יראת גאולה
משתמש מקצוען
לא! הקליפה הלבנה מרה ולא טעימה. גרידת הפרי זה רק הקליפה הצבעונית שהיא שכבה דקה מאוד הכי חיצונית.אז רק להבין עד הסוף את הנ"ל
לאחר השטיפה והקרצוף המאסיבי...... פשוט לחתוך את הפרי לשתיים ולהעבירו (עם הקליפה) במג'ימיקס בסכין הגירוד הדק?? המיץ יסחט והקליפה תתגרד....
(לא מכירה את המתכון. אני מדברת בכללי על מתכונים שצורכים גרידת תפוז / לימון)
ועוד משהו,
הגרעינים וה'שקיות' שיש בפרי זה לא משהו שאת רוצה בעוגה... זה לא ייטחן במג'ימיקס ולא טעים.
בקיצור, לא לעשות כאן קיצורי דרך. את הקליפה לגרד במגרדת, ואת הפרי לסחוט ביחד או במסחטה.