SOS מטבח

gilifray

משתמש צעיר
מתכון של קנוח תפוחים מקארט של שנה שעברה
דחוףףף
נראה כך:
 

קבצים מצורפים

  • IMG_1778.JPG
    4.4 MB · צפיות: 60

אםפי7

משתמש חדש
עזרתך @ה. בקר
באמצע להכין את האורז ממולא בבשר- מקטיפה
האורז יצא אחד אחד- טוב בשביל אורז, אבל ממש לא מתגבש- בעקשנות רבה
ניסיתי להוסיף מעט מים, ולא עזר, קצת קמח- שיפר מעט ועדיין, מתפורר
איך מגבשים אותו???
מה המתכון? למי שפספסה בקטיפה?
 

סבא ישראל

משתמש מקצוען
שאיפה משיגים אותה?
פה
 

חיפושיתוש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
היי, אני הכנתי כמויות פעמים קרמל וטופי קרמל וקרמל מלוח, היה לי מתכון להמיס את הסוכר עם גלוקוזה וזה משום מה לא הצליח.... מה דעתכן?? אולי הכמויות לא מתאימות???? מצרפת את הכמויות
60 גרם (3 כפות) גלוקוזה (ולא סירופ תירס)
90 גרם (חצי כוס פחות כף) סוכר
 

cheinhorn

משתמש צעיר
למה הבקר בצולנט יוצא יבש? ניסיתי את החתיכות הכי משובחות ושמנות כולל אסאדו. אני חושבת שמשהו בצורת הבשול.
 

חיפושיתוש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
למה הבקר בצולנט יוצא יבש? ניסיתי את החתיכות הכי משובחות ושמנות כולל אסאדו. אני חושבת שמשהו בצורת הבשול.
כמה זמן שמת על האש? כשאני מכינה בשר 5 לקראת סוף הבישול אני שמה מעל נייר אפיה שזה לא יתייבש
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
היי, אני הכנתי כמויות פעמים קרמל וטופי קרמל וקרמל מלוח, היה לי מתכון להמיס את הסוכר עם גלוקוזה וזה משום מה לא הצליח.... מה דעתכן?? אולי הכמויות לא מתאימות???? מצרפת את הכמויות
60 גרם (3 כפות) גלוקוזה (ולא סירופ תירס)
90 גרם (חצי כוס פחות כף) סוכר
יש באתר של חסי סגל מקנום קפה עם טופי קרמל תבדקי את היחסים שם
 

חיפושיתוש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
היי, לא יודעת אם מישהי שאלה את זה....
למה שוקולד לבן שממיסים אותו נהיה בו קצת פירורים שרופים, אפילו שאני ממיסה אותו על פולסים של 15????
 

<סקריפטית>

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
@ה. בקר הכנתי בצק מ3 קילו קמח לפי המתכון שלך
והבצק לא תופח כמעט, כבר שעתיים (במזגן על חום...)
בפעם הקודמת הוא תפח עוד לפני שהספקתי לעשות משהו.

אחרי לילה במקרר הוא ייהרס? או שעדיף עכשיו כן לנסות לעבוד איתו כך?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@ה. בקר הכנתי בצק מ3 קילו קמח לפי המתכון שלך
והבצק לא תופח כמעט, כבר שעתיים (במזגן על חום...)
בפעם הקודמת הוא תפח עוד לפני שהספקתי לעשות משהו.

אחרי לילה במקרר הוא ייהרס? או שעדיף עכשיו כן לנסות לעבוד איתו כך?
נשמע שמשהו לא תקין עם השמרים
 

<סקריפטית>

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
אז תכיני ותטעמי. לא יודעת מה לומר לך
חוזרת לעדכן:
אחרי כמה שעות טובות במקרר ועוד קצת בחוץ
יצאו מיליון לחמניות רגילות, הרבה לחמניות שומשום וכמות יפה של חלות עגולות.
רק מהריח אפשר להבין שיצא מעולה.

תודה העני(:
 

יוכבדא

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
עוגת דבש שיצאה יבשה בחוץ אבל מידי רטובה בפנים
יש מה לעשות? (ואולי למה זה קרה?)
 

tmaya

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
למה הבקר בצולנט יוצא יבש? ניסיתי את החתיכות הכי משובחות ושמנות כולל אסאדו. אני חושבת שמשהו בצורת הבשול.
כדאי שתשקעי את חתיכות הבשר שיהיו תמיד בתוך נוזלים.
 

ניק 70107

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
במה אפשר להמיר שקית אבקת אפיה? נשאר לי בקושי שליש..
תודה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה