לא ניסיתי אף פעם.איך אפשר להכין קוגל ירושלמי וקוגל תפו"א (חי/מבושל) בלי ביצים?
תודה!
אולי כדאי לחפש ברשת תחת ההגדרה קוגל/קיגל טבעוני.
לא ניסיתי אף פעם.איך אפשר להכין קוגל ירושלמי וקוגל תפו"א (חי/מבושל) בלי ביצים?
תודה!
כדאי לך לברר אצל הניקית היקרה @גלבוע אולי יהיה לה מענה עבורךאיך אפשר להכין קוגל ירושלמי וקוגל תפו"א (חי/מבושל) בלי ביצים?
תודה!
אאל"ט יש לה באמת מתכון לקוגל תפו"א ללא ביציםכדאי לך לברר אצל הניקית היקרה @גלבוע אולי יהיה לה מענה עבורך
בקוגל ירושלמי אני לא מומחית גדולה.איך אפשר להכין קוגל ירושלמי וקוגל תפו"א (חי/מבושל) בלי ביצים?
תודה!
בקיגל ירושלמי מבשלים את האטריות. רוחצים קצת ומסננים.. מוסיפים ביצים ו מערבבים.בקוגל ירושלמי אני לא מומחית גדולה.
איך השיטה הרגילה שלך? קרמל בסיר גדול ומים ואטריות לאותו סיר,
או בישול אטריות במים בסיר אחד, וקרמל בסיר שני?
יודעת שיש כאלו שמשתמשים במעט במי הבישול בשביל להדביק את האטריות.
קוגל תפוחי אדמה - אם רוצים קוגל מושלם, מרסקים תפוח אדמה מבושל (בגודל בינוני) עם כרבע כוס מים בבלנדר מקל, עד לקבלת מחית חלקה. משתמשים במחית הזו במקום הביצים.
אם מוכנים להתפשר על קוגל לא-מושלם, מכינים כרגיל, מוסיפים 2-3 קמח תפוחי אדמה, וזהו.
יש שתי שיטות, נשמה.בקיגל ירושלמי מבשלים את האטריות. רוחצים קצת ומסננים.. מוסיפים ביצים ו מערבבים.
בנפרד ממיסים שמן וסוכר ואז מאחדים על האטריות והביצים. מוסיפים עוד סוכר, מלח, פלפל שחור
פעם הייתי מכינה קבוע קוגל תפוחי אדמה בלי ביצים:קוגל תפו"א
המחית המדוברת היא דבק. דבק מעולה, דרך אגב.לגבי קוגל תפו"א - המחית המדוברת משמשת הן לקוגל מתפו"א חיים והן למבושלים?
הוא נדבק, אבל בהחלט מרגישים שחסר משהו בטעם.השיטה שלנו דוגלת בהפרדת כוחות - אטריות מתבשלות לחוד ושמן וסוכר לחוד. בעצת חתני גם לא שוטפים את האטריות (גם בגרסה של הביצים). מאחר שאנו שמים 11 ביצי לרג' על 3 חבילות אטריות קצת קשה לי להבין איך ייצא הקוגל בלעדיהן. למי יש נסיון בזה? (איפה האמשינובערס?)
שמנת מתוקה חלבית היא מאוד רגישה לחום. ממילא:מה עושים כשהשמנת מתפרקת בהקצפה?
את יכולה להשתמש בה לציפויי שוקולד צבעוניים כמו כיפות מוס בציפוי שוקולד. מכירה?לאחרונה כשביקרתי בחנות למוצרי אפיה, צדה את עיני קופסה עם גבישים בלתי מזוהים, עם הכיתוב "חמאת קקאו" מיהרתי לרכוש, כי נזכרתי שמעת לעת אני נתקלת במתכונים במוצר הזה , ומפני שלא היה לי אותו , אני ממהרת לדלג על המתכון. אך דא עקא... מאז שקניתי, נעלמו כל החמאות קקאו מהמתכונים... מי יכולה להסביר לי למה זה טוב , ולמה משמש? ניסיתי להמיסו יחד עם שוקולד מריר כציפוי לעוגה, אך לא נודע כי בא אל קרבה... כאילו כלום...
מי תייעץ לי ותושיע את חמאת הקקאו מרביצה משמימה על המדף???
מצרפת לך קישור לקוגל ירושלמי ללא ביצים שעשיתי מספר פעמים, יוצא מעולה!:איך אפשר להכין קוגל ירושלמי וקוגל תפו"א (חי/מבושל) בלי ביצים?
תודה!
מה זה עושה/מועיל לשוקולד?את יכולה להשתמש בה לציפויי שוקולד צבעוניים כמו כיפות מוס בציפוי שוקולד. מכירה?
הטמפרינג יותר נוח והציפוי יפה יותר.מה זה עושה/מועיל לשוקולד?
לא ראיתי הבדל...הטמפרינג יותר נוח והציפוי יפה יותר.
קוגל ירושלמי כבר לא הספקנו, אבל שמרנו את המתכון. קוגל תפו"א יצא מעולה, תודה @גלבוע.מצרפת לך קישור לקוגל ירושלמי ללא ביצים שעשיתי מספר פעמים, יוצא מעולה!:
http://matkonation.com/2013/04/קיגל-ירושלמי-של-סבא-יעקוב/
אני ויתרתי על הצימוקים, יוצא לטעמי הכי טוב באפיה ארוכה בסיר על חום נמוך.
זו לא סברה שלי. גדולי הקונדיטורים נוהגים כך.לא ראיתי הבדל...
אולי הבעייה ביחסים. כמה חמאה לכמה שוקולד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: