ה' אוהב אותך
משתמש מקצוען
עם הפרדת ביצים,הכי סיכוי לעוגה אוריריתננסה להכין מקווה שיצא טוב משום מה תמיד העוגת דבש לא יוצאת אורירית..
עם הפרדת ביצים,הכי סיכוי לעוגה אוריריתננסה להכין מקווה שיצא טוב משום מה תמיד העוגת דבש לא יוצאת אורירית..
אני יודעת הפרדתי, עדיין לא יצא טוב משום מה.. פעם אחת יצא טוב דווקא בפעם הראשונה.. בשניה והשלישית יצאו מזעזע.עם הפרדת ביצים,הכי סיכוי לעוגה אורירית
נראה מעולה אבל 2 כוסות סוכר ועוד כוס דבש לעוגה אחת?
כן זה הכמות - יוצא מעולה.גם אני חושבת שזה מוגזם לגמרי.
כנ''ל כמות מספקת - עובדה יצא טובאשמח לדעת אם מישהי ניסתה והצליח לה
מלבד כמות הסוכר
יש גם חוסר פרופורציות בין כמות הביצים (4) לכמות הקמח (4.5 כוסות)
כמות הביצים תספיק לאינגליש וכמות הקמח לתבנית ענקית
תבנית הכי גדולהגודל תבנית?
גודל כוסות?
דווקא היא אוורירית ממש.ננסה להכין מקווה שיצא טוב משום מה תמיד העוגת דבש לא יוצאת אורירית..
זה מוגזם לדעתי ממש מספיק 4 ביצים - מוזמנת לנסות..יש לי מתכון דומה מבחינת היחסים של החומרים.
אבל עם 8 ביצים!!!!
באמת נראה מוזר כמות הביצים פה.
כן אני רואה, תודה, מקווה שיצא לי טובדווקא היא אוורירית ממש.
בהצלחה ותשתפו איך יצא...
מחילה, לא מעוניינת לנסות, כי העוגת דבש שיש לי היא עוגה מנצחת!!!!זה מוגזם לדעתי ממש מספיק 4 ביצים - מוזמנת לנסות..
מה המתכון שיש לך?יש לי מתכון דומה מבחינת היחסים של החומרים.
אבל עם 8 ביצים!!!!
באמת נראה מוזר כמות הביצים פה.
בכיף.מה המתכון שיש לך?
אפשר בבקשה?
העיקר ששתיהם טוביםמחילה, לא מעוניינת לנסות, כי העוגת דבש שיש לי היא עוגה מנצחת!!!!
לא נתקלתי, וחיפשתי הרבה, בכזאת עוגה מטורפת, רכה, גבוהה, לחה, צבע מהמם, וטעימה סוףףףףףףף
בהצלחה.
בדרך כלל עוגה לא צריכה להכיל כזאת כמות של סוכר ועוד דבש. עוגה מכילה בסביבות 1 כוס - 1 וחצי. אבל אולי זה לכמה עוגות? אבל רק 4 ביצים?גם אני חושבת שזה מוגזם לגמרי.
כןבדרך כלל עוגה לא צריכה להכיל כזאת כמות של סוכר ועוד דבש. עוגה מכילה בסביבות 1 כוס - 1 וחצי. אבל אולי זה לכמה עוגות? אבל רק 4 ביצים?
הכנתי את העוגהבכיף.
כבר פירסמתי את זה בעבר בפרוג.
מצרפת לך קישור לאשכול עם הערות ותשובות לשאלות.
תבנית הכי ענקית.
8 ביצים
2.5 כוסות סוכר
4 כוסות קמח
1 א. אפיה
6 כפות דבש
קצת קינמון
2 כפיות צפורן טחון
כפית סודה לשתיה
כוס שמן
2.5 כוסות מים רותחים
4 כפיות קפה
להקציף ביצים שלמות+סוכר בערך 10 דקות
לערבב בנפרד חומרים יבשים בקערה.
חומרים רטובים בקערה אחרת, (את הקפה להמיס במים הרותחים)
לאחד תערובות
לשפוך לתבנית ענקית
לאפות עד שהעוגה יציבה
הערות:
עשיתי עם קמח כוסמין, יוצא מעולה, לא מרגישים בכלל.
העוגה הזאת, אף פעם!!! לא צונחת, תמיד נשארת גבוהה, אוורירית ורטובה למעלה.
גם הצבע שלה הוא כהה, כמו עוגת דבש (ולא כמו עוגת קפה).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: