קונה דירה בנתיבות או קרית מלאכי.מה אתם הייתם עושים עם הון עצמי של כזה סכום, רעיונות, עצות,
השקעה? דירה?
לא כולל דירה על הנייר (לא לוקחים שום סיכון)
מחיר למשתכן לא נראה לי כ"כ סיכון , אבל הרווח מאד שווהלא כולל דירה על הנייר (לא לוקחים שום סיכון)
כמה מכניסה?דירה בבאר שבע שתחולק ל2 יחידות, מכניסה שכירות יפה
כמה משכנתא אתם מעוניינים לקחת?מה אתם הייתם עושים עם הון עצמי של כזה סכום, רעיונות, עצות,
השקעה? דירה?
משכנתא של עד מיליון ש"ח לא יותרכמה משכנתא אתם מעוניינים לקחת?
איזה מגזר? (יש קהילות בפריפריה)
בקיצור אתם רוצים לגור בשכירות במרכזמשכנתא של עד מיליון ש"ח לא יותר
דירה בפריפריה פחות מעניין אותנו...
מחיר למשתכןמה אתם הייתם עושים עם הון עצמי של כזה סכום, רעיונות, עצות,
השקעה? דירה?
כנראה שנכנסתם רק להגרלות בערים חרדיות וכאלו..מחיר למשתכן לא רלוונטי כבר חמש שנים נרשמים לא מגרילים כבר לא מוכנים לחכות...
בכותרת כתוב שזה מיועד לדירהמה אתם הייתם עושים עם הון עצמי של כזה סכום, רעיונות, עצות,
השקעה? דירה?
אנחנו רוצים דירה להשקעה או דירה למגורים אבל ממש לא שוק ההון זה לא אופציה מבחינתנובכותרת כתוב שזה מיועד לדירה
ובהודעה כתוב השקעה או דירה
כלומר זה מיועד דווקא לדירה או גם לשוק ההון?
ואני לא חושב שאתם יכולים לעשות שום דבר בלי לקחת שום סיכון. אפילו אם שמים את הכסף מתחת לבלטות יש סיכון שיפתח שם בולען... אין כזה דבר משהו בלי שום סיכון.
ממש לא הדירות בחריש הרבה יותר יקרותדירה חדשה בחריש
קח בחשבון שמחירי הדירות שם לא עלו בשנים האחרונות כלוםדירה בבאר שבע שתחולק ל2 יחידות, מכניסה שכירות יפה
אפשר גם דירה קריות או בחיפה, גם שם הולך מאד החלוקה,קח בחשבון שמחירי הדירות שם לא עלו בשנים האחרונות כלום
בנתיבות כמה עולה?אפשר גם דירה קריות או בחיפה, גם שם הולך מאד החלוקה,
בקשר לדירה חדשה בדקתי את הנושא לפני תקופה ולא מצאתי בשום מקום בארץ (חוץ מירוחם)
דירה חדשה שעולה פחות 1.3 מליון פלוס,
גם דירה על הנייר בשלבים התחלתיים ממש.
תתקנו אותי אם אני טועה...
איך דירה חדשה בחריש?דירה חדשה בחריש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: