יש אשכול שלם של עוגות בחושות טעימות מאוד.לא נראה לי שיצא מזה משהו
חבל לי להוסיף עוד חומרים...
יש אשכול שלם של עוגות בחושות טעימות מאוד.לא נראה לי שיצא מזה משהו
חבל לי להוסיף עוד חומרים...
פשוט אופים אותה כרגיל מקפיאים עם נייר אפיה בין אחד לשנייש לי שאלה- אם אני רוצה להכין פיצה להקפיא אותה, שתהיה כמו של זוגלובק קפואה-ולתנור כמה דקות. איך עושים את זה?
כי כשהכנסתי את זה שזה לא אפוי- זה לא יוצא טוב.
אשמח לעזרה, תודה!
אני אופה כמעט עד שזה מוכן וכשרוצה מעבירה לתנור להפשרה ואפייה קצרצרה.יש לי שאלה- אם אני רוצה להכין פיצה להקפיא אותה, שתהיה כמו של זוגלובק קפואה-ולתנור כמה דקות. איך עושים את זה?
כי כשהכנסתי את זה שזה לא אפוי- זה לא יוצא טוב.
אשמח לעזרה, תודה!
לבן יכול להחליףאיך אפשר להחליף שמנת חמוצה אחת בעוגת גבינה?
הייתי בטוחה שיש
יש לי גבינה ולבן.
(ושמנת מתוקה)
פעם שמתי גילה במקום שמנת חמוצה והיה מושלםאיך אפשר להחליף שמנת חמוצה אחת בעוגת גבינה?
הייתי בטוחה שיש
יש לי גבינה ולבן.
(ושמנת מתוקה)
כמו של זוקלובק יוצא? כי דווקא אמרו לי לאפות כמה דקות ואז למקפיא. אשמח לעוד מישהי שתאמר מה היא עושה.אני אופה כמעט עד שזה מוכן וכשרוצה מעבירה לתנור להפשרה ואפייה קצרצרה.
כמו של זוקלובק יוצא? כי דווקא אמרו לי לאפות כמה דקות ואז למקפיא. אשמח לעוד מישהי שתאמר מה היא עושה.
דבר ראשון הבצק של זוגלובק עם מרגרינה.כמו של זוקלובק יוצא? כי דווקא אמרו לי לאפות כמה דקות ואז למקפיא. אשמח לעוד מישהי שתאמר מה היא עושה.
כשכתבתי זוקלובק, לא התכונתי למתכוןאני אופה חצי,
וכשמוציאה אופה עוד,
יוצא יותר טעים מזוגלובק.
תודה! האמת שלא התכונתי למתכון , אלא לאיך שהם מקפיאים. תודה רבה!דבר ראשון הבצק של זוגלובק עם מרגרינה.
וזה הסוד שם.
אני מכינה בצק של פיצה עם חמאה, חלב, לפעמים כשיש לי בבית גם עם קוט'ג
אופה את זה עם שכבה דקה של רוטב פיצה בלי גבינה ותוספות על גבי תבנית הפוכה.
מוציאה את זה 7 דקות בערך לפני שזה נהיה קריספי
ואז או מקפיאה
או מוסיפה שכבה של רטוב פיצה גבינה צהובה/ובולגרית, זיתים וכו' מכניסה לתנור על גבי תבנית הפוכה לאיזה 7 דקות
וכך יוצא לי פיצה קריספית עם גבינה נוטפת ועסיסית.
ולאר הקפאה זה אותו דבר
פיצה משובחת טעימה חלומית באחריות!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: