לאבמיקסר?
יש לי מתכון ממש דומה רק ששם שמים פודינג ריבת חלב (פרווה) ולא טובלים במים את הבסקוויטים, אני צריכה לראות את המתכון מקרוב, אם מעניין אתכן אשתדל להעלות את המתכון.עוגת טורט, ביסקוויט וקוקוס:
שלב א:
להמיס בסיר על להבה נמוכה 300 גרם שוקולד לבישול /מריר
3/4 כוס מים
לקרר.
להקציף 8 חלבונים
3/4 כוס סוכר
ולהוסיף את החלמונים והשוקלד המומס
לרפד תבנית תנור/ ח"פ ענק בנייר אפיה משומן (חשוב) ולשפוך את הבלילה
לאפות כחצי שעה על 175 מעלות.
שלב ב:
להקציף 250 גרם קצפת צמחית
5 כפות סוכר
להנמיך מהירות ולהוסיף
3 כפיות קפה נמס
3 כפות מים
5 כפות פודינג וניל
למרוח חצי מהקצפת על הטורט הקר
לטבול 250 גרם ביסקוויטים בהירים (ממליצה מאוד על הביסקויטים העבים שמגיעים בשרוול בודד) במים עם קפה ולשטוח על הקצפת,למרוח שוב קצפת.
שלב ג:
לבשל על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב כוס קוקוס עד שצבעו הופך לזהבהב(ג'ינג'י).
מיד שמגיע לגוון הרצוי להוציא מהסיר לכלי אחר (שלא ישרף) לחכות שיתקרר מעט
לפזר בעדינות שכבה אחידה מעל הקצפת.
להקפיא לפני החיתוך - צורת החיתוך למלבנים.
כוס = כוס לשתיה קרה
עוגת טורט, ביסקוויט וקוקוס:
שלב א:
להמיס בסיר על להבה נמוכה 300 גרם שוקולד לבישול /מריר
3/4 כוס מים
לקרר.
להקציף 8 חלבונים
3/4 כוס סוכר
ולהוסיף את החלמונים והשוקלד המומס
לרפד תבנית תנור/ ח"פ ענק בנייר אפיה משומן (חשוב) ולשפוך את הבלילה
לאפות כחצי שעה על 175 מעלות.
שלב ב:
להקציף 250 גרם קצפת צמחית
5 כפות סוכר
להנמיך מהירות ולהוסיף
3 כפיות קפה נמס
3 כפות מים
5 כפות פודינג וניל
למרוח חצי מהקצפת על הטורט הקר
לטבול 250 גרם ביסקוויטים בהירים (ממליצה מאוד על הביסקויטים העבים שמגיעים בשרוול בודד) במים עם קפה ולשטוח על הקצפת,למרוח שוב קצפת.
שלב ג:
לבשל על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב כוס קוקוס עד שצבעו הופך לזהבהב(ג'ינג'י).
מיד שמגיע לגוון הרצוי להוציא מהסיר לכלי אחר (שלא ישרף) לחכות שיתקרר מעט
לפזר בעדינות שכבה אחידה מעל הקצפת.
להקפיא לפני החיתוך - צורת החיתוך למלבנים.
כוס = כוס לשתיה קרה
בטח שרוציםגיסתי מחתנת.........
אם תרצו מתכונים אני אעלה.
בטח שרוצים.גיסתי מחתנת.........
אם תרצו מתכונים אני אעלה.
בטח שרוצים אבל רק אם זה לא מסובך...גיסתי מחתנת.........
אם תרצו מתכונים אני אעלה.
נשמע טעים וקל...זאת העוגה שאני מכינה תמיד,
לשבת, ליולדת, או לכל הזדמנות שלא צריך משהו מרשים יותר מדי,
קל וטעיםםם.
עוגת פרורים: (כוסות מדידה)
4 כוסות קמח
2 כוסות סוכר (אני תמיד מורידה קצת)
3/4 כוס שמן
2 שקיות סוכר וניל
לערבב ולהוציא כוס אחת, לשים בצד.
להוסיף:
4 ביצים
כוס מיץ תפוזים (אפשר במקום- כוס מים עם 5 כפיות פודינג וניל)
שקית אבקת אפיה
כפית קינמון
קורט מלח
לערבב טוב, לשים בתבנית משומנת, לפזר מעל את הפרורים, לפזר קצת קינמון,
ולתנוררר, בערך 40 דקות.
בתאבון
אפשר מתכון ?גיסתי מחתנת.........
אם תרצו מתכונים אני אעלה.
מזכיר לי את העוגה שהעלתי כאן:עוגת קרמבו מושלמת, ללא גלוטן. הכי טעים שיש!
צפה בקובץ המצורף 1532324
תחתית:
5 ביצים
1 כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג שוקולד
1 שקית אבקת אפייה
(אחרי ההקצפה אפשר להוסיף חצי כוס קמח תפו"א)
למילוי:
2 שמנת מתוקה ( אפשר גם צימחית לפרווה )
2 כפות סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
לקרם שוקולד חלבי - מומלץ להכפיל!:
1/2 מיכל שמנת מתוקה / ריץ'
100 ג' שוקולד מריר
הוראות הכנה
הכנת התחתית :
להקציף חלבונים וסוכר יחד
להוסיף את החלמונים ולהקציף עוד כמה שניות
להוסיף פודינג ואבקת אפייה ולקפל בעדינות
לחמם תנור ל 180
לקחת תבנית מלבן בינוני עמוק ולשמן אותה
לצקת את התערובת לתבנית
לאפות כ - 15-20 דקות
להוציא ולצנן
הכנת המילוי :
להקציף הכל יחד לקרם חלק ויציב
ולצקת על העוגה
הכנת קרם שוקולד :
בקערה חסינת חום את השמנת והשוקולד למיקרוגל בפולסים קצרים
לצנן מעט ( כמה דקות ) לצקת על העוגה בעדינות ולקרר
המתכון מהאתר foodisgood. הכנתי הרבה ותמיד יוצא טוב, ממליצה בחום
רוצים מאוד!!גיסתי מחתנת.........
אם תרצו מתכונים אני אעלה.
דחוף מתכוניםגיסתי מחתנת.........
אם תרצו מתכונים אני אעלה.
אפשר גם את המתכון השני?עוגת 6 שכבות (קיבלתי מגיסתי ,לא ידוע לי המקור)
החומרים:
טורט לבן:
10 בייצים
10 כפות סוכר
2 כפות שמן
10 כפות קמח
1 שקית אבקת אפיה
טורט חום:
5 בייצים
5כפות סוכר
2 כפות שמן
10 כפות קמח
0.5 שקית אבקת אפיה
2 כפות קקאו
קרם:
1 כוס מים
1 כוס סוכר
1 כוס קמח
2 בייצים
4 סוכר וניל
2 מרגרינה רכה
2 כפות קפה נמס
2כפות יין אדום מתוק
ציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
200 מ"ל קצפת צמחית
הוראות הכנה:
טורטים:
לחמם תנור לחם בינוני(בערך 175 מעלות), להפריד בייצים להקציף חלבונים לקצף יציב תוך הוספת הסוכר בהדרגה להנמיך מהירות תוך הוספת השמן והחלמונים, להוסיף את שאר החומרים.
את הטורט הלבן לחלק ל2 (את הטורט החום לא מחלקים)
לרפד 2 תבניות ח"פ ענקית בנייר אפיה ולשמן אותם מעט לאפות 10 דקות עד שהקיסם יוצא יבש.
יוצא 3 טורטים.
קרם:
מכניסים לסיר קטן את הקמח מים והסוכר , מבשלים תוך כדי ערבוב על להבנ נמוכה עד לקבלת מרקם דימוי דייסה.
לקרר.
במעבד מזון בלהב הסכין:
את הבייצים,סוכר וניל,מרגרינות עד לקבלת קרם חלק ואחיד.
להוסיף את תכולת הסיר ולערבב שוב עד לאיחוד
מחלקים את הקרם ל2 לחלק אחד להוסיף את הקפה והיין ולערבב .
הרכבת העוגה:
טורט לבן, קרם וניל,טורט חום,קרם קפה,טורט לבן,גנאש
צפוי:
בסיר קטן להרתיח את הקצפת, להנמיך ללהבה נמוכה ולהוסיף את השוקולד שבור לקוביות - תוך כדי ערבוב עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים.
לשפוך בעדינות מעל הטורט הלבן (ולטלטל את התבנית לקבלת ציפוי ללא בועות)
להקפיא היטב לפני החיתוך.
רצוי מאוד לחתוך עם הסכין המיוחד של העוגות.
ניתן גם לקרצוץ עם קורצן עגול (מדהים)
כוס= כוס מדידה 240מ"ל
תבנית= תבנית תנור/חד פעמי ענק
בהצלחה ובתאבון!!!!!(חוץ מהיופי העוגה גם מאוד טעימה)צפה בקובץ המצורף 1536795
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: