זה לא היה חלבי.לניקית @גלבוע היה משהו עם פצפוצי אורז.
פשטידת ברוקולי ופצפוצי אורז.
זה לא היה חלבי.לניקית @גלבוע היה משהו עם פצפוצי אורז.
כיון שמירי ציינה שהעוגה מתוקה ביותר הרי שלדעתי ריצ' שגם ככה עתיר סוכר לא יישפר את העניין.
ולענ"ד קינוח אמור להיות מאוזן מבחינת טעמים ומרקמים לא פחות מעוגה.
שוב, אני בעד הרעיון החכם שהציעו לך פה -להכין שמנת פירורים.אני רוצה היום להכין את קינוח
אולי יש לך רעיון אחר מה לעשות עם הפירורים המתוקים
אם אני יערבב אותם בתוך הריץ - סוג של גלידת עוגיות, יהיה טוב?
או אולי להוסיף פרי כלשהו לריץ?
@מירי456 אולי תוסיפי אוכמניות קפואות או פירות יער? יש להם את החמיצות שלדעתי תאזן את המתיקות.
ואז תעשי בכוסיות- פרורי עוגה, גלידה עם חתיכות פירות ופירורי עוגה למעלה.
נשמע טוב...
איפה שמים את הנוגט? חלק מהתערובת או כמו הפתעה בפנים?להכין סופלה ולהכניס כפית נוגט.
ממלאים בלילה עד לגובה שליש או חצי מהכליאיפה שמים את הנוגט? חלק מהתערובת או כמו הפתעה בפנים?
אז זה אומר שאם יש לי עיסת טורט שמחלקים אותה לשני צבעים ואופים בנפרד- אז כדאי לחכות עם האבקת אפיה ולהוסיף אותה רק לפני שמכניסים לתנור?מצטערת שראיתי רק עכשיו.
אם יש בבלילה אבקת אפיה כדאי לאפות מיד כי ברגע שהיא סופחת נוזלים היא מתחילה לפעול כבר מחוץ לתנור.
כן.אז זה אומר שאם יש לי עיסת טורט שמחלקים אותה לשני צבעים ואופים בנפרד- אז כדאי לחכות עם האבקת אפיה ולהוסיף אותה רק לפני שמכניסים לתנור?
וואו! אז זה נהדר!כן.
כנ"ל לגבי אבקת סודה לשתיה.
אני חושבת שכדי לשאול באשכול שמיועד למתכונים...יש למישו מתכון לסלט פסטה טעיםם?
לא משנה קר או חם.
אממ.. זה דיי דחוף..
יש מתכון של פסטה ודג סלמון, מעוניינת?אני חושבת שכדי לשאול באשכול שמיועד למתכונים...
לאיש מצב לרכך אבוקדו תוך שעה ?
אבל שיהיה טעים..
בטח שכן!שאלה קטנה: האם אפשר להקפיא חמאה?
וגם- תנו המלצות לשימוש מיטבי בחמאה? מה אתן עושות איתה?
מוקרמיםשאלה קטנה: האם אפשר להקפיא חמאה?
וגם- תנו המלצות לשימוש מיטבי בחמאה? מה אתן עושות איתה?
יש בתרסיס שמן מהו מיוחד או נטו נוחות?אנחנו לאחרונה מחפשים תרסיס שמן בבני ברק ולא מוצאים.
משהו ראה באיזה חנות?
ביש אין, וגם בנתיב החסד לידינו אין.
תודה
נכון. זה רעיון.יש בתרסיס שמן מהו מיוחד או נטו נוחות?
אם זה נטו נוחות אפשר לקנות בקבוק תרסיס ריק ולמלא בשמן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: