SOS מטבח

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
הדיון הזה מעניין
מנסה לחשוב
ובעצם יש הגיון בזה שהקורנפלור שעשוי מקח תירס אאל"ט
בעצם אמור לעבור בישול
וגם על קמח תפו"א כבר הזכרת את או מישהי אחרת שצריך בישול
כי הוא בעצם כמו תפו"א חי
מעניין לשמוע מה דעת המקצועיות כאן
קורנפלור לא עשוי מקמח תירס, הוא מהעמילן של התירס וזה א אותו דבר. יש גם מוצר שנקרא קמח תירס.
כשהקורנפלור בא במגע עם הריצ' שיש לו לחות הוא מתחבר מצוין ועובר תהליך כלשהו. זה לא כמו לאכול כפית של קורנפלור.

האשכול הזה הוא לא אשכול דיון.
הוא אשכול SOS
עזרה דחופה לתקועות.

שאלו.
עניתי.
היה כאן דיון.

הגיבו כאן אלו ואלו מהניסיון [או הידע] שלהם.

בחירה של כל אחת מה לעשות.

בזה נחתום את הדיון כי לא זו מטרת האשכול.
מי שרוצה יכולה לשים מעט קורנפלור עם וניל איכותי במקום פודינג.

מי שלא- ומרגישה שהוא חייב בישול-
יכולה לא להשתמש.

הכל בסדר.
 
נערך לאחרונה ב:

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
הדיון הזה מעניין
מנסה לחשוב
ובעצם יש הגיון בזה שהקורנפלור שעשוי מקח תירס אאל"ט
בעצם אמור לעבור בישול
וגם על קמח תפו"א כבר הזכרת את או מישהי אחרת שצריך בישול
כי הוא בעצם כמו תפו"א חי
מעניין לשמוע מה דעת המקצועיות כאן
קמח שלא עובר בישול נחשב כדבר מזוהם
מזוהם בריסוסים, מכיוון שבדרך כלל לא עובר שטיפה
מזוהם לעיתים בצואת בעלי חיים כמו מכרסמים שנמצאים לעיתים בממגורות, או יונים שחודרות אל המשאיות והממגורות.
חיידקי אי קולי עלולים להימצא בו לעיתים.
לכן בדרך כלל ממליצים שלא לטעום מהבלילה, במיוחד למי שרגיש יחסית כמו נשים בהריון או ילדים קטנים.
 

מירי456

משתמש מקצוען
אני חושבת שקורנפלור ובאופן כללי עמילנים, מסמיך רק בחימום.
לכן לא רלוונטי להוספה לקצפת.
אם את צריכה קצפת עמידה יותר את יכולה להקציף את המוסדיים שקונים במכירות בלי תוספת מים.
לפעמים גם מתאים להוסיף ג'לטין, תלוי במרקם הרצוי.
ההסמכה המועדפת עלי-שוקולד. בהוספת שוקולד לריץ מוקצף או הקצפת גנאש מתקבל מעדן.

עשיתי כעצתך, הקצפתי ריץ מוסדי ללא מים והוספתי גאנאש מוקצף עם שוקולד לבן ומעט ת. וניל איכותי
יצא מעולה בטעם, במרקם ובמראה!
תודה. (והדיון שהתקיים כאן היה ממש מרתק...)
 

אסתי אחת

משתמש מקצוען
יש לי מתכון של בקר ספיישל כפי שהיה במסעדות הסיניות של פעם
אך אין לי אנטריקוט.
אלו נתחים יכולים להחליפו? מדובר בהקפצה קצרה של נתחים שהושרו במרינדה הכוללת קורנפלור
 

*ארטישוק*

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
 

תמרוווש

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
עזרת המבינות תתקבל בברכה-
הכנתי מטבוחה מושקעת שיצאה יותר מדי חריפה
יש דרך לאזן את הטעם?
@shira bira סליחה על התיוג בכזו שעה..
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
עזרת המבינות תתקבל בברכה-
הכנתי מטבוחה מושקעת שיצאה יותר מדי חריפה
יש דרך לאזן את הטעם?
@shira bira סליחה על התיוג בכזו שעה..
אולי יעזור לך
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
קמח שלא עובר בישול נחשב כדבר מזוהם
מזוהם בריסוסים, מכיוון שבדרך כלל לא עובר שטיפה
מזוהם לעיתים בצואת בעלי חיים כמו מכרסמים שנמצאים לעיתים בממגורות, או יונים שחודרות אל המשאיות והממגורות.
חיידקי אי קולי עלולים להימצא בו לעיתים.
לכן בדרך כלל ממליצים שלא לטעום מהבלילה, במיוחד למי שרגיש יחסית כמו נשים בהריון או ילדים קטנים.
גם כשמכינים את הדבר המזעזע שנקרא cookie dought icecream -
ראיתי בהרבה מתכונים שהתהליך כולל את אפיית הקמח לפני ההכנה, מהסיבה הזו.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עזרת המבינות תתקבל בברכה-
הכנתי מטבוחה מושקעת שיצאה יותר מדי חריפה
יש דרך לאזן את הטעם?
@shira bira סליחה על התיוג בכזו שעה..
אני הייתי מוסיפה עוד עגבניות מרוסקות וממשיכה לבשל.
 

מעוצב

משתמש פעיל
דחוף

הקצפתי 8 חלבונים
כנראה שהפרדתי את הביצים בכוס עם שמן בדפנות
הוספתי סוכר והקצף נפל
יש תקנה?
לזרוק את התערובת?
אני רוצה להכין טורט
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אפשר להכין מזה בחושה או עוגת גבינה. קצף גבוה לא יצא מזה.
 

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
למה לא? בעוגה בחושה מערבבים את כל החומרים ביחד ביצים ושמן וקמח וכו' זה אמור להיות בסדר
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה