עזרה כולם מפחדים מהשביעי באוקטובר אני מפחד מהעשירי באוקטובר...

טוסטוס לא יעבור

משתמש רשום
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
עימוד ספרים
כל השקעה שאתם משקיעים לא מניבה מיד
אתם כרגע משלמים אלפי שקלים כדי שהנכס יהיה שלכם בסוף
הנכס יניב לכם את ההשקעה רק בסוף תקופת המשכנתא
אם עכשיו אתם מצליחים להכניס 1000 ש"ח מעבר להחזרי ההשקעה מצבכם טוב מאוד!
בל נשכח את ההחזר החודשי של הקרן שאולי הוא לא מחושב כהוצאה של הדירה אבל אי צריך להחזיר אותו מידי חודש למרות שאין לי מימון בשבילו
מה שגורם לי לקחת הלוואה בריבית כפולה מהריבית של המשכנתא כדי להחזיק את העסקה הזאת...

ד. פריד

משתמש מקצוען
נתון חדש שהתוודעתי אליו היום
הרחוב שבה הדירה שלי נמצאת ישנם 3 מתחמים
כולם יוצאים לתוכנית פינוי בינוי בע''ה
בשני המתחמים הראשונים הושגו 67% מהחתימות הדרושות ועכשיו מתקדמים למתחם שלנו לקראת בקשת חתימות.
הבנתי שהתהליך של החתימות אמור לקחת בין חצי שנה לשנה ואח''כ 5 שנים להיתרים ועוד 3-4 שנים בנייה.
צריך לבדוק אם בזמן של הפינוי הקבלן ישלם את השכירות של עכשיו, או לפי הערכת שמאי אילו הדירה הייתה מושכרת בצורה חוקית - ללא פיצול.
אבל בכל מקרה המחיר יעלה ברגע שיהיה את האישור בנייה.
לגופו של עניין הייתי מברר אצל הקופה העירונית או השכונתית אם יש להם שירות של יעוץ לכלכלת הבית.
בדרך כלל מדובר באנשים מקצועיים שגם פחות חשודים באינטרסים שאינם טובת המתייעץ.
(לקופת ביתר יש, וכן לקופת מתן בסתר מודיעין עלית כמדומני שיש את סייעתא.)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה