קודם כל, הכמות של הפירורים בקינוח, קטן יחסית, אז לא נורא שמתוק מאוד.אבל אז אין לך חמיצות שתאזן את מתיקות היתר.
וכן קינוח מעצם טבעו מאוד מתוק ובכמות לא רבה, שלא כמו עוגת טורט נניח , שאת רוצה לאכול ממנה כמות יותר גדולה, ואי אפשר אם זה מתוק בהגזמה
קודם כל, הכמות של הפירורים בקינוח, קטן יחסית, אז לא נורא שמתוק מאוד.אבל אז אין לך חמיצות שתאזן את מתיקות היתר.
הדרך הרשמית היא להמיס בתוך בן-מריאיך אני ממיסה שוקולד למרקם חלק
שמתי שוקולד לבן בתוך שקית והכנסתי לכוס עם מים חמים..יצא לי גוש
יתכן ויש לך חור קטן בלתי נראה בשקית.איך אני ממיסה שוקולד למרקם חלק
שמתי שוקולד לבן בתוך שקית והכנסתי לכוס עם מים חמים..יצא לי גוש
כיון שמירי ציינה שהעוגה מתוקה ביותר הרי שלדעתי ריצ' שגם ככה עתיר סוכר לא יישפר את העניין.קודם כל, הכמות של הפירורים בקינוח, קטן יחסית, אז לא נורא שמתוק מאוד.
וכן קינוח מעצם טבעו מאוד מתוק ובכמות לא רבה, שלא כמו עוגת טורט נניח , שאת רוצה לאכול ממנה כמות יותר גדולה, ואי אפשר אם זה מתוק בהגזמה
אפשר להכין מראש.פשטידת פצפוצי אורז וקוטג'.
פשטידת גבינות מלוחות.
להכין עד שלב האפיה ולהקפיא ולאפות ביום האירוע.בורקס פילאס ממולא בצל פטריות וקוטג'.
מקלות בצק עלים.
להכין במקום.שייק גלידה.
שוקולד לבן (חלבי) הוא המורכב להמסה מבין כל סוגי השוקולד.שמתי שוקולד לבן בתוך שקית והכנסתי לכוס עם מים חמים..יצא לי גוש
צודקת..באמת רק עם שוקולד חלבי אני לא מצליחה להמיס..שוקולד לבן (חלבי) הוא המורכב להמסה מבין כל סוגי השוקולד.
עדיף להמיס באופן איטי והדרגתי על בין מארי.
מראש זה אומר כבר מהיום ממש?לענ"ד
אפשר להכין מראש.
להכין עד שלב האפיה ולהקפיא ולאפות ביום האירוע.
להכין במקום.
כן.מראש זה אומר כבר מהיום ממש?
תודה רבה רבה.. עזרת לי מאוד!כן.
את הפשטידות תשמרי במקרר אטומות היטב.
את המאפים תמלאי ותעצבי, תקפיאי ותאפי ביום האירוע ישר מהמקפיא.
לניקית @גלבוע היה משהו עם פצפוצי אורז.תודה רבה רבה.. עזרת לי מאוד!
אגב יש למישהו מתכון מוצלח מנסיון לפשטידת פצפוצי אורז וקוטג'?
החומרים:תודה רבה רבה.. עזרת לי מאוד!
אגב יש למישהו מתכון מוצלח מנסיון לפשטידת פצפוצי אורז וקוטג'?
אם כבר מדברים על שוקולד לבן חלבי, למה כשאני מכינה ממנו גנאש, ואח"כ מקררת ומקציפה, בד"כ זה לא עובד: או שהוא מתפרק, או שהוא סתם לא עולה. אשמח להסבר מעמיק.שוקולד לבן (חלבי) הוא המורכב להמסה מבין כל סוגי השוקולד.
עדיף להמיס באופן איטי והדרגתי על בין מארי.
א. גנאש מקציפים בזהירות. הוא מתגבש ממש מהר וכל שנית הקצפה מיותרת תגרום להתפרקות.אם כבר מדברים על שוקולד לבן חלבי, למה כשאני מכינה ממנו גנאש, ואח"כ מקררת ומקציפה, בד"כ זה לא עובד: או שהוא מתפרק, או שהוא סתם לא עולה. אשמח להסבר מעמיק.
א. גנאש מקציפים בזהירות. הוא מתגבש ממש מהר וכל שנית הקצפה מיותרת תגרום להתפרקות.
ב. כיון ששוקולד לבן לא מכיל מוצקי קקאו אלא רק חמאת קקאו הוא "חלש" יותר ולכן כשאני מכינה גנאש לבן הוא לא יהיה ביחסים שווים. אלא אכין נניח 150 גר' שוקולד לבן על 100 מ"ל שמנת מתוקה.
ג. גנאש צריך להקציף כשהוא קר מאד ולכן אני נותנת לו שעה-שעה וחצי מההכנה במקפיא ואז מקציפה.
ד. ששש.. בלי שאף אחד ישמע: אני מוסיפה בהקצפה כף פודינג וניל.
ג לדעתי הוא חובה כן?! חובה להקציף גנאש קר מאד.תודה! הולכת לנסות את ב. ובמקרה חרום, לא נגלה, גם את ד.
א. וג. ברורים מאליהם...ג לדעתי הוא חובה כן?! חובה להקציף גנאש קר מאד.
א. וג. ברורים מאליהם...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: