בלנדר או מעבד?בבלנדר
זה מתכון רק למעבד. הסכין בבלנדר לא מתאימה לגודל המסה ולמוצקותה.
בלנדר או מעבד?בבלנדר
היית מנסה לחמם במיקרו/סיר קצת. זה אמור לרכך.זה תמרי מג'הול יבשים מהסופר,
עדכון לעכשיו,
החלק הלבן שמסובב את סכיני הערבול שמתחבר למנוע נשבר,
כנראה התמרים היו כבדים עליו,
אוףףף
בלנדר או מעבד?
זה מתכון רק למעבד. הסכין בבלנדר לא מתאימה לגודל המסה ולמוצקותה.
איזה חברה יש לך? כי יש לי תמרים מהמקפיא אני מפחדת שהם מידי קשים.עדכון לעכשיו,
החלק הלבן שמסובב את סכיני הערבול שמתחבר למנוע נשבר,
כנראה התמרים היו כבדים עליו,
אוףףף
הכנתי.כדורי אנרגיה תמרים וכל טוב.
תקשיבו, אני. לא. אוהבת. תמרים. בכלל.
כן הם מתוקים, בריאים ואפילו אופנתיים.
אבל אני פחות התחברתי לטעם והצורה שלהם קצת מזכירה... לא משנה.
אפילו בראש השנה אני בולעת חתיכה קטנה במהירות.
ניגשתי למתכון מתוך ספקנות וכוונה לשווק אותם לילדים בלבד. הם גם ככה מאד אוהבים תמר עם אגוז.
ומה אומר? הופתעתי !
התקבלו כדורים טעימים עם רובד שוקולדי מעודן. האגוזים והקוקוס שדרגו עוד יותר ואני ממליצה בחום.
מצרכים:
500 גר' תמרי מג'הול מגולענים ובדוקים בטמפ' החדר- כלומר: רכים מאד.
1/2 כוס אגוזים שבורים גס מכל סוג (אני שמתי פקאן טבעי).
2 כפות טחינה גולמית/שקדיה.
3 כפות חמאת בטנים טבעית
1 כף גדושה קקאו.
1 כוס קוקוס קלוי (לא חובה לקלות אבל לדעתי משדרג מאד- הוראות קליה בסוף המתכון).
אופן ההכנה:
1. חוצים את התמרים ומניחים במעבד מזון עם שאר החומרים פרט לקוקוס.
2. מפעילים על מהירות נמוכה (וזה חשוב מאד! מהירות גבוהה תכביד על המנוע מאד) ומעבדים עד שהחומרים מתאחדים ונוצרת עיסה אחידה עם פירורי אגוזים.
3. שופכים את הקוקוס לצלחת שטוחה.
4. מגלגלים כדורים קטנים (בגודל של גולות בינוניות) ומגלגלים בקוקוס. אם התערובת דביקה אפשר להרטיב קלות את הידיים.
5. שומרים במקרר או במקפיא. כדאי להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
איך קולים קוקוס? מניחים בשכבה אחת על מחבת נון סטיק ללא שמן ומחממים על אש בינונית תוך השגחה מתמדת.
כשהשולים מתחילים להזהיב הופכים ומערבבים עד שכל הקוקוס משחים. מעבירים מיד לצלחת/ קופסא כדי לעצור את הבישול. נהדר לשדרוג כל עוגה וכמובן לאלפחורס.
לא אוהבים קוקוס? אפשר לצפות בקקאו או באגוזים גרוסים.
יש לי של בראון. הוא נראה לי מספיק חזק. לא?אני ממליצה להביא אותם לטמפ' החדר ואפשר לחמם קצת במיקרו. אם הם עדיין לא רכים תשרי במים רותחים ותסחטי.
אם את ממש חוששת תקצצי לפני כן את התמרים והאגוזים.
לדעתי לשושן נשבר כי היא טחנה בבלנדר ואסור לטחון בבלנדר.
תודה ננסה!יעבוד עם הסכין הזו (גם אני משתמשת איתה) בתנאי שהתמרים רכים מאד, המהירות נמוכה, ומתאזרים בסבלנות.
כדאי גם לעבוד בפולסים.
עדכון.רק ברחמיו שלא ישרפו לך.
חממי בכלי סגור ותבדקי כל 10 שניות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
הנחת ענק!
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
24.06
י"ח סיוון
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
21.05
י"ג אייר
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
דיגיטל בגובה העיניים
עם מנדי נאבול
כל האפשרויות הטמונות בעולם הדיגיטל שיגרמו לך להרוויח יותר!
לתלמידים ובוגרים בלבד!
תהילים פרק קלז
א עַל נַהֲרוֹת בָּבֶל שָׁם יָשַׁבְנוּ גַּם בָּכִינוּ בְּזָכְרֵנוּ אֶת צִיּוֹן:ב עַל עֲרָבִים בְּתוֹכָהּ תָּלִינוּ כִּנֹּרוֹתֵינוּ:ג כִּי שָׁם שְׁאֵלוּנוּ שׁוֹבֵינוּ דִּבְרֵי שִׁיר וְתוֹלָלֵינוּ שִׂמְחָה שִׁירוּ לָנוּ מִשִּׁיר צִיּוֹן:ד אֵיךְ נָשִׁיר אֶת שִׁיר יְהוָה עַל אַדְמַת נֵכָר:ה אִם אֶשְׁכָּחֵךְ יְרוּשָׁלִָם תִּשְׁכַּח יְמִינִי:ו תִּדְבַּק לְשׁוֹנִי לְחִכִּי אִם לֹא אֶזְכְּרֵכִי אִם לֹא אַעֲלֶה אֶת יְרוּשָׁלִַם עַל רֹאשׁ שִׂמְחָתִי:ז זְכֹר יְהוָה לִבְנֵי אֱדוֹם אֵת יוֹם יְרוּשָׁלִָם הָאֹמְרִים עָרוּ עָרוּ עַד הַיְסוֹד בָּהּ:ח בַּת בָּבֶל הַשְּׁדוּדָה אַשְׁרֵי שֶׁיְשַׁלֶּם לָךְ אֶת גְּמוּלֵךְ שֶׁגָּמַלְתְּ לָנוּ:ט אַשְׁרֵי שֶׁיֹּאחֵז וְנִפֵּץ אֶת עֹלָלַיִךְ אֶל הַסָּלַע: