תלוי במהשאלה לכל האלופות:
האם יש תחליף לאינסטנט פודינג?
יש לו מין טעם לוואי שאני לא אוהבת, במיוחד כשהוא מגיע עם קצפת/גבינות
תודה. יהיה מוצלח בקצפת ריץ'?תלוי במה
בגדול אפשר לייצב עם מעט קורנפלור ותמצית וניל איכותית
למה?תודה. יהיה מוצלח בקצפת ריץ'?
לא יודעת אם התכוונת בסגול או בפתח...למה?
התכוונתי למה בשוא ב-ללא יודעת אם התכוונת בסגול או בפתח...
בסגול- לציפוי עוגות/למילוי פחזניות וכד'
בפתח- שהקצפת תהיה יציבה יותר
לכל המשרשמת אפשר להוסיף פודינג
מנסה לסדר את השאלה...האם יש תחליף לאינסטנט פודינג?
יש לו מין טעם לוואי שאני לא אוהבת, במיוחד כשהוא מגיע עם קצפת/גבינות
אפשר למלא פחזניות בריצ' בלי פודינג.אבל שאלתי
מנסה לסדר את השאלה...
האם מוצלח להוסיף בריץ קורנפלור עם ת. וניל, לציפוי עוגות ולמילוי פחזניות, מבחינת טעם ויציבות?
3 ביציםמקווה שאני לא חורגת מה כללים,
אבל באמת דחוף לי המתכון.
ביקשתי פה:
מתכון פנקייקחלבי - פנקייק חלבי
אשמח לקבל מתכון מוצלח. חשוב לי שיהיה חלבי ואוורירי. בחיפוש נתקלתי רק במתכון הפרווה של @hbecker https://www.prog.co.il/threads/%D7%97%D7%92%D7%99%D7%92%D7%AA-%D7%A4%D7%A0%D7%A7%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%A1.356738/ ואשמח לקבל חלבי. @hbecker @shira bira @java @רוחי בלבוחי ושאר האלופות- מתכון שאתן...www.prog.co.il
אשמח לקבל גם מתכון מהרשת שנוסה על ידך
לא כל כך נכון.אני חושבת שקורנפלור ובאופן כללי עמילנים, מסמיך רק בחימום.
לכן לא רלוונטי להוספה לקצפת.
אם את צריכה קצפת עמידה יותר את יכולה להקציף את המוסדיים שקונים במכירות בלי תוספת מים.
לפעמים גם מתאים להוסיף ג'לטין, תלוי במרקם הרצוי.
ההסמכה המועדפת עלי-שוקולד. בהוספת שוקולד לריץ מוקצף או הקצפת גנאש מתקבל מעדן.
תודה רבה!3 ביצים
2.5 כפות סוכר
1 כוס חלב
1 גביע יוגורט במתיקות מעודנת
1 ו 3/4 כוסות קמח
2 שקיות אבקת אפיה
טורפים ביים
מוסיפים סוכר, ויוגורט
מוסיפים קמח ואבקת אפיה.
טורפים היטב שלא יהיו גושי קמח
במקום היוגורט שימי 50 גרם חמאה מומסת ותורידי כרבע כוס מהקמחתודה רבה!
יש לך אולי מתכון למקרה שכל החלבי שיש לי בבית זה חמאה וחלב (ושמנת מתוקה)?
אני תמיד יודעת שקורנפלור מוצר נא המצריך בישול. פודינג מכיל קונפלור מעובד שהפך אותו לאינסטנט ומהיר הכנה ללא בישול.את רוצה לצפות עוגה אפשר גם רק ריצ' או להוסיף מעט קורנפלור ווניל איכותי.
כמו שכתבה @הרי זהב, אני חושבת שלכן קוראים לזה אינסטנט פודינג. מוסף לזה רכיב שמייתר את הצורך בבישול.לא כל כך נכון.
עמילן מסמיך גם כך. כמו שקמח מסמיך
פודינג וניל מסמיך רצפת.
מה יש בו?
עמילן.
ולא מחממים אותו כדי שיסמיך קצת
בפעולת בישול הוא מסמיך למרקם מוקרם.
כמו שכתבה @הרי זהב, אני חושבת שלכן קוראים לזה אינסטנט פודינג. מוסף לזה רכיב שמייתר את הצורך בבישול.
אני תמיד יודעת שקורנפלור מוצר נא המצריך בישול. פודינג מכיל קונפלור מעובד שהפך אותו לאינסטנט ומהיר הכנה ללא בישול.
יכול להיות שהמידע שלי לא נכון. תקני אותי.
הבנתי שזה עושה את העבודה. אבל האם זה לא כמו לאכול קמח שלא עבר בישול?מניסיון שלי הקורנפלור מסמיך גם בלי בישול.
כך אני ראיתי.
הוספתי קורנפלור כשרציתי להסמיך במקרים מסויימים, ללא בישול. לא שמים הרבה.
יצא לי להשתמש בו כחומר מעבה, כשלא היה לי פודינג בבית. הטעם היה מצוין והמרקם גם.
אפשר לחלוק עלי. מכבדת
מה הבעיה לאכול קמח שלא עבר בישול?הבנתי שזה עושה את העבודה. אבל האם זה לא כמו לאכול קמח שלא עבר בישול?
הבנתי שזה עושה את העבודה. אבל האם זה לא כמו לאכול קמח שלא עבר בישול?
הדיון הזה מענייןמה הבעיה לאכול קמח שלא עבר בישול?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: