SOS מטבח

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
אבל אז אין לך חמיצות שתאזן את מתיקות היתר.
קודם כל, הכמות של הפירורים בקינוח, קטן יחסית, אז לא נורא שמתוק מאוד.
וכן קינוח מעצם טבעו מאוד מתוק ובכמות לא רבה, שלא כמו עוגת טורט נניח , שאת רוצה לאכול ממנה כמות יותר גדולה, ואי אפשר אם זה מתוק בהגזמה
 

טליייה

משתמש פעיל
איך אני ממיסה שוקולד למרקם חלק
שמתי שוקולד לבן בתוך שקית והכנסתי לכוס עם מים חמים..יצא לי גוש
 

avinewborn

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
איך אני ממיסה שוקולד למרקם חלק
שמתי שוקולד לבן בתוך שקית והכנסתי לכוס עם מים חמים..יצא לי גוש
הדרך הרשמית היא להמיס בתוך בן-מרי
שזה אומר סיר בתוך סיר - בסיר העליון שמים את השוקולד ומתחתיו מים בסיר התחתון ושמים על האש (האדים ממיסים את השוקולד)
כמובן שיש לערבב כל הזמן
אם את לא רוצה ללכלך כלים נסי לשים חתיכות קטנות יותר בשקית ולהחליף מידי פעם את המים הרותחים
להמיס במיקרו לא מומלץ
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
איך אני ממיסה שוקולד למרקם חלק
שמתי שוקולד לבן בתוך שקית והכנסתי לכוס עם מים חמים..יצא לי גוש
יתכן ויש לך חור קטן בלתי נראה בשקית.
מספיק טיפת מים קטנטונת שתיכנס לשקית בכדי להרוס את השוקולד.

בכל מקרה אם ממיסים בשקית כדאי להוסיף טיפה שמן. 1 כף ל 100 גרם שוקולד
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
קודם כל, הכמות של הפירורים בקינוח, קטן יחסית, אז לא נורא שמתוק מאוד.
וכן קינוח מעצם טבעו מאוד מתוק ובכמות לא רבה, שלא כמו עוגת טורט נניח , שאת רוצה לאכול ממנה כמות יותר גדולה, ואי אפשר אם זה מתוק בהגזמה
כיון שמירי ציינה שהעוגה מתוקה ביותר הרי שלדעתי ריצ' שגם ככה עתיר סוכר לא יישפר את העניין.
ולענ"ד קינוח אמור להיות מאוזן מבחינת טעמים ומרקמים לא פחות מעוגה.
 

אמא יש רק אחת

משתמש מקצוען
היי לכולם...
אני אמורה להכין כמה סוגי דברים ליום שלישי בערב ואני רוצה להתחיל להתארגן,
אשמח שהמומחיות פה יוכלו להגיד לי מה מבין זה אפשר להכין היום ומה עדיף מחר ומה רק ביום עצמו..
פשטידת פצפוצי אורז וקוטג'.
פשטידת גבינות מלוחות.
בורקס פילאס ממולא בצל פטריות וקוטג'.
מקלות בצק עלים.
שייק גלידה.
תודה מראש..
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
לענ"ד
פשטידת פצפוצי אורז וקוטג'.
פשטידת גבינות מלוחות.
אפשר להכין מראש.
בורקס פילאס ממולא בצל פטריות וקוטג'.
מקלות בצק עלים.
להכין עד שלב האפיה ולהקפיא ולאפות ביום האירוע.
שייק גלידה.
להכין במקום.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
שמתי שוקולד לבן בתוך שקית והכנסתי לכוס עם מים חמים..יצא לי גוש
שוקולד לבן (חלבי) הוא המורכב להמסה מבין כל סוגי השוקולד.
עדיף להמיס באופן איטי והדרגתי על בין מארי.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
תודה רבה רבה.. עזרת לי מאוד!
אגב יש למישהו מתכון מוצלח מנסיון לפשטידת פצפוצי אורז וקוטג'?
החומרים:
2 בצלים קטנים מטוגנים.
ביצה.
כוס פצפוצי אורז
גביע קוטג
חצי כוס גבנ"צ - לבחירה.
תבלינים: מעט מלח ופלפל. חצי כפית א. מרק פטריות/ בצל
ניתן להוסיף זיתים/ תירס/ פטריות
לערבב היטב את כל החומרים ולמזוג לכלים אישיים - עטרות סופלה או תבניות אלומיניום עגולות קטנות.

לאפות על 180 עד שמזהיב.
 

ריקי שחור

משתמש מקצוען
שוקולד לבן (חלבי) הוא המורכב להמסה מבין כל סוגי השוקולד.
עדיף להמיס באופן איטי והדרגתי על בין מארי.
אם כבר מדברים על שוקולד לבן חלבי, למה כשאני מכינה ממנו גנאש, ואח"כ מקררת ומקציפה, בד"כ זה לא עובד: או שהוא מתפרק, או שהוא סתם לא עולה. אשמח להסבר מעמיק.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אם כבר מדברים על שוקולד לבן חלבי, למה כשאני מכינה ממנו גנאש, ואח"כ מקררת ומקציפה, בד"כ זה לא עובד: או שהוא מתפרק, או שהוא סתם לא עולה. אשמח להסבר מעמיק.
א. גנאש מקציפים בזהירות. הוא מתגבש ממש מהר וכל שנית הקצפה מיותרת תגרום להתפרקות.

ב. כיון ששוקולד לבן לא מכיל מוצקי קקאו אלא רק חמאת קקאו הוא "חלש" יותר ולכן כשאני מכינה גנאש לבן הוא לא יהיה ביחסים שווים. אלא אכין נניח 150 גר' שוקולד לבן על 100 מ"ל שמנת מתוקה.

ג. גנאש צריך להקציף כשהוא קר מאד ולכן אני נותנת לו שעה-שעה וחצי מההכנה במקפיא ואז מקציפה.

ד. ששש.. בלי שאף אחד ישמע: אני מוסיפה בהקצפה כף פודינג וניל. :)
 

ריקי שחור

משתמש מקצוען
א. גנאש מקציפים בזהירות. הוא מתגבש ממש מהר וכל שנית הקצפה מיותרת תגרום להתפרקות.

ב. כיון ששוקולד לבן לא מכיל מוצקי קקאו אלא רק חמאת קקאו הוא "חלש" יותר ולכן כשאני מכינה גנאש לבן הוא לא יהיה ביחסים שווים. אלא אכין נניח 150 גר' שוקולד לבן על 100 מ"ל שמנת מתוקה.

ג. גנאש צריך להקציף כשהוא קר מאד ולכן אני נותנת לו שעה-שעה וחצי מההכנה במקפיא ואז מקציפה.

ד. ששש.. בלי שאף אחד ישמע: אני מוסיפה בהקצפה כף פודינג וניל. :)

תודה! הולכת לנסות את ב. ובמקרה חרום, לא נגלה, גם את ד.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  50  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה