בודאיהאם אפשר להקפיא רוטב פיצה?
מה שמכרו באושר עד?לי יש בבית חמאה בהכשר ווסטהיים, לא זוכרת כרגע את החברה,
הצבע קצת יותר צהוב אבל בטעם לא ממש הרגשתי הבדל.
הרוטב שמורחים על הבצק לפני האפיה מעולה בהקפאה.האם אפשר להקפיא רוטב פיצה?
לא זוכרת איפה בעלי קנה, אם את רוצה לדעת את החברה אני אבדוק לך.מה שמכרו באושר עד?
כחמש דקות.כמה זמן מקציפים שמנת מתוקה שלא יקבל טעם לוואי של חמאה?
משמנת מתוקה מכינים חמאה אז וודאי שהטעם דומה.כמה זמן מקציפים שמנת מתוקה שלא יקבל טעם לוואי של חמאה?
אין שומן צמחי. כתוב שמנת מפוסטרת בלבד.מן הסתם שכן.
תסתכלי ברכיבים אם יש שומן צמחי
אני הכנתי אותו פעם מחמאה עם 20% שמן קנולה ויצא מצוין.שאלתי כי אני לא רוצה שיתפשל לי הפאי שוקולד לבן שלך...
מקווה שאין באמת הבדל.
תודה!אני הכנתי אותו פעם מחמאה עם 20% שמן קנולה ויצא מצוין.
אם זה רק משמנת - אין לך בכלל מה לדאוג.
השמנת חייבת להיות קרה מאוד. ההתחממות גורמת להתפרקותה לחמאה. כמו"כ הקצפה ארוכה גורמת להתחממותהכמה זמן מקציפים שמנת מתוקה שלא יקבל טעם לוואי של חמאה?
לא הבנתי מה הבעיה להפשיר?האם יש תקנה לשמנת מתוקה שהוקפאה?
איך אפשר לעזור לה לחזור לעצמה?
מפשירים ומערבבים היטב.האם יש תקנה לשמנת מתוקה שהוקפאה?
איך אפשר לעזור לה לחזור לעצמה?
האם אפשר להקפיא רוטב פיצה?
בודאי
אחרי ההפשרה צריך לערבב היטב
לא מוצלחהרוטב שמורחים על הבצק לפני האפיה מעולה בהקפאה.
רוטב שטובלים את הפיצה לאחר האפיה אף פעם לא ניסיתי, אבל לכאורה אין סיבה שלא יהיה טוב.
*אפשר להוסיף לשוקולד מומס ולערבב את השוקולד עם הנוגט בקצפת שכבר מוקצפת ויוצא טעם משגע עושים את זה כאחד השכבות בעוגה עם קצפת.יש לי מלית של קרם נוגט.
מה אפשר לעשות איתו?
להכין סופלה ולהכניס כפית נוגט.יש לי מלית של קרם נוגט.
מה אפשר לעשות איתו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: