המורה אסור לו בכלל להיות בקשר,המורה שלי אמרה לי שזה לא תלוי בה.
לאח שלי קבעו טסט והוא לא יכל בשעה שקבעו לו. המורה שלו הזיז לו את השעה, ואחרי שאחי ביקש הוא גם סידר שיהיה ראשון. יש לי גם חברה ביקשה מהמורה להיות ראשונה וסידרו לה.
תלוי במורה. אצלי זה לא עבד...
אז דווקא לכן את חייבת ללמוד.אני מפחדת לדבר אליו ככה
הוא יכול להרביץ לי
למה קשקוש? הטסטר שלי שאל אותנו מי רוצה להיות ראשון.במחילה, קשקוש.
כי הטסטר לא קובע, המערכת הממוחשבת קובעת לפי הכללים שנקבעו להלמה קשקוש?
מתי זה היה, לפני הרפורמה?הטסטר שלי שאל אותנו מי רוצה להיות ראשון.
ז"א שגם מורה יכול להשפיע.
לפני חודשיים.כי הטסטר לא קובע, המערכת הממוחשבת קובעת לפי הכללים שנקבעו לה
מתי זה היה, לפני הרפורמה?
היום אין דבר כזה.
יש מורים שיש להם שיטה מסוימת ובעת הרישום לטסט הם יודעים איך לגרום מי יהיה ראשון ומי שנילמה קשקוש? הטסטר שלי שאל אותנו מי רוצה להיות ראשון.
ז"א שגם מורה יכול להשפיע.
לפי מה שידוע לי כבר שבוע פלוס שיש טסטיםמישהו פה יודע האם חזרו כבר הטסטים באשדוד?
נשמע מענין מאוד!יש מורים שיש להם שיטה מסוימת ובעת הרישום לטסט הם יודעים איך לגרום מי יהיה ראשון ומי שני
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: