SOS מטבח

אנונימיצ

משתמש רשום
מנוי פרימיום
היי, לא יודעת אם מישהי שאלה את זה....
למה שוקולד לבן שממיסים אותו נהיה בו קצת פירורים שרופים, אפילו שאני ממיסה אותו על פולסים של 15????
שוקולד לבן צריך בייביסיטר
אני ממיסה שוקולד לבן רק בבן מארי עם שמירה אדוקה...
אין תרופה אחרת...:(:)
 

מתייעצת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
ריצ' שנשאר במקרר אחרי התאריך,בערך חודשיים. נראה ומריח מעולה, אפשר להשתמש? יש קצת בועות אבל נראה לי שזה המרקם הרגיל.
 

Netta

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
הנדסת תוכנה
אפשר להכין בצק ללחמניות עם סוכר חום?
 

אנונימיצ

משתמש רשום
מנוי פרימיום
ריצ' שנשאר במקרר אחרי התאריך,בערך חודשיים. נראה ומריח מעולה, אפשר להשתמש? יש קצת בועות אבל נראה לי שזה המרקם הרגיל.
לא לוקחת שוםם אחריות
אבל לכאורה אין שום בעיה אם אין סימני עובש, או שהוא נהיה דליל מדי...
 

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
איך שמים ג'לי על עוגה בלי שהוא ייספג בה ובלי שהוא יברח לצדדים ויגיע לכל מקום בתבנית ובשוליה?
ניסיתי לחכות עד שהוא יתגבש קצת יותר ויהיה פחות נוזלי אבל אז המרקם שלו לא חלק על העוגה
כי כבר יש מקומות שהתמצקו.
 

מירי עוס

משתמש מקצוען
כמה כוסות (חד"פ שתיה קרה) של קמח יש בקילו קמח?
יש לי 2 חבילות פתוחות, וצריכה למתכון בצק של העני קילו קמח..
 

אנונימיצ

משתמש רשום
מנוי פרימיום
איך שמים ג'לי על עוגה בלי שהוא ייספג בה ובלי שהוא יברח לצדדים ויגיע לכל מקום בתבנית ובשוליה?
ניסיתי לחכות עד שהוא יתגבש קצת יותר ויהיה פחות נוזלי אבל אז המרקם שלו לא חלק על העוגה
כי כבר יש מקומות שהתמצקו.
איזו עוגה?
לכאורה לא מפרידים את הנייר אפיה מהעוגה ולאחר קירור העוגה שמים את הג'לי
תמיד בקצוות יהיה יותר ג'לי,
אבל בשביל מה יש סכין ליישור...:)
 

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
איזו עוגה?
לכאורה לא מפרידים את הנייר אפיה מהעוגה ולאחר קירור העוגה שמים את הג'לי
תמיד בקצוות יהיה יותר ג'לי,
אבל בשביל מה יש סכין ליישור...:)
עוגת טורט רגילה פשוטה.
אני לא יודעת למה אבל גם עם הנייר אפיה ברגע שאני שופכת את הג'לי
הכל מתחיל לנסוע לכל הכיוונים בטירוף
ואני מוצאת את עצמי עם עוגה לחה ומלא ג'לי בצדדים ומלמטה.

קניתי עכשיו של אסם, נבדוק אם הוא מתנהג יותר יפה.

#יש מבצע עכשיו בחנויות של יש, זה עולה 2.9 למי שקונה מעל 100, בדיוק כמו המחיר של מיה
 

ניק 70107

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
עיסת בשר טחון וירקות שהקפאתי בצורת קציצות כבר, איך אני מפשירה? ישר מהמקפיא למחבת או מלילה קודם שיהיה במקרר ורק אחרי שמופשר לטגן/לבשל?
 

מהממתתת

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
אני רוצה להכין קראנץ חלבה, וראיתי במתכון של ניקי שהוא השאיר ללילה שלם במקרר. יש אפשרות לדלג על הלילה הזה?
 

מנהטן

משתמש מקצוען
מחפשת בדחיפות תחליף לקרם קוקוס למתכון של @shira bira הזה בשכבה של המילוי קוקוס.
החצי הנותר הלך לפח כי הוא טוב ל3 ימים בקירור (פעם הבאה אדע להכין כפול..)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה