SOS מטבח

Sara led

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
התססתי שמרים עם סוכר ומים.
הקטנטנה שלי לקחה מלחיה וניערה קלות.
איך אני יכולה לדעת אם המעט מלח הרס את התפיחה או לא?

אני יודעת מצד אחד על האלה שנזהרים מאד שהמלח לא ייגע בשמרים.
ומאידך, יש מתכונים שמוסיפים הכל ביחד.

יודעים לענות מניסיון?

@ה. בקר @shira bira
 

מנהטן

משתמש מקצוען
התססתי שמרים עם סוכר ומים.
הקטנטנה שלי לקחה מלחיה וניערה קלות.
איך אני יכולה לדעת אם המעט מלח הרס את התפיחה או לא?

אני יודעת מצד אחד על האלה שנזהרים מאד שהמלח לא ייגע בשמרים.
ומאידך, יש מתכונים שמוסיפים הכל ביחד.

יודעים לענות מניסיון?

@ה. בקר @shira bira
נכון שגם אני מקפידה להפריד אבל באמת בשמרים יבשים אין בעיה.. הבעיה היא בטריים
מצאתי לך כאן שכתוב
 

saryk

משתמש מקצוען
רוצה להכין פלאפל, ויש לי במקפיא חומוס מושרה - איך אני יודעת כמויות?
מה המשקל של חומוס מושרה או לחילופין כמה כוסות (לאחר השריה) יש בקילו?
 

מנהטן

משתמש מקצוען
רוצה להכין פלאפל, ויש לי במקפיא חומוס מושרה - איך אני יודעת כמויות?
מה המשקל של חומוס מושרה או לחילופין כמה כוסות (לאחר השריה) יש בקילו?
הכוונה תמיד לחומוס שעבר השריה.
אני עושה קילו לפי החבילה המקורית שקניתי. לפני ההשריה. (מכוונה שאני מובנת)
 

saryk

משתמש מקצוען
הכוונה תמיד לחומוס שעבר השריה.
אני עושה קילו לפי החבילה המקורית שקניתי. לפני ההשריה. (מכוונה שאני מובנת)
זו בדיוק היתה השאלה שלי.
המתכון שיש לי הוא לחצי קילו לא מושרה. איך אני יודעת כמה חומוס מושרה זה חצי קילו לא מושרה?
 

מנהטן

משתמש מקצוען
זו בדיוק היתה השאלה שלי.
המתכון שיש לי הוא לחצי קילו לא מושרה. איך אני יודעת כמה חומוס מושרה זה חצי קילו לא מושרה?
אם יש לך משקל תקלי הכל ותחלקי לשתיים
אם אין לך, אני עושה לפי העיניים/כוסות..
 

סבא ישראל

משתמש מקצוען
רוצה להכין פלאפל, ויש לי במקפיא חומוס מושרה - איך אני יודעת כמויות?
מה המשקל של חומוס מושרה או לחילופין כמה כוסות (לאחר השריה) יש בקילו?
איזה גודל הגרגירי חומוס?
מישהו יכול לשקול אחד בבית (או עשר שיהיה מדויק יותר) ואת תאמדי כמה גרירי חומוס יש לך ותעשי חישוב
 

saryk

משתמש מקצוען
אם יש לך משקל תקלי הכל ותחלקי לשתיים
אם אין לך, אני עושה לפי העיניים/כוסות..
הענין הוא שלא ידעתי כמה יש בשקית. זה ההי קילו שהשתמשתי בחלקו ולא ידעתי כמה נשאר שם...
עשיתי בסוף מתכון של חצי קילו, יצא מצוין.
 

Aאילה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
מה עושים עם קמח תופח? (בעלי קנה כי רק זה מה שמצא בחנות)
אופים בלי אבקת אפיה? בלי שמרים?
 

הינדא ק

משתמש צעיר
תגידו
אם הכנתי עוגה והקפאתי אותה מיד
וכבר עבר חודש שהיא במקפיא
היא עדיין ראויה לאכילה?
מדובר על עוגת קפה בחושה רגילה
 

מירי84

משתמש פעיל
צריכה עזרה דחוף לעכשיו @ה. בקר @shira bira
אני צריכה להכין דיסקיות לבנות משוקולד לבן כמו בתמונה כאן
יש לי שוקולד לבן מריר שקניתי במכירה למוצרי אפיה (פרווה)
אין לי אפשרות לטמפרר.
איך צריך להמיס את השוקולד שהכי פחות יימס? מה צריך להוסיף שיצא הכי עמיד שיכול להיות?
יש לי חמאת קקאו וגם קצת צמקאו לבן.
תודה מראש!
 

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צריכה עזרה דחוף לעכשיו @ה. בקר @shira bira
אני צריכה להכין דיסקיות לבנות משוקולד לבן כמו בתמונה כאן
יש לי שוקולד לבן מריר שקניתי במכירה למוצרי אפיה (פרווה)
אין לי אפשרות לטמפרר.
איך צריך להמיס את השוקולד שהכי פחות יימס? מה צריך להוסיף שיצא הכי עמיד שיכול להיות?
יש לי חמאת קקאו וגם קצת צמקאו לבן.
תודה מראש!
הכי עמיד זה יהיה עם צמקאו,
אבל לא יצא טעים ולא מבריק.
 

(אביגיל)

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
הכנתי עוגת קרמבו
הכמות של הקצף יצאה מידי גדולה...
אני צריכה רעיון מה לעשות עם הקצף הנותר-קצף יציב מביצים+סוכר
אנחנו לא אוכלים ביצים חיות, אז אני צריכה מתכון למשו אפוי/מבושל
נשיקות לא רלוונטי.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה