אוכל נא אינו מותאם לקיבת האדם.מה הבעיה לאכול קמח שלא עבר בישול?
מה שאין כן בבעלי חיים שאוכלים ככה לכתחילה .
מי קבע מה זה נא? אין לי תשובה...
תפוח נחשב מוכן לאכילה, תפו"א לא....
אוכל נא אינו מותאם לקיבת האדם.מה הבעיה לאכול קמח שלא עבר בישול?
לא.הבנתי שזה עושה את העבודה. אבל האם זה לא כמו לאכול קמח שלא עבר בישול?
קורנפלור לא עשוי מקמח תירס, הוא מהעמילן של התירס וזה א אותו דבר. יש גם מוצר שנקרא קמח תירס.הדיון הזה מעניין
מנסה לחשוב
ובעצם יש הגיון בזה שהקורנפלור שעשוי מקח תירס אאל"ט
בעצם אמור לעבור בישול
וגם על קמח תפו"א כבר הזכרת את או מישהי אחרת שצריך בישול
כי הוא בעצם כמו תפו"א חי
מעניין לשמוע מה דעת המקצועיות כאן
קמח שלא עובר בישול נחשב כדבר מזוהםהדיון הזה מעניין
מנסה לחשוב
ובעצם יש הגיון בזה שהקורנפלור שעשוי מקח תירס אאל"ט
בעצם אמור לעבור בישול
וגם על קמח תפו"א כבר הזכרת את או מישהי אחרת שצריך בישול
כי הוא בעצם כמו תפו"א חי
מעניין לשמוע מה דעת המקצועיות כאן
אני חושבת שקורנפלור ובאופן כללי עמילנים, מסמיך רק בחימום.
לכן לא רלוונטי להוספה לקצפת.
אם את צריכה קצפת עמידה יותר את יכולה להקציף את המוסדיים שקונים במכירות בלי תוספת מים.
לפעמים גם מתאים להוסיף ג'לטין, תלוי במרקם הרצוי.
ההסמכה המועדפת עלי-שוקולד. בהוספת שוקולד לריץ מוקצף או הקצפת גנאש מתקבל מעדן.
עזרת המבינות תתקבל בברכה-
הכנתי מטבוחה מושקעת שיצאה יותר מדי חריפה
יש דרך לאזן את הטעם?
@shira bira סליחה על התיוג בכזו שעה..
גם כשמכינים את הדבר המזעזע שנקרא cookie dought icecream -קמח שלא עובר בישול נחשב כדבר מזוהם
מזוהם בריסוסים, מכיוון שבדרך כלל לא עובר שטיפה
מזוהם לעיתים בצואת בעלי חיים כמו מכרסמים שנמצאים לעיתים בממגורות, או יונים שחודרות אל המשאיות והממגורות.
חיידקי אי קולי עלולים להימצא בו לעיתים.
לכן בדרך כלל ממליצים שלא לטעום מהבלילה, במיוחד למי שרגיש יחסית כמו נשים בהריון או ילדים קטנים.
מה זה?כשמכינים את הדבר המזעזע שנקרא cookie dought icecream -
גלידה עם בצק עוגיות...מה זה?
אני הייתי מוסיפה עוד עגבניות מרוסקות וממשיכה לבשל.עזרת המבינות תתקבל בברכה-
הכנתי מטבוחה מושקעת שיצאה יותר מדי חריפה
יש דרך לאזן את הטעם?
@shira bira סליחה על התיוג בכזו שעה..
עוגה בחושה, עוגה כושית הכי פשוטה ולהוסיף חלמונים בדרך כלל מתכונים של עוגות בחושות זה עם ביצים שלימותמה זה בחושה?
יש מתכון טעים לילדים?
תודה ענקית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: