מערבבים עם מעט שמן אבל לא תמיד זה יוצא קרמי ואחיד.
אני מבינה שאם זה לציפוי עדיף לקנות במיוחד קרםהאבקה צריכה להיות טריה כדי שהקרם יהיה חלק.
אין לי כמויות מדויקות.אני מבינה שאם זה לציפוי עדיף לקנות במיוחד קרם
אבל אם זה בתוך העוגה אז לא כ"כ משנה.
יש יחס מדויק?
תכניסי ותלושי שובהיי
עשיתי בצק שמרים, שכחתי להכניס את המרגרינה...
מנסה עכשיו להכניס, האם זה בסדר?
או לעשות חדש? (חסר לי כמה מצרכים...)
אני רוצה להכין ריבת חלב ביתית, אין לי בבית גולות ברזל רק גולות משחק של ילדים (מאיזה חומר הן עשויות? חזקות ממש)
ילך?
@חני גרינשטיין
@shira bira
@Niños
@כל אשר נדבה ליבה לעזור
כיף לראות אותךהסתדרת? אנחנו לא מכינים בבית ריבת חלב. בכל סופר כשר יש מלא חברות מכל ההכשרים והסוגים והמחירים. הריבת חלב הדליל שזה כדי למרוח על הלחם. והסוג השני לא למריחה הוא לקונדיטורים. ואיתו אני מכינה מאפים.
אם לא הסתדרת אני יכולה לשאול לחמי שיש לו מאפיה והם מכינים בעצמם.
תודה רבה, כן, הסתדרתי!הסתדרת? אנחנו לא מכינים בבית ריבת חלב. בכל סופר כשר יש מלא חברות מכל ההכשרים והסוגים והמחירים. הריבת חלב הדליל שזה כדי למרוח על הלחם. והסוג השני לא למריחה הוא לקונדיטורים. ואיתו אני מכינה מאפים.
אם לא הסתדרת אני יכולה לשאול לחמי שיש לו מאפיה והם מכינים בעצמם.
כן.אפשר להקפיא גרגירי חומוס ששרו לילה,
אם היעוד הוא להכנת עיסת פלאפל?
הכדורים יצאו טוב?
חם עכשיוריץ' ששכחתי בלילה בחוץ
אפשר להשתמש?
תסתכלי כמה גרם הפירורים. ותשווי לשרוול.אני רוצה לעשות מתכון שכתוב בו: 'פירורי ביסקויטים משרוול אחד של ביסקוויטים'
ולי יש בבית שקית עם פירורי ביסקויטים מוכנים..
מישהי יודעת כמה כוסות פירורים זה שרוול אחד?
תודה!
המרת מידות-קרדיט מתוך האתר מתכונים ב10 דקותאפשר עזרה בהמרה?
150 גרם חמאה - כמה זה בכוסות שמן?
60 גרם סוכר - בכפות/כוסות?
30 גרם קמח - בכפות?
תודה!
לפעמים החזיק לי ולפעמים החמיץ.שמנת לבישול שעמדה פתוחה 3 שבועות- מקולקלת? על הקופסא כתוב שניתן להשתמש שבוע אחרי הפתיחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: