SOS מטבח

*נחמד*

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
יצא לי מעולה אחרי הקפאה. צריך לערבב היטב.
לא הרוטב לטבילת הפיצה אלא הרוטב שמורחים על הבצק
תודה לכל העונות, שאלתי כי אני לפעמים לא מכינה פיצה
רק כי אני מתעצלת להוציא את הבלנדר להכין רוטב...
תכלס הקפאתי והפשרתי, גם לי יצא שונה בצבע ובטעם, משהו במיונז השתנה.
 

יבא

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
יש לי בלילה גדולה של טורט שאני צריכה לאפות ב-2 נגלות.
נגלה אחת נכנסה לתנור.
מה לעשות עם הבלילה שמחכה בנתיים בקערה, להכניס למקרר?
זה יגרע מהטעם/מרקם של הנגלה השניה?
@hbecker @shira bira
 
נערך לאחרונה ב:

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
תודה לכל העונות, שאלתי כי אני לפעמים לא מכינה פיצה
רק כי אני מתעצלת להוציא את הבלנדר להכין רוטב...
תכלס הקפאתי והפשרתי, גם לי יצא שונה בצבע ובטעם, משהו במיונז השתנה.
אני לא שמה מיונז ברוטב של הפיצה...
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
יש לי בלילה גדולה של טורט שאני צריכה לאפות ב-2 נגלות.
נגלה אחת נכנסה לתנור.
מה לעשות עם הבלילה שמחכה בנתיים בקערה, להכניס למקרר?
זה יגרע מהטעם/מרקם של הנגלה השניה?
@hbecker @shira bira
מצטערת שראיתי רק עכשיו.
אם יש בבלילה אבקת אפיה כדאי לאפות מיד כי ברגע שהיא סופחת נוזלים היא מתחילה לפעול כבר מחוץ לתנור.
 

מירי456

משתמש מקצוען
הכנתי עוגה לשבת - מתכון חדש שניסיתי
העוגה יצאה מאוד מאוד מתוקה ברמה שאי אפשר כמעט לאכול אותה
יש לכן רעיון מה אפשר לעשות לפני שתגיע לפח?
 

יבא

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מצטערת שראיתי רק עכשיו.
אם יש בבלילה אבקת אפיה כדאי לאפות מיד כי ברגע שהיא סופחת נוזלים היא מתחילה לפעול כבר מחוץ לתנור.
בסופו של דבר הנגלה הראשונה נאפתה ממש מהר
ומיד הכנסתי את הנגלה השניה.
ב"ה שתיהן יצאו רכות ואווריריות.
 

avinewborn

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
הכנתי עוגה לשבת - מתכון חדש שניסיתי
העוגה יצאה מאוד מאוד מתוקה ברמה שאי אפשר כמעט לאכול אותה
יש לכן רעיון מה אפשר לעשות לפני שתגיע לפח?
תנסי להכין ממנה עוגת שמנת פירורים
ככה המילוי של השמנת הוא רוב ואם הוא לא יהיה מדי מתוק יווצר איזון בין השתיים
בהצלחה
 

מירי456

משתמש מקצוען
תנסי להכין ממנה עוגת שמנת פירורים
ככה המילוי של השמנת הוא רוב ואם הוא לא יהיה מדי מתוק יווצר איזון בין השתיים
בהצלחה

תודה על הרעיון
נתת לי השראה למנה אחרונה
אכין מוס מקצפת ריץ בכוסות אישיות עם פרורי עוגה למטה ולמעלה
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  50  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה