אם את רוצה, אז יש לי גם מלאי עוגות לא מבוטלחלק מחסידי אמשינוב חדלו לצרוך ביצי תרנגולת (מטעמי דת ומצפון), וכשיש אורחים כאלה לשבת צריך לחפש פתרונות...
אם את רוצה, אז יש לי גם מלאי עוגות לא מבוטלחלק מחסידי אמשינוב חדלו לצרוך ביצי תרנגולת (מטעמי דת ומצפון), וכשיש אורחים כאלה לשבת צריך לחפש פתרונות...
יש מתעון מעולה של @חדוי כנרת לקוגל ירושלמי מדהים!! הכי טוב שטעמתי אי פעםהשיטה שלנו דוגלת בהפרדת כוחות - אטריות מתבשלות לחוד ושמן וסוכר לחוד. בעצת חתני גם לא שוטפים את האטריות (גם בגרסה של הביצים). מאחר שאנו שמים 11 ביצי לרג' על 3 חבילות אטריות קצת קשה לי להבין איך ייצא הקוגל בלעדיהן. למי יש נסיון בזה? (איפה האמשינובערס?)
לגבי קוגל תפו"א - המחית המדוברת משמשת הן לקוגל מתפו"א חיים והן למבושלים?
תודה רבתי.
מענין,אם את רוצה, אז יש לי גם מלאי עוגות לא מבוטל
עזבי סברות. את רואה בפועל שינוי בין שוקולד עם/בלי חמאת קקאו?זו לא סברה שלי. גדולי הקונדיטורים נוהגים כך.
יש הבדלעזבי סברות. את רואה בפועל שינוי בין שוקולד עם/בלי חמאת קקאו?
הבנתי. אז בעצם לציפוי הוא לא טוב, כי אם הוא מייצב ומקשה את השוקולד אז החיתוך פחות מתאפשר כי הוא נשבר. ואם אני מסיקה נכון, זה טוב לפטיפורים שרוצים את היציבות שלא ימסיש הבדל
השוקולד מוצק יותר ויציב יותר
הוא כן טוב לציפוי והוא גם מאפשר צביעה מאד יפה של השוקולד בשלל גוונים.הבנתי. אז בעצם לציפוי הוא לא טוב, כי אם הוא מייצב ומקשה את השוקולד אז החיתוך פחות מתאפשר כי הוא נשבר. ואם אני מסיקה נכון, זה טוב לפטיפורים שרוצים את היציבות שלא ימס
הבנתי. אז בעצם לציפוי הוא לא טוב, כי אם הוא מייצב ומקשה את השוקולד אז החיתוך פחות מתאפשר כי הוא נשבר. ואם אני מסיקה נכון, זה טוב לפטיפורים שרוצים את היציבות שלא ימס
הוא כן טוב לציפוי והוא גם מאפשר צביעה מאד יפה של השוקולד בשלל גוונים.
מאמינה שהעני תדע. בכל מקרה, יש שלל מתכונים ברשת.תודה למגיבות!!!
מה היחס בין השוקולד לחמאת קקאו?
10 גרם חמאת קקאו לכל 100 גרם שוקולדתודה למגיבות!!!
מה היחס בין השוקולד לחמאת קקאו?
יש משהו שאת לא יודעת???!!!10 גרם חמאת קקאו לכל 100 גרם שוקולד
לא.יש משהו שאת לא יודעת???!!!
בצק פריך נשמר יומיים במקרר וכ-3 חדשים במקפיא.בצק פריך שעשיתי ברביעי שעבר
שמור במקרר כל הזמן
אפשר להשתמש היום למשהו אחר?
מן הסתם שכן.חמאה מיובאת - יש הבדל בטעם בינה לבין הרגילה של תנובה?
חמאה מיובאת - יש הבדל בטעם בינה לבין הרגילה של תנובה?
כדאי גם לוודא שזה חלב ישראל.מן הסתם שכן.
תסתכלי ברכיבים אם יש שומן צמחי
לי יש בבית חמאה בהכשר ווסטהיים, לא זוכרת כרגע את החברה,חמאה מיובאת - יש הבדל בטעם בינה לבין הרגילה של תנובה?
אם הצבע טבעי זו דווקא ערובה לאיכות גבוהה יותרהצבע קצת יותר צהוב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: