מה המתכון? למי שפספסה בקטיפה?עזרתך @ה. בקר
באמצע להכין את האורז ממולא בבשר- מקטיפה
האורז יצא אחד אחד- טוב בשביל אורז, אבל ממש לא מתגבש- בעקשנות רבה
ניסיתי להוסיף מעט מים, ולא עזר, קצת קמח- שיפר מעט ועדיין, מתפורר
איך מגבשים אותו???
שאיפה משיגים אותה?יש אותו גם בחוברת החדשה של העני
פהשאיפה משיגים אותה?
כמה זמן שמת על האש? כשאני מכינה בשר 5 לקראת סוף הבישול אני שמה מעל נייר אפיה שזה לא יתייבשלמה הבקר בצולנט יוצא יבש? ניסיתי את החתיכות הכי משובחות ושמנות כולל אסאדו. אני חושבת שמשהו בצורת הבשול.
יש באתר של חסי סגל מקנום קפה עם טופי קרמל תבדקי את היחסים שםהיי, אני הכנתי כמויות פעמים קרמל וטופי קרמל וקרמל מלוח, היה לי מתכון להמיס את הסוכר עם גלוקוזה וזה משום מה לא הצליח.... מה דעתכן?? אולי הכמויות לא מתאימות???? מצרפת את הכמויות
60 גרם (3 כפות) גלוקוזה (ולא סירופ תירס)
90 גרם (חצי כוס פחות כף) סוכר
נשמע שמשהו לא תקין עם השמרים@ה. בקר הכנתי בצק מ3 קילו קמח לפי המתכון שלך
והבצק לא תופח כמעט, כבר שעתיים (במזגן על חום...)
בפעם הקודמת הוא תפח עוד לפני שהספקתי לעשות משהו.
אחרי לילה במקרר הוא ייהרס? או שעדיף עכשיו כן לנסות לעבוד איתו כך?
לפח?נשמע שמשהו לא תקין עם השמרים
אז תכיני ותטעמי. לא יודעת מה לומר לךלפח?
נראה שכן תפח משהו.
חוזרת לעדכן:אז תכיני ותטעמי. לא יודעת מה לומר לך
צריך לכסות אותו כולו עם מיםלמה הבקר בצולנט יוצא יבש? ניסיתי את החתיכות הכי משובחות ושמנות כולל אסאדו. אני חושבת שמשהו בצורת הבשול.
כדאי שתשקעי את חתיכות הבשר שיהיו תמיד בתוך נוזלים.למה הבקר בצולנט יוצא יבש? ניסיתי את החתיכות הכי משובחות ושמנות כולל אסאדו. אני חושבת שמשהו בצורת הבשול.
במה אפשר להמיר שקית אבקת אפיה? נשאר לי בקושי שליש..
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: