אם את רוצה, אז יש לי גם מלאי עוגות לא מבוטלחלק מחסידי אמשינוב חדלו לצרוך ביצי תרנגולת (מטעמי דת ומצפון), וכשיש אורחים כאלה לשבת צריך לחפש פתרונות...
אם את רוצה, אז יש לי גם מלאי עוגות לא מבוטלחלק מחסידי אמשינוב חדלו לצרוך ביצי תרנגולת (מטעמי דת ומצפון), וכשיש אורחים כאלה לשבת צריך לחפש פתרונות...
יש מתעון מעולה של @חדוי כנרת לקוגל ירושלמי מדהים!! הכי טוב שטעמתי אי פעםהשיטה שלנו דוגלת בהפרדת כוחות - אטריות מתבשלות לחוד ושמן וסוכר לחוד. בעצת חתני גם לא שוטפים את האטריות (גם בגרסה של הביצים). מאחר שאנו שמים 11 ביצי לרג' על 3 חבילות אטריות קצת קשה לי להבין איך ייצא הקוגל בלעדיהן. למי יש נסיון בזה? (איפה האמשינובערס?)
לגבי קוגל תפו"א - המחית המדוברת משמשת הן לקוגל מתפו"א חיים והן למבושלים?
תודה רבתי.
מענין,אם את רוצה, אז יש לי גם מלאי עוגות לא מבוטל
עזבי סברות. את רואה בפועל שינוי בין שוקולד עם/בלי חמאת קקאו?זו לא סברה שלי. גדולי הקונדיטורים נוהגים כך.
יש הבדלעזבי סברות. את רואה בפועל שינוי בין שוקולד עם/בלי חמאת קקאו?
הבנתי. אז בעצם לציפוי הוא לא טוב, כי אם הוא מייצב ומקשה את השוקולד אז החיתוך פחות מתאפשר כי הוא נשבר. ואם אני מסיקה נכון, זה טוב לפטיפורים שרוצים את היציבות שלא ימסיש הבדל
השוקולד מוצק יותר ויציב יותר
הוא כן טוב לציפוי והוא גם מאפשר צביעה מאד יפה של השוקולד בשלל גוונים.הבנתי. אז בעצם לציפוי הוא לא טוב, כי אם הוא מייצב ומקשה את השוקולד אז החיתוך פחות מתאפשר כי הוא נשבר. ואם אני מסיקה נכון, זה טוב לפטיפורים שרוצים את היציבות שלא ימס
הבנתי. אז בעצם לציפוי הוא לא טוב, כי אם הוא מייצב ומקשה את השוקולד אז החיתוך פחות מתאפשר כי הוא נשבר. ואם אני מסיקה נכון, זה טוב לפטיפורים שרוצים את היציבות שלא ימס
הוא כן טוב לציפוי והוא גם מאפשר צביעה מאד יפה של השוקולד בשלל גוונים.
מאמינה שהעני תדע. בכל מקרה, יש שלל מתכונים ברשת.תודה למגיבות!!!
מה היחס בין השוקולד לחמאת קקאו?
10 גרם חמאת קקאו לכל 100 גרם שוקולדתודה למגיבות!!!
מה היחס בין השוקולד לחמאת קקאו?
יש משהו שאת לא יודעת???!!!10 גרם חמאת קקאו לכל 100 גרם שוקולד
לא.יש משהו שאת לא יודעת???!!!
בצק פריך נשמר יומיים במקרר וכ-3 חדשים במקפיא.בצק פריך שעשיתי ברביעי שעבר
שמור במקרר כל הזמן
אפשר להשתמש היום למשהו אחר?
מן הסתם שכן.חמאה מיובאת - יש הבדל בטעם בינה לבין הרגילה של תנובה?
חמאה מיובאת - יש הבדל בטעם בינה לבין הרגילה של תנובה?
כדאי גם לוודא שזה חלב ישראל.מן הסתם שכן.
תסתכלי ברכיבים אם יש שומן צמחי
לי יש בבית חמאה בהכשר ווסטהיים, לא זוכרת כרגע את החברה,חמאה מיובאת - יש הבדל בטעם בינה לבין הרגילה של תנובה?
אם הצבע טבעי זו דווקא ערובה לאיכות גבוהה יותרהצבע קצת יותר צהוב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
סילבוס חדש ל-2024!
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
4.06
כ"ז אייר
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
הכירו את טווינמושן
עם גל אקסלרוד
עולם מטורף משל הדמיות! ממשק חדשני שמאפשר לבצע הדמיה כמעט כמו משחק מחשב
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קמט
א הַלְלוּיָהּ שִׁירוּ לַיהוָה שִׁיר חָדָשׁ תְּהִלָּתוֹ בִּקְהַל חֲסִידִים:ב יִשְׂמַח יִשְׂרָאֵל בְּעֹשָׂיו בְּנֵי צִיּוֹן יָגִילוּ בְמַלְכָּם:ג יְהַלְלוּ שְׁמוֹ בְמָחוֹל בְּתֹף וְכִנּוֹר יְזַמְּרוּ לוֹ:ד כִּי רוֹצֶה יְהוָה בְּעַמּוֹ יְפָאֵר עֲנָוִים בִּישׁוּעָה:ה יַעְלְזוּ חֲסִידִים בְּכָבוֹד יְרַנְּנוּ עַל מִשְׁכְּבוֹתָם:ו רוֹמְמוֹת אֵל בִּגְרוֹנָם וְחֶרֶב פִּיפִיּוֹת בְּיָדָם:ז לַעֲשׂוֹת נְקָמָה בַּגּוֹיִם תּוֹכֵחֹת בַּלְאֻמִּים:ח לֶאְסֹר מַלְכֵיהֶם בְּזִקִּים וְנִכְבְּדֵיהֶם בְּכַבְלֵי בַרְזֶל:ט לַעֲשׂוֹת בָּהֶם מִשְׁפָּט כָּתוּב הָדָר הוּא לְכָל חֲסִידָיו הַלְלוּיָהּ: