SOS מטבח

קיץ

משתמש פעיל
שמנת מתוקה שלא מצליחה להקציף. מה עושים? ( בשביל גלידה חלבית)
דחוף
 

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
יש לי שאלה- אם אני רוצה להכין פיצה להקפיא אותה, שתהיה כמו של זוגלובק קפואה-ולתנור כמה דקות. איך עושים את זה?
כי כשהכנסתי את זה שזה לא אפוי- זה לא יוצא טוב.
אשמח לעזרה, תודה!
 

אלינור הרוש

משתמש פעיל
יש לי שאלה- אם אני רוצה להכין פיצה להקפיא אותה, שתהיה כמו של זוגלובק קפואה-ולתנור כמה דקות. איך עושים את זה?
כי כשהכנסתי את זה שזה לא אפוי- זה לא יוצא טוב.
אשמח לעזרה, תודה!
פשוט אופים אותה כרגיל מקפיאים עם נייר אפיה בין אחד לשני
כשרוצים לאכול- מפשירים מכניסים כמה דקות לתנור
וזהו:eek:
יותר טעים מזוגלובק:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
 

אפור ורוד

משתמש מקצוען
יש לי שאלה- אם אני רוצה להכין פיצה להקפיא אותה, שתהיה כמו של זוגלובק קפואה-ולתנור כמה דקות. איך עושים את זה?
כי כשהכנסתי את זה שזה לא אפוי- זה לא יוצא טוב.
אשמח לעזרה, תודה!
אני אופה כמעט עד שזה מוכן וכשרוצה מעבירה לתנור להפשרה ואפייה קצרצרה.
 

nicky

משתמש מקצוען
בצק לפיצה (מכוסמין מלא אם זה משנה) שיצא קצת יבש מדי... יש דרך לתקן אותו?
 

miri r

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
תנסי להזין אותו בשמן זית
 

שינדלה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איך אפשר להחליף שמנת חמוצה אחת בעוגת גבינה?
הייתי בטוחה שיש:(
יש לי גבינה ולבן.
(ושמנת מתוקה)
 

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כמו של זוקלובק יוצא? כי דווקא אמרו לי לאפות כמה דקות ואז למקפיא. אשמח לעוד מישהי שתאמר מה היא עושה.

אני אופה חצי,
וכשמוציאה אופה עוד,
יוצא יותר טעים מזוגלובק.
 

big smile

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
חתכתי קישוא ואני רואה שיש בתוכו גרעינים גדולים כאלה
מה לעשות איתו? יכול לבוא לידי שימוש?
קישוא.JPG
 

לידיה אסתר

ציירת ומאיירת
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
כמו של זוקלובק יוצא? כי דווקא אמרו לי לאפות כמה דקות ואז למקפיא. אשמח לעוד מישהי שתאמר מה היא עושה.
דבר ראשון הבצק של זוגלובק עם מרגרינה.
וזה הסוד שם.
אני מכינה בצק של פיצה עם חמאה, חלב, לפעמים כשיש לי בבית גם עם קוט'ג
אופה את זה עם שכבה דקה של רוטב פיצה בלי גבינה ותוספות על גבי תבנית הפוכה.
מוציאה את זה 7 דקות בערך לפני שזה נהיה קריספי
ואז או מקפיאה
או מוסיפה שכבה של רטוב פיצה גבינה צהובה/ובולגרית, זיתים וכו' מכניסה לתנור על גבי תבנית הפוכה לאיזה 7 דקות
וכך יוצא לי פיצה קריספית עם גבינה נוטפת ועסיסית.
ולאר הקפאה זה אותו דבר
פיצה משובחת טעימה חלומית באחריות!
 

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
אני אופה חצי,
וכשמוציאה אופה עוד,
יוצא יותר טעים מזוגלובק.
כשכתבתי זוקלובק, לא התכונתי למתכון
דבר ראשון הבצק של זוגלובק עם מרגרינה.
וזה הסוד שם.
אני מכינה בצק של פיצה עם חמאה, חלב, לפעמים כשיש לי בבית גם עם קוט'ג
אופה את זה עם שכבה דקה של רוטב פיצה בלי גבינה ותוספות על גבי תבנית הפוכה.
מוציאה את זה 7 דקות בערך לפני שזה נהיה קריספי
ואז או מקפיאה
או מוסיפה שכבה של רטוב פיצה גבינה צהובה/ובולגרית, זיתים וכו' מכניסה לתנור על גבי תבנית הפוכה לאיזה 7 דקות
וכך יוצא לי פיצה קריספית עם גבינה נוטפת ועסיסית.
ולאר הקפאה זה אותו דבר
פיצה משובחת טעימה חלומית באחריות!
תודה! האמת שלא התכונתי למתכון , אלא לאיך שהם מקפיאים. תודה רבה!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה