שוקולד לבן צריך בייביסיטרהיי, לא יודעת אם מישהי שאלה את זה....
למה שוקולד לבן שממיסים אותו נהיה בו קצת פירורים שרופים, אפילו שאני ממיסה אותו על פולסים של 15????
אני ממיסה שוקולד לבן רק בבן מארי עם שמירה אדוקה...
אין תרופה אחרת...
שוקולד לבן צריך בייביסיטרהיי, לא יודעת אם מישהי שאלה את זה....
למה שוקולד לבן שממיסים אותו נהיה בו קצת פירורים שרופים, אפילו שאני ממיסה אותו על פולסים של 15????
אפשר לטעוםריצ' שנשאר במקרר אחרי התאריך,בערך חודשיים. נראה ומריח מעולה, אפשר להשתמש? יש קצת בועות אבל נראה לי שזה המרקם הרגיל.
לא לוקחת שוםם אחריותריצ' שנשאר במקרר אחרי התאריך,בערך חודשיים. נראה ומריח מעולה, אפשר להשתמש? יש קצת בועות אבל נראה לי שזה המרקם הרגיל.
תודה, השתמשתי בעיצה של @סבא ישראל, טעמתי והכל תקין. העוגה מזמן כבר ז"ל....לא לוקחת שוםם אחריות
אבל לכאורה אין שום בעיה אם אין סימני עובש, או שהוא נהיה דליל מדי...
בכל ק"ג ישנם 8 כוסות לערך...כמה כוסות (חד"פ שתיה קרה) של קמח יש בקילו קמח?
יש לי 2 חבילות פתוחות, וצריכה למתכון בצק של העני קילו קמח..
של חד"פ לשתיה קרה, כן?כל ק"ג ישנם 8 כוסות לערך.
איזו עוגה?איך שמים ג'לי על עוגה בלי שהוא ייספג בה ובלי שהוא יברח לצדדים ויגיע לכל מקום בתבנית ובשוליה?
ניסיתי לחכות עד שהוא יתגבש קצת יותר ויהיה פחות נוזלי אבל אז המרקם שלו לא חלק על העוגה
כי כבר יש מקומות שהתמצקו.
כן,של חד"פ לשתיה קרה, כן?
עוגת טורט רגילה פשוטה.איזו עוגה?
לכאורה לא מפרידים את הנייר אפיה מהעוגה ולאחר קירור העוגה שמים את הג'לי
תמיד בקצוות יהיה יותר ג'לי,
אבל בשביל מה יש סכין ליישור...
אם זה קמח לבן, נראה לי קרוב יותר ל-10 כוסות ח"פ.כמה כוסות (חד"פ שתיה קרה) של קמח יש בקילו קמח?
יש לי 2 חבילות פתוחות, וצריכה למתכון בצק של העני קילו קמח..
https://nikib.co.il/cakes-dessert/yeast-cakes/4387/ מצו"ב הקישור למתכוןאני רוצה להכין קראנץ חלבה, וראיתי במתכון של ניקי שהוא השאיר ללילה שלם במקרר. יש אפשרות לדלג על הלילה הזה?
היא כותבת שם בתגובות שאם לא מכניסים ללילה צריך להוסיף עוד כוס קמח ולתת לו לתפוח עד שמכפיל נפח.https://nikib.co.il/cakes-dessert/yeast-cakes/4387/ מצו"ב הקישור למתכון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: