להקציף שמנת כשהיא קרה. ולא בטמפרטורת חדר.2 אופציות - או הקצפה ארוכה מדי, או ביום חם השמנת לא "מתקצפת",
אני רוצה לדעת אם יש תקנה...
להקציף שמנת כשהיא קרה. ולא בטמפרטורת חדר.2 אופציות - או הקצפה ארוכה מדי, או ביום חם השמנת לא "מתקצפת",
אני רוצה לדעת אם יש תקנה...
מניחים את העוגה על רשת, ואז מצפיםיש לי שאלה
אני רוצה לצפות עוגה עגולה בגנאש
איך עושים את זה בלי שהמגש יתלכלך?
איך מעבירים?מניחים את העוגה על רשת, ואז מצפים
כל העודפים נוזלים למטה
ומעבירים את העוגה למגש הנקי.
עם ספטולה גדולה מתחתאיך מעבירים?
העוגה כבר מצופה ודביקה
לדעתי היא תישמר בסדר בהחלט.לא יודעת אם רלוונטי לאשכול הזה, אבל לא מצאתי מקום יותר מתאים לשאול
האם פשטידת ירקות תישמר טוב מהיום עד שבת?
וסגורה היטב עם ניילון נצמד או כל אריזה אחרת שסגורה היטב, וכן במקרר שתהיה יותר במקום פנימילדעתי היא תישמר בסדר בהחלט.
כמובן במקרר, בתנאים נאותים.
קרה לי אותו דברהבת שלי הכינה קילו של לחמניות ושכחה לשים מלח
הכל כבר אפוי... יש לזה תקנה? רעיון איך לחפות על העדר המלח?
ממש לא משמעותייש לי שאלה:
אני באמצע להכין עוגה שיש בה בסיס בצק ומעל עיסה של עוגה.
הכנתי את 2 העיסות ביחד ופתאום אני קולטת ששמתי 3 סוכר וניל בעיסה במקום בבצק!
להכין חדש או שזה לא כ"כ משמעותי?
ואם זה לא משמעותי אז - להוסיף עוד סוכר וניל לבצק?
הכנתי פעם לשבע ברכות 40 לחמניות (מעוצבות!) ושכחתי מלחקרה לי אותו דבר
הרגע יצאו לחמניות תפוחות ויפיפיות מהתנור וללא מלח
זה היה אכיל?
לבד ממש לא. הילדים הוציאו מהפה...קרה לי אותו דבר
הרגע יצאו לחמניות תפוחות ויפיפיות מהתנור וללא מלח
זה היה אכיל?
לא מכירה תמתכון שלך, אבל אצלי הביצים קשות מחזקות את הבלילה אז אולי תוסיפי אחת.תגידו זה רק על עוגות?
כי יש לי שאלה על כבד?
תמיד כשאנחנו מכינים כבד לשבת בבוקר הוא יוצא נוזלי
כבר הורדנו מים מהבצל המאודה הוספנו טיפונת מיונז
נאדה לא עזר שום דבר...
פעם זה כן היה יוצא לנו יפה מה יכול להיות שהשתנה?
כל כך חבל על פרוסות שהיו יכולות לצאת גבוהות ויפות ובסוף זה נראה איזה גלידה שנמסה
אני רוצה לאכול כבד לא ביצים קשות...לא מכירה תמתכון שלך, אבל אצלי הביצים קשות מחזקות את הבלילה אז אולי תוסיפי אחת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: