SOS מטבח

רכבת הרים

משתמש מקצוען
שאלה דחופה,
אפיתי חלות, הן כרגע יצאו מהתנור, רותחות. אין לי כח לחכות שיתקררו לפני שאני מכניסה
אותן מקפיא.
אם אני מכניסה אותן למקפיא רותחות, זה יזיק להן?
@shira bira ?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
שאלה דחופה,
אפיתי חלות, הן כרגע יצאו מהתנור, רותחות. אין לי כח לחכות שיתקררו לפני שאני מכניסה
אותן מקפיא.
אם אני מכניסה אותן למקפיא רותחות, זה יזיק להן?
@shira bira ?
לדעתי עדיף לחכות לצינון חלקי לפחות אחרת תצטבר שכבת אדים עבה מאד בין הלחם לניילון וחבל.
 

אבידובי

משתמש מקצוען
שאלה דחופה!
נשארה לי שמנת מתוקה סגורה משבועות, התאריך האחרון לשימוש בעוד שלושה שבועות, היה במקרר כל הזמן,
אני מקציפה אותה עכשיו וזה לא מתקשה, נשאר נוזלי כמעט,
מכירה מצב של שמנת ישנה שנהיית עם גושים כשמקציפים,
אבל היא פשוט לא מתקצפת,
ניסיתי להוסיף פודינג כדי לייצב, לא עזר
יש למישהי עוד משהו להציע????
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
שאלה דחופה!
נשארה לי שמנת מתוקה סגורה משבועות, התאריך האחרון לשימוש בעוד שלושה שבועות, היה במקרר כל הזמן,
אני מקציפה אותה עכשיו וזה לא מתקשה, נשאר נוזלי כמעט,
מכירה מצב של שמנת ישנה שנהיית עם גושים כשמקציפים,
אבל היא פשוט לא מתקצפת,
ניסיתי להוסיף פודינג כדי לייצב, לא עזר
יש למישהי עוד משהו להציע????
היא היתה קרה מאוד כשהקצפת? או שעמדה קצת בחוץ?
שמנת ישנה לא יוצרת גושים.
שמנת שלא מספיק קרה מתפרקת לפירורי חמאה השטים בנוזל. גם בהקצפת יתר קורית אותה תופעה, השמנת מתחממת ומתפרקת לגושי חמאה קטנים
 

שוקוצ'יפס

משתמש מקצוען
אני רוצה לצפות עוגה ובמקום 50 גר' מרגרינה אני רוצה לשים ריץ', כמה לשים?
והאם את הריץ' שנשאר אפשר לשמור במקרר/ במקפיא? לכמה זמן?
 

שלווה בחווה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
@shira bira,
אני רוצה להכין פסטו, הבעיה היא שאין לי בזיליקום טרי, יש לי טחון.
אפשר לשים במקום? ואם כן - כמה?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
וכוסברה / פטרוזיליה גם לא?
(סליחה על הבורות....:eek:)
יבשים? לא, לא מתאים.
כוסברה או פטרוזיליה טריים יכולים לייצר לך ממרח שבעיני לא נחשב פסטו,
אבל הרבה אנשים אוהבים.
 

(:Chavy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
מישהי יודעת כמה זמן צריך להקפיא מגנומים?
הכנתי לפי מתכון פה בפרוג של ריץפודינג עם לוטוס ולא מצליחה לחלץ נורמלי
מה אפשר לעשות?
כבר מהלילה במקפיא
 

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מישהי יודעת כמה זמן צריך להקפיא מגנומים?
הכנתי לפי מתכון פה בפרוג של ריץפודינג עם לוטוס ולא מצליחה לחלץ נורמלי
מה אפשר לעשות?
כבר מהלילה במקפיא
כשזה מגיע להקפאה מלאה מחלצים את זה.
זה קפוא לגמרי?
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה