SOS מטבח

הינדא ק

משתמש צעיר
יש לי שאלה
אני רוצה לצפות עוגה עגולה בגנאש
איך עושים את זה בלי שהמגש יתלכלך?
 

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
יש לי שאלה
אני רוצה לצפות עוגה עגולה בגנאש
איך עושים את זה בלי שהמגש יתלכלך?
מניחים את העוגה על רשת, ואז מצפים
כל העודפים נוזלים למטה
ומעבירים את העוגה למגש הנקי.
 

ב.ש.א.

משתמש פעיל
יש לי שאלה:
אני באמצע להכין עוגה שיש בה בסיס בצק ומעל עיסה של עוגה.
הכנתי את 2 העיסות ביחד ופתאום אני קולטת ששמתי 3 סוכר וניל בעיסה במקום בבצק!
להכין חדש או שזה לא כ"כ משמעותי?
ואם זה לא משמעותי אז - להוסיף עוד סוכר וניל לבצק?
 

תמלול זריז

משתמש מקצוען
לא יודעת אם רלוונטי לאשכול הזה, אבל לא מצאתי מקום יותר מתאים לשאול
האם פשטידת ירקות תישמר טוב מהיום עד שבת?
 

רץ לבן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
לא יודעת אם רלוונטי לאשכול הזה, אבל לא מצאתי מקום יותר מתאים לשאול
האם פשטידת ירקות תישמר טוב מהיום עד שבת?
לדעתי היא תישמר בסדר בהחלט.
כמובן במקרר, בתנאים נאותים.
 

מסטיק מנטה

משתמש פעיל
יש לי שאלה:
אני באמצע להכין עוגה שיש בה בסיס בצק ומעל עיסה של עוגה.
הכנתי את 2 העיסות ביחד ופתאום אני קולטת ששמתי 3 סוכר וניל בעיסה במקום בבצק!
להכין חדש או שזה לא כ"כ משמעותי?
ואם זה לא משמעותי אז - להוסיף עוד סוכר וניל לבצק?
ממש לא משמעותי
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
קרה לי אותו דבר
הרגע יצאו לחמניות תפוחות ויפיפיות מהתנור וללא מלח :(
זה היה אכיל?
הכנתי פעם לשבע ברכות 40 לחמניות (מעוצבות!) ושכחתי מלח
אז הכנתי עוד, חדשים, עם מלח
ואז הבאתי את 2 השקיות למקרה שחסר, והתבלבלו ושמו הכל על השולחן
בקיצור, אף אחד לא התלונן. הכל נאכל והיה לגמרי בסדר.
 

Chanae

משתמש מקצוען
אולי תוכלו להושיע אותי..
הכנתי עכשיו מוס שוקולד
ובמתכון כתוב כפית רום, שמתי כפית נדיבה (ואפילו קצת יותר)
ועכשיו כשטעמתי ממנו היה לו טעם לוואי מוזר
בדקתי וראיתי שבמקום לשים תמצית רום שמתי תמצית שקדים (אין לי בכלל מושג מה זה, כנראה קניתי בטעות)
יש דרך להציל את המוס או שהוא לפח?
 

120161

משתמש מקצוען
יש שיטה נוספת לשפיכת גנש בלי ללכלך את המגש
שמים כמה חתיכות ניר אפיה מתחת (חלקית)לעוגה שיכסו את כל השטח סביב
לאחר שפיכת הגנש והתיצבותו מושכים את הנירות בזהירות
העוגה נשארת במקומה!
 

שריתאליז

משתמש מקצוען
אפשר להכין בצק שמרים עכשיו ולהשאיר בחוץ ולאפות בבוקר?
או שיחמיץ
אין לי מקום במקרר לבצק
 

הינדא ק

משתמש צעיר
הי
מה עושים שאני באמצע להכין עוגת טארט עם שיכבה באמצע של סוכר חום וקינמון
ונגמר לי הקינמון! ז"א יש חצי כפית וצריך 2 כפות
קקאו יכול להחליף כאן?
 

חנהנה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
תגידו זה רק על עוגות?
כי יש לי שאלה על כבד?
תמיד כשאנחנו מכינים כבד לשבת בבוקר הוא יוצא נוזלי
כבר הורדנו מים מהבצל המאודה הוספנו טיפונת מיונז
נאדה לא עזר שום דבר...
פעם זה כן היה יוצא לנו יפה מה יכול להיות שהשתנה?
כל כך חבל על פרוסות שהיו יכולות לצאת גבוהות ויפות ובסוף זה נראה איזה גלידה שנמסה
 

ניק 122456

משתמש חדש
תגידו זה רק על עוגות?
כי יש לי שאלה על כבד?
תמיד כשאנחנו מכינים כבד לשבת בבוקר הוא יוצא נוזלי
כבר הורדנו מים מהבצל המאודה הוספנו טיפונת מיונז
נאדה לא עזר שום דבר...
פעם זה כן היה יוצא לנו יפה מה יכול להיות שהשתנה?
כל כך חבל על פרוסות שהיו יכולות לצאת גבוהות ויפות ובסוף זה נראה איזה גלידה שנמסה
לא מכירה תמתכון שלך, אבל אצלי הביצים קשות מחזקות את הבלילה אז אולי תוסיפי אחת.
 

חנהנה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
לא מכירה תמתכון שלך, אבל אצלי הביצים קשות מחזקות את הבלילה אז אולי תוסיפי אחת.
אני רוצה לאכול כבד לא ביצים קשות...
על חבילה של 250 ג' בערך (אם אני זוכרת נכון) אני שמה בין 3 ל4 ביצים תלוי בכמות שאני רוצה שתצא
צריך יותר?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה