יצא לי מעולה אחרי הקפאה. צריך לערבב היטב.לא מוצלח
אני הקפאתי פעם וזה יצא בצבע ובטעם שונה
לא הרוטב לטבילת הפיצה אלא הרוטב שמורחים על הבצק
יצא לי מעולה אחרי הקפאה. צריך לערבב היטב.לא מוצלח
אני הקפאתי פעם וזה יצא בצבע ובטעם שונה
אני מדברת על הרוטב לטבילת הפיצהיצא לי מעולה אחרי הקפאה. צריך לערבב היטב.
לא הרוטב לטבילת הפיצה אלא הרוטב שמורחים על הבצק
ציטטת אותי בקשר לרוטב שעל הפיצה....אני מדברת על הרוטב לטבילת הפיצה
יש לקנות גליליות למילוי- ממלאים בקרם נוגט וקצפת יוצא טעיייםםםםםםיש לי מלית של קרם נוגט.
מה אפשר לעשות איתו?
כן, יוצא מעולההאם אפשר להקפיא וופל בלגי?
כן, וכדאי להפשיר את זה על פלטה יוצא כמו טריהאם אפשר להקפיא וופל בלגי?
ברוראפשר להקפיא עיסה של קניידלאך?
תודה לכל העונות, שאלתי כי אני לפעמים לא מכינה פיצהיצא לי מעולה אחרי הקפאה. צריך לערבב היטב.
לא הרוטב לטבילת הפיצה אלא הרוטב שמורחים על הבצק
אני לא שמה מיונז ברוטב של הפיצה...תודה לכל העונות, שאלתי כי אני לפעמים לא מכינה פיצה
רק כי אני מתעצלת להוציא את הבלנדר להכין רוטב...
תכלס הקפאתי והפשרתי, גם לי יצא שונה בצבע ובטעם, משהו במיונז השתנה.
מצטערת שראיתי רק עכשיו.יש לי בלילה גדולה של טורט שאני צריכה לאפות ב-2 נגלות.
נגלה אחת נכנסה לתנור.
מה לעשות עם הבלילה שמחכה בנתיים בקערה, להכניס למקרר?
זה יגרע מהטעם/מרקם של הנגלה השניה?
@hbecker @shira bira
בסופו של דבר הנגלה הראשונה נאפתה ממש מהרמצטערת שראיתי רק עכשיו.
אם יש בבלילה אבקת אפיה כדאי לאפות מיד כי ברגע שהיא סופחת נוזלים היא מתחילה לפעול כבר מחוץ לתנור.
תנסי להכין ממנה עוגת שמנת פירוריםהכנתי עוגה לשבת - מתכון חדש שניסיתי
העוגה יצאה מאוד מאוד מתוקה ברמה שאי אפשר כמעט לאכול אותה
יש לכן רעיון מה אפשר לעשות לפני שתגיע לפח?
תנסי להכין ממנה עוגת שמנת פירורים
ככה המילוי של השמנת הוא רוב ואם הוא לא יהיה מדי מתוק יווצר איזון בין השתיים
בהצלחה
לא רק אפשר, אפילו מומלץ, זה מוסיף למרקם.אפשר להקפיא עיסה של קניידלאך?
אבל אז אין לך חמיצות שתאזן את מתיקות היתר.תודה על הרעיון
נתת לי השראה למנה אחרונה
אכין מוס מקצפת ריץ בכוסות אישיות עם פרורי עוגה למטה ולמעלה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: