SOS מטבח

*נחמד*

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
האם אפשר להקפיא רוטב פיצה?
 

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
האם אפשר להקפיא רוטב פיצה?
הרוטב שמורחים על הבצק לפני האפיה מעולה בהקפאה.
רוטב שטובלים את הפיצה לאחר האפיה אף פעם לא ניסיתי, אבל לכאורה אין סיבה שלא יהיה טוב.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
כמה זמן מקציפים שמנת מתוקה שלא יקבל טעם לוואי של חמאה?
כחמש דקות.
אחרי 2-3 דקות מתחילה להווצר קצפת אבל רכה יותר ומהר מאוד היא מתייצבת.
חשוב מאוד לעצמו צמוד כדי לא לפספס את רגע ההתיצבות ואת תחילת ההתפרקות.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
כמה זמן מקציפים שמנת מתוקה שלא יקבל טעם לוואי של חמאה?
משמנת מתוקה מכינים חמאה אז וודאי שהטעם דומה.
הקצפת יתר יכולה לגרום לשמנת להתפרק לגושי חמאה ולנוזלים.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
שאלתי כי אני לא רוצה שיתפשל לי הפאי שוקולד לבן שלך...
מקווה שאין באמת הבדל.
אני הכנתי אותו פעם מחמאה עם 20% שמן קנולה ויצא מצוין.
אם זה רק משמנת - אין לך בכלל מה לדאוג.
 

ניהול דירות

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
האם יש תקנה לשמנת מתוקה שהוקפאה?
איך אפשר לעזור לה לחזור לעצמה?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
האם יש תקנה לשמנת מתוקה שהוקפאה?
איך אפשר לעזור לה לחזור לעצמה?
מפשירים ומערבבים היטב.
ניתן להקציף רק יש לשים לב שנקודת השבירה של הקצפת המופשרת הרבה יותר מהירה וקצרה, אז לא לעזוב את המיקסר.
 

חנון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
האם אפשר להקפיא רוטב פיצה?
בודאי
אחרי ההפשרה צריך לערבב היטב
הרוטב שמורחים על הבצק לפני האפיה מעולה בהקפאה.
רוטב שטובלים את הפיצה לאחר האפיה אף פעם לא ניסיתי, אבל לכאורה אין סיבה שלא יהיה טוב.
לא מוצלח
אני הקפאתי פעם וזה יצא בצבע ובטעם שונה
 

YOM&TOV

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
יש לי מלית של קרם נוגט.
מה אפשר לעשות איתו?
*אפשר להוסיף לשוקולד מומס ולערבב את השוקולד עם הנוגט בקצפת שכבר מוקצפת ויוצא טעם משגע עושים את זה כאחד השכבות בעוגה עם קצפת.
*אפשר להכניס לפרלין שוקולד.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה